Pokazuje rezultate 1 do 50 od 224

Tema: upisi Zagreb 2012-2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma pitam za taj termin jer (ako sam dobro vidjela) datum potpisivanja ugovora u našem vrtiću je 4.6. (to je ovaj ponedjeljak) i tad se treba donijeti potvrda o sistematskom pregledu
    iskreno se nadam da sam krivo vidjela jer ne stignemo obaviti sistematski do tada, odnosno na knap je (ostaju dva radna dana)
    plus što malena i nije baš najzdravija, virozna je

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    ma pitam za taj termin jer (ako sam dobro vidjela) datum potpisivanja ugovora u našem vrtiću je 4.6. (to je ovaj ponedjeljak) i tad se treba donijeti potvrda o sistematskom pregledu
    iskreno se nadam da sam krivo vidjela jer ne stignemo obaviti sistematski do tada, odnosno na knap je (ostaju dva radna dana)
    plus što malena i nije baš najzdravija, virozna je
    Potvrdu o sistematskom, barem kod nas, izdaje sestra na temelju podataka iz kartona. Nazoveš je da ti pripremi i samo odeš po to.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    Potvrdu o sistematskom, barem kod nas, izdaje sestra na temelju podataka iz kartona. Nazoveš je da ti pripremi i samo odeš po to.
    nazvala i vrtić i sestru
    ipak sam dobro procitala: na potpisivanje ugovora trebamo donijeti tu potvrdu o sistematskom (ne znam je li tako i u drugim vrtićima)
    i sestra mi je rekla da dodjem po potvrdu da će je samo vagati i pregledati, nema vađenja krvi, urina i sl.
    eto, rjiešit ćemo to popodne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •