Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Začeti dijete da bi pomoglo bratu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    pa istina bi bila upravo to
    žalosna istina
    i ja je sebi ne želim. kao što mi ni umjetna nije bliska, a posebno ne potraga za najbojim "materijalom" u epruveti tj. zdjelici, koja podrazumijeva odbacivanje i usmrćivanje drugih.
    ne znam dal bi me takva istina razarala više u smislu da mene boli "kako sam to mogla" vs. da me samo trenutno boli zato što pubertetliju (možda trenutno koju godinu) boli
    u svakom slučaju, definitivno mi nije čist motiv
    A činjenica da nisi poduzela sve što je moguće da bi spasila starije dijete, to te ne bi bolilo?
    Jer čini se da to najviše boli roditelje koji su se odlučili na ovaj korak, a gaženje principa (kojih se prilično lako držati sve dok se ne nađeš u situaciji koja od tebe traži da ih preispitaš ili pogaziš zbog druge osobe) ili gnjevni pubertetlija jednog dana čini im se kao manji problem.
    Posljednje uređivanje od sirius : 29.05.2012. at 20:44

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    A činjenica da nisi poduzela sve što je moguće da bi spasila starije dijete, to te ne bi bolilo?
    ...
    ne uključujem spravljanje dizajnerskog dijeteta kao opciju u poduzimanju svega
    uostalom, kad bih i napravila, s druge strane postajalo bi stvarno biće, dijete dizajnirano za glavnu svrhu - poduzeti sve da se spasi prvo..
    a smatram da na to nemam pravo, unaprijed determinirati glavnu svrhu (budućeg) života i koristiti se njime, stvarati (gotovo isključivo, ako ne samo i isključivo) da bi se okoristio, a za kasnije reći, lako ćemo..

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Jer čini se da to najviše boli roditelje koji su se odlučili na ovaj korak, a gaženje principa (kojih se prilično lako držati sve dok se ne nađeš u situaciji koja od tebe traži da ih preispitaš ili pogaziš zbog druge osobe) ili gnjevni pubertetlija jednog dana čini im se kao manji problem.
    Meni se sve to skupa cini kao puno velikih problema na hrpi, sto kratkoročnih, što dugoročnih.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se sve to skupa cini kao puno velikih problema na hrpi, sto kratkoročnih, što dugoročnih.
    Naravno da nosi. Roditeljstvo samo po sebi nosi izazove, a biti roditelj teško bolesnog sa rijetkom bolešću još neusporedivo teže. Pogotovo sad kada znanost nudi šansu za život, ali ne sa jednostavnim riješenjima ponekad.
    Ali to je cijena napretka : dvojbe i pitanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •