Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    Ma...znam ja proceduru....sad idem u biti peti put kad sve zbrojim.
    Ovčica....neznam ko je dežuran.....meni je rekla sestra Jasna da u pola 8 budem tamo!!! Jesi se ti najavila...da ostave košuljicu na prozorčiću...jer će samo doć doktor koji je dežuran...obaviti i idemo doma, a on dalje svojim poslom.
    I ja sam samopikalica...tu i tamo uskoći muž...da promijenimo ruku...al mu se toliko ruke tresu...da stalno migolji iglu...pa me to boli. Mary.....možeš dobit koliko ti treba. Imaš pravo na N (nikad neznam jel je 97 ili 79 ) pod naznakom GO. i dobivaš 100% plaću preko HZZO-a ako si ispod prosjeka ....ako si iznad onda onih maksimalnih...4200 i nešto sitno. i ja sam od utorka na tom bolovanju...pa do bete!!!
    Ja sam ta koja niš nezna i koja je prvi put u ovome..
    Neznam kako se zovu sestre, ali da, jedna od njih mi je rekla u petak ujutro na UZV, dežurni dr će me pregledati.
    Jučer sam u ambulanti pročitala da pacijentice kod dr Radaković na dan ET moraju popiti Normabel, Ketonal i biti
    punog mjehura..?? Zna netko nešto o tome?
    I kakav je uopće dr R... mene se baš i nije dojmio, odradio nas je u 5 min, počeo pisati lijekove bez da je pogledao nalaze
    pa sam ja zamolila može li ih škicnuti
    I strašno se bojim da će nešto poći krivo...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ni mene se nije dojmio!!!! Ovčice...kak ću te prepoznat!? Ako si raspoložena za druženje!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a ovo ...punog mjehura na dan transfera......vjerojatno ga radi pod ultrazvukom.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer sam u ambulanti pročitala da pacijentice kod dr Radaković na dan ET moraju popiti Normabel, Ketonal i biti
    punog mjehura..?? Zna netko nešto o tome?
    Profesor mi odradio transfer, nikakve tablete nisam pila, sestra rekla puni mjehur, međutim on ništa nije pitao niti zahtijevao.
    Bilo bi savršeno bezbolno da nisam bila napuhnuta, pa mogu reći da je bilo samo blago neugodno, mrvicu iznad uzimanja uzorka za papu.

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    I kakav je uopće dr R... mene se baš i nije dojmio, odradio nas je u 5 min, počeo pisati lijekove bez da je pogledao nalaze
    pa sam ja zamolila može li ih škicnuti
    I strašno se bojim da će nešto poći krivo...
    Najbolji je. Neće te držati za ručicu niti uljepšavati situaciju, ali će učiniti sve što može (i možda ne bi morao), a o stručnosti da ne govorim, toliko godina iskustva... Tako da možeš biti bez brige.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jelda.. ma znam da se brinem bezveze, ali nemogu si pomoc.
    I inace sam frikusa pa me ovo uopce ne cudi
    Bila na UZV, neznam koji je dr bio, mozda Kasum... rekao da je rano (6DC),
    da se nis ne vidi i zapisao lijekove za danas i sutra pa u nedjelju UZV.

Zrinkic... jesi ti bila ona zenskica u haljinici ili...?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •