Drage Rode, već se dugo spremam iznijeti svoje mišljenje o rasprodajama ... Pratim i cijenim Vaš rad duže od 10 godina... Ukratko ću iznijeti ono što mi smeta: mislim da ste postale same sebi svrha... Možda ste se nadale da ćete limitiranjem cijena uvesti reda, međutim, koliko ja pratim, a stalno dolazim kao prodavatelj/kupac, smatram da ste samo otjerale dobre prodavače... Roba je sve lošija, krađe nisu zaustavljene... Osobno sam doživjela da je jedna Roda na prijemu pospremila moju odjeću koja joj se svidjela u vrećicu pored stola... Interesantno, te odjeće nije bilo u prodaji, jer sam bila prisutna tijekom rasprodaje, ali mi je vraćena kao neprodana. Dakle, netko je moju robu rezervirao i u zadnji tren, poslije rasprodaje, samo vratio kao neprodanu. Ova je Roda trebala biti ljetna, a među cipelama je bilo čizmica i zimskih cipela... pojedine cijene su opet bile više od limitiranih... Zimska je rasprodaja bila loše posjećena, zbog hladnoće i zaustavljenog prometa kroz Novi Zagreb. Što je razlog loše posjećenosti ljetne? Na proljetnoj rasprodaji bilo me sram koliko mi je robe vraćeno, uredne, čiste i po povoljnoj cijeni... Od kada postoji limitiranje cijena, nisam primijetila da se moja prodaja išta povećala, a prisiljena sam stavljati 10-ak kuna niže cijene da bi moja roba uopće bila primljena... S druge strane, stalno srećem cijene koje su više od limitiranih... Ono što želim reći je sljedeće: nije cijena presuda u odluci da se dolazi na Rodinu rasprodaju... Ali, ljudi razmjenjuju informacije, kruže priče da je roba na prodaji loša jer sve što vrijedi već same Rode uzmu... Mnogi prodavači znaju i sami, kad počne rasprodaja sve što je bilo kao novo nije više u prodaji... Znam da trud volonterki treba nagraditi i omogućiti da ranije uzmu i plate, podvlačim plate robicu koju su uzele... Od početka Rodinih rasprodaja, srećom proširile su se mogućnosti nabave dječje odjeće i obuće po povoljnoj cijeni, tako da se drage Rode morate dobro zamisliti nad svojim radom ako i dalje želite da u njima sudjelujemo...