Stranica 13 od 18 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 881

Tema: imate li vikendicu na moru?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Anemona, pretjerujes. Ocito ti kartsi poznaju Anatom, to su mozda prijatelji od muzevih roditelja, dosli su ih pozdraviti, pa sto, sad ni u mjesto ne bi smjela doci?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona, pretjerujes. Ocito ti kartsi poznaju Anatom, to su mozda prijatelji od muzevih roditelja, dosli su ih pozdraviti, pa sto, sad ni u mjesto ne bi smjela doci?
    Naravno da smije doči, ali promašila si poantu. Teti nije ni na kraj pameti da je anatom došla kod nekog drugog.
    Teta ju je ugledala na vratima i "s pravom" popizdila, jer su anatom i teta imale dogovor da je teta dolje za vikend s prijateljima, dakle teta se naljutila jer je anatom prekršila "dogovor".

Dogovor je namjerno pod navodnicima, jer je to tetino viđenje stvari, a anatom nije napravila apsolutno ništa da to viđenje promijeni.

Nisam ja luda, naravno da vidim kakva je teta i ne odobravam to, ali anatom i njezin muž to i dalje prešutno odobravaju i teta nema nikakvu potrebu mijenjati navike, jer nije naišla na nikakav otpor.

Na ovakav način može dolje biti i cijelu godinu kad anatom i njezin muž ni u jednom trenutku ne kaže ne.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kao Anemona mislim pa potpisujem.
    i dalje ne razumijem zasto se prvi nije javio svojoj teti njezin necak, dakle anatomin muz. bas me zanima da li bi njemu siktala da je ljuta

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da i?
    Da je teta normalna reakcija bi bila 'pa otkud vi', a ne jasno izrazavanje ljutnje. Da se nisu dosli javiti poznatim kartasima, ispali bi nepristojni, a cijelo mjesto zna da su tu.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam mislila da cete javiti teti da dolazite, to bi mi bilo logicno, ovako ce samo izbiti skandal u selu. ako je teta takva glumica i manipulatorica za cas ce prosiriti pricu kako je ugrozena i kakve vi njoj sokove priredujete

po meni, ovo je sad jos zapetljanija situacija

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Da i?
    Da je teta normalna reakcija bi bila 'pa otkud vi', a ne jasno izrazavanje ljutnje. Da se nisu dosli javiti poznatim kartasima, ispali bi nepristojni, a cijelo mjesto zna da su tu.
    Da, ali teta nije znala da će doči.
    Mogli su joj reči. Naravno, nisu dužni reči, ali ovako je ispalo da se slažu da je teta zaposjela vikendicu s prijateljima, a onda s druge strane dovode tetu u neugodnu situaciju pred prijateljima, jer su došli nenajavljeni i sad su svi pomislili da su došli prespavati. Tko normalan bi pomislio da su pored svoje kuće došli prespavati u susjedovu.

Ponavljam, na strani sam anatom, ali u potpunosti razumijem odakle dolazi reakcija tete.

Ono što bi teta očekivala bi bilo:
    1.) ne slažu se da dođu tetini gosti i sami vlasnici dolaze u svoju kuću
    2.) slažu se da dođu tetini gosti, vlasnici su doma
    3.) ne slažu se da dođu tetini gosti, ali ih ne žele inkomodirati, pa kažu teti telefonom da oni dolaze kod prijatelja u susjedstvo, ali da nakon vikenda moraju ozbiljno porazgovarati, da više ne dođe do ovakve situacije.

A teta je dobila:
    1.) slažu se da dođu gosti, ali su ipak upali nenajavljeno. wtf?

Ponavljam ponovno, anatom ima svako pravo, ali ništa, apsolutno ništa nisu rekli teti. Teta "ne zna" ništa kako se vlasnici osjećaju.
    Ne zna je pod navodinicima, jer vrlo vjerojatno zna, ali se s punim pravom pravi luda dok se ovi ne izjasne konkretno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sad realno i iskreno koliki postotak ljudi da je u poziciji te tete (dakle besplatno ljetovanje godinama) bi odustao od toga (nakon 20-30 godina) i išao sebi na štetu, ako nije prisiljen?

A teta ne da nije prisiljena, nego joj ništa nije rečeno.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    A teta je dobila:
    1.) slažu se da dođu gosti, ali su ipak upali nenajavljeno. wtf?
    sa svime se slazem osim s ovim. wtf- njihova je kuća i smiju upadati kad god u nju, wtf? od kad se upada nenajavljeno u svoju kuću?

ovo je sve otislo predaleko(mislim na tetu), vlasnica je postala usurpadora, a teta je postala vlasnica kojoj se remeti komoditet, sve je totalno iskrivljeno. ako anatom sad nisi popi*dila ne znam kad ćeš

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dobro Anatom, a koliko bi ljudi uopće takvo što radilo ikome?
    kamoli bratovoj djeci.
    razumijem tvoj point, smatraš da su anatom i muž odgovorni
    smatram i ja,ali to mi ne umanjuje tetkinu zločestoću

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Anatom- Anemona

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    dobro Anatom, a koliko bi ljudi uopće takvo što radilo ikome?
    kamoli bratovoj djeci.
    razumijem tvoj point, smatraš da su anatom i muž odgovorni
    smatram i ja,ali to mi ne umanjuje tetkinu zločestoću
    Znači da se u potpunosti slažemo.
    Ni meni to ne umanjuje tetinu zloću, ali moramo mijenjati sebe, a ne druge, zar ne?
    To je moja poanta.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja uopće nisam ljuta na tetkosaurusa , već na anatominog muža !

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I još da dodam, teta se pravi luda i nikome ne radi ništa, jer nije nikad dobila povratnu informaciju da netko tu misli da mu ona nešto krivo radi.
    wtf nije moje mišljenje, nego je to tetina reakcija na pojavljivanje familije -> wtf????

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Maria, to smo odmah na početku zaključili. Tetkosaurovo ponašanje je mala beba, naspram ponašanja anatominog muža, koji šuti i kao ljut je ko ris i šalje anatomosaura da pojede tetkosaura.

Znam ja takve ljude. To je kad te netko nagovori da napadaš, a nisi ni shvatio da si nagovoren. Jednostavno imaš potrebu braniti svojeg muža.
    E pa neka se brani sam!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

Potpis! Makar, nakon tetine odurne reakcije u kojoj ona, bez pozdrava izlazi u napad s riječima :JA sam ljuta! - ona bi meni baš imala razloga biti i ljuta i uvrijeđena jer bih izbacila i nju i njenu škvadru, isti tren, zauvijek! Pred svima! Kad već voli skandale... Zbog čega ona nije razmišljala kako je ružno tako se obratiti vlasnici kuće takvim načinom pred drugima, zato jer joj može biti! Zato jer su joj to dopustili! Dobro da joj još kao mlađahnoj nije odvalila i šljagu odgojnu pred svima!

Netko je napisao ranije kako će se penzići zapitati kako to da Anatom spava negdje drugdje, a ne u svojoj kući; rekla sam onda, kažem i sad - boli ih .... za nju i njena prava, oni koriste priliku!!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga anatom naj se ljutiti ali nakon 13 pročitanih strana ja se ne ljutim na tetu već na tvog muža i tebe.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da, svi su tu jednako odgovorni za situaciju. da teta nije takva prefrigana stara mustra situacije ne bi bilo, da anatom i njm imaju "kičmu" (bez uvrede-figure of speach) stara mustra si ne bi stvorila takvu situaciju
    meni je i dalje zao anatom jer je u vatri koju bi trebao gasiti njm
    do sad mi je sve bilo pomalo komicno i simpaticno pratiti raspravu, ali nakon zadnjeg anatominog posta ja bi tetu

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Reakcija tete je bezobrazna, bahata i pokazuje koliko je njoj bitan obiteljski odnos. Takva agresivna reakcija na pojavu necaka (sina njezinog nikad prezaljenog brata) i njegove supruge sve govori. Njoj je bitna kuca, koju koristi samo i iskljucivo radi svog dupeta i komoditeta i njoj SMETA vlastita obitelj (pusta je prica kako se veseli unuci). Za sada je anatom sutila, ali teta ju je prestigla. Steta. Sasvim jasno joj je dala do znanja sta misli o svojoj obitelji. Nema tu obitelji. Samo korist. Use, nase i podase. Nije joj vazno ionako nema nikoga i cijeli se zivot brine samo za sebe.
    Mozda ja grijesim, ali znam kako funkcionira moja obitelj. Nema iskoristavanja, ali ako nekom nesto treba, skacu svi. Dalja familija je druga prica. Masu puta zovu telefonski kako imaju jos dana godisnjeg i mi na to uopce ne reagiramo jer to je taj parazitski dio familije (bakini necaci, i njihova djeca, nekima ni ne znam imena),,,,(kad mi je umrla mama, dosli su na pogreb, poslje sucuti, ni pet ni sest jooooooooj kako mi se krasno vidi more s balkona,a jel kakva plaza u blizini i dal idem inace pjeske na more.......). Takvi likovi su na distanci. I njima je to jasno.
    Mozemo mi pricati sta ocemo, teta iskoristava popustljivost vlasnika kuce, a sama po sebi je karakter s kojim se ne pregovara. Jer no.....ona je ljuta, ona je sada stvarno ljuta. Ako je ne zele ljutiti, ( a ljuti je njihova pojava) onda je najbolje da se sklone s puta.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    sa svime se slazem osim s ovim. wtf- njihova je kuća i smiju upadati kad god u nju, wtf? od kad se upada nenajavljeno u svoju kuću?

ovo je sve otislo predaleko(mislim na tetu), vlasnica je postala usurpadora, a teta je postala vlasnica kojoj se remeti komoditet, sve je totalno iskrivljeno. ako anatom sad nisi popi*dila ne znam kad ćeš
    Slazem se.
    Jooooooj kakav bi to skandal bio.....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I još da dodam, teta se pravi luda i nikome ne radi ništa, jer nije nikad dobila povratnu informaciju da netko tu misli da mu ona nešto krivo radi.
    wtf nije moje mišljenje, nego je to tetina reakcija na pojavljivanje familije -> wtf????
    Pravi se luda i testira njihovo strpljenje... rasteže im granice, jer oni to iz nekog razloga dopuštaju. Koji su to razlozi, nebo zna... osjećaj da teti nešto duguju, nemogućnost izražavanja, ne znaju reći ne.

No... teta jako dobro igra... I ne raditi ništa je ponekad nasilje.

Anatom, što je dalje bilo, nakon što si rekla da nećete prespavati već da ste samo došli pozdraviti?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jedino moguće logično objašnjenje za ovakvo ponašanje tete je činjenica da ona ovu kuću smatra jednako svojom koliko i vašom, sve dok je ona živa.E sad, zašto to ona misli, ne znam, no nitko je u tome čini mi se nije razuvjerio.

Meni iskreno uopće nije jasno kako je ovo posljednje prošlo bez incidenta.Ma zamislite vi!Vi s djetetom , kod drugih ljudi kao gosti, usuđujete pomoliti nos u SVOJU kuću, da bi stara madam bila LJUTA i lijepo vas isprašila van.
    Rekao bi vam netko zločest da za drugo i niste. Ja se usrdno nadam da joj niste pokunjeno rekli teta onda doviđenja nego da ste joj ozbiljno rekli da vas čeka jako jako ozbiljan razgovor.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    .a ona meni opet -pa kak ste mogli-znate da imamo goste(opet potiho)
    .
    Meni je ovo upalo u oči: Vi IMATE goste, ne samo ona, nego vi. Hmmm!?

Prepoznajem sebe u tvojim postovima, i preko mene svi prelaze, a ja sam takva da ne volim sukobe, no ipak se kreće, rekla sam ne, ali sad sam u sukobu. Možda je i tebi teži sukob nego neimanje kuće, Potpuno te razumijem. A i mm je takav.
    Nadam se da ti taj stres neće ostaviti posljedice na organizam, jer kad nešto čovjeka godinama grize iznutra, kad tad će izbiti na površinu.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni u ovoj priči nešto nedostaje, nešto ne štima,
    fali mi jedna puzla da shvatim ovaj slijed događaja...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da nema La Usurpadora neku oporuku ili darovni list ? A tebi to anatom muž nije rekao ?

bilo je kod mene i takvih obrata

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

privukao me naslov i sad čitam i ostala sam paf!! grozna teta
    Anatom šaljem vibrice da se osokoliš i postaviš stvari tam di im je mjesto

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nije ona te srece.

Mozda je njen muz svoj vlastiti deda i teta uopce nije teta?
    Sala.

Stara je gad. Tocka.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a možda je anatom Jelena Veljača pa na forumima crpi inspiraciju za drugu sezonu Larinog izbora ?

ne znam .............

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Larin izbor se pretvorio u triler. Sve mi bi tetu . Samo ne bi anatom. Nis od zapleta.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mozda nas anatom iznenadi. znas kak u crnoj kronici kazu susjedi- a bio je tako dobar i pristojan decko...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sad sam se sjetila da smo i mi imali sličnu situaciju (trebalo mi je malo).

Svekar ima neki komad zemlje na kojem je nekad bio vinograd i na njemu još stoji mala drvena kljet i cisterna u kojoj se skuplja kišnca s krova klijeti. Odmah do je vinograd od njegovog nećaga, bratića MD.
    Kako mi nismo radili taj vinograd, bilo je logično da damo bratiću kljet na korištenje. I tako je to trajalo desetljećima, mi smo dolazili, oni su dolazili, ponekad bi se sreli i lijepo družili, bratić je u znak zahvalnosti kosio naš dio i sve je bilo super.

Jednog dana se bratić razbolio i više nije mogao raditi vinograd. Mi smo ponudili da ga otkupimo, čisto zato da se prošrimo, budemo zadnji do šume i možda od klijeti napravimo neku vikendicu. Nije htio.
    Ali... dao je vinograd nekom susjedu u najam. A zajedno sa svojim vinogradom i našu klijet! Našli smo unutra lijepe bačve od inoxa, nešto moderne opreme.. Jednom mi dolazimo, nađemo klijet otvorenu, ti bratićevi najmoprimci koriste naše stvari, piju iz naših čaša, a niti se ne poznajemo.
    Predstavimo se, hladno nam kažu da znaju tko smo... da su bar rekli, evo nemamo drugog izbora, vi imate tu cisternu, voda nam treba i dat ćemo 5 litara vina... ništa. Mi smo se osjećali ko da smo došli na njihovo.

Odemo do bratića, tražimo da ga izbaci van. Naravno ništa od toga i on se pravi mutav... nekoliko puta smo mu davali rokove, ništa. Na kraju smo sami otišli do tipa i rekli mu da ima 3 dana da se iseli. I onda se iselio.

Trajalo je to par godina... našom krivicom, nije nam bilo bitno, pa bi zaboravili, pa se opet sjetili, pa bi rekli joj moramo to riješiti, pa bi zaboravili... da nam je bilo bitno istjerali bi ga van isti čas.

Eto samo za primjer kako daleko Tetanusi znaju ići.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad realno i iskreno koliki postotak ljudi da je u poziciji te tete (dakle besplatno ljetovanje godinama) bi odustao od toga (nakon 20-30 godina) i išao sebi na štetu, ako nije prisiljen?
    Svatko tko je pristojan, obziran i zna za poslovicu "svakog gosta tri dana dosta".

Evo, mi prvi ne idemo svake godine kod mm-ovih roditelja na more, iako vjerujem da oni ne bi imali ništa protiv (a ako bi i imali, vjerojatno ne bi rekli).

A reakcija svake normalne osobe na pojavu "voljene rodbine" (ujedno vlasnika kuće) nije "Ja sam ljuta!", nego "Otkud vi, nisam imala pojma da ćete doći, jeste umorni od puta, sjednite, skuhat ću vam kavu."

I stvarno mi je neprihvatljivo da teta ima rezerviran svibanj (uostalom, nisu li predsezona i postsezona bolje za starije osobe?), a na kraju Anatomino dijete čami u Zg do sredine kolovoza (jesam li dobro shvatila da idete tek 15. 8.?), uz vlastitu kuću na moru! No, u pravu su svi koji kažu da to nije krivica tete, nego Anatom i, prvenstveno, njm-a.

Piplica, i meni tu fali par dijelova slagalice. (Ajme, koja zanimacija za ovu sparnu večer. )

Teta je stvarno... tlakodizačica.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma ja bi zapalila i kuću i tetu u njoj nakon ovakvih ispada... A vjerojatno i muža...
    Posljednje uređivanje od winnerica : 23.06.2012. at 22:40

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se usrdno nadam da joj niste pokunjeno rekli teta onda doviđenja nego da ste joj ozbiljno rekli da vas čeka jako jako ozbiljan razgovor.
    Joj, i ja.

Anatom, što je bilo u nastavku situacije?

(Da otvorimo kladionicu i motiviramo Anatom i njm-a na akciju? Tko misli da će
    a) razgovarati s tetom, uspješno promijeniti situaciju, a ujedno i bravu
    b) pokušati razgovarati s tetom, ali na kraju joj se ispričati zbog svog, uh, bezobrazluka što misle da imaju pravo na svoju viksu
    c) odgoditi razgovor i smjerno se vratiti kući?

I drugi odgovori su dobrodošli, naravno.

Anatom, navijamo za vas! )

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja bi zapalila i kuću i tetu u njoj nakon ovakvih ispada... A vjerojatno i muža...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Po ovome što sam dosada pročitala, ja mislim da igra b opcija od ovih koje je Sanja navela.Da sam bar u krivu.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam dobila dojam da se anatom boji tete, ne kakva bude njena reakcija, nego baš nje! baš me zanima dal sam u pravu...
    možda je teta jedna od onih kraj kojih se nešto čudno osjeti..

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Vratit ce se kuci. (ajde mi molim te anatom dokazi da sam u krivu!!!!!!!!) i biti kus. Znaci c

Stavljam pod
    d: nis ne govorit nego svojom imovinom raspolagat kao pravi gazda. Promijenit bravu, vratit lonce postom i pismom (na engleskom) obavijestit da stari kljuc vise ne fercera.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Anatom, iako meda kaže da ste napravili grešku u koracima, pokušajte njenu ljutu reakciju okrenut u svoju korist, ne znam ja kako... ali može se to.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni izgleda da će biti pod C.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

upadam sad kao padobranac, čitam napreskokce, ali nešto me zanima.
    ta stvar s moralnim pravom nije mi baš najjasnija.
    ne kužim, znači li to da moj tetak koji je tati pomagao graditi kuću,
    i moja teta kod koje sam ja jela i spavala puno puta u to vrijeme polažu nekakvo "moralno" pravo na moju roditeljsku kuću?!
    ili sam negdje nešto propustila pa mi nije sve najjasnije.

ako je muž od anatom jedini nasljednik, onda se teta tu nema što pitati,
    mogu je lijepo ugostiti, ali onda kada to paše anatom, njenom mužu i njihovoj djeci, a ne teti.
    a to što se teta lijepo ugnijezdila nije kriva ona, nego baš ova šutnja s vaše strane.
    vjerujem da je lako nama pričat s druge strane, ali ako želite čitave živce i riješenu situaciju, vrijeme je da se time pozabavite.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

definitivno c

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Stavljam pod
    d: nis ne govorit nego svojom imovinom raspolagat kao pravi gazda. Promijenit bravu, vratit lonce postom i pismom (na engleskom) obavijestit da stari kljuc vise ne fercera.

Ja glasam za d). (Mislim, glasam da bude d), iako se bojim da će biti b) ili c). )
    Posljednje uređivanje od TeddyBearz : 23.06.2012. at 23:42

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kak se ljudi mijenjaju! Tu mislim na sebe

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ajoj, napisala sam kilometarski post i nema ga.
    Bilo mi zao tete, ali nakon njenog "sad sam ljuta", mijenjam stranu

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Predviđam da će razgovor teči ovako:

A: Teta, trebamo ozbiljno porazgovarati.
    T: Znam dušo, jako sam se iznenadila kad ste upali na more.
    A: I mene je iznenadila tvoja reakcija.
    T: Dušo, a zašto se niste javili?
    A: Muk
    T: Dušo, a zašto nisi rekla da bi vi išli na more, ovako je svima bilo neugodno?
    A: Pa znaš, mislila sam,...
    T: Dušo, drugi put reci kad želite dolaziti.
    A: U redu teta, nema problema, ljudi smo, dogovoriti ćemo se.

Za to vrijeme muž se u drugoj sobi baš prihvatio nekog popravka i nikako se ne može uključiti u razgovor.

I tako babac ostaje dalje u vikendici godinama i raspolaže kako želi.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mislim da ce biti ovako kako anemona kaze

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Predviđam da će razgovor teči ovako:

A: Teta, trebamo ozbiljno porazgovarati.
    T: Znam dušo, jako sam se iznenadila kad ste upali na more.
    A: I mene je iznenadila tvoja reakcija.
    T: Dušo, a zašto se niste javili?
    A: Muk
    T: Dušo, a zašto nisi rekla da bi vi išli na more, ovako je svima bilo neugodno?
    A: Pa znaš, mislila sam,...
    T: Dušo, drugi put reci kad želite dolaziti.
    A: U redu teta, nema problema, ljudi smo, dogovoriti ćemo se.

Za to vrijeme muž se u drugoj sobi baš prihvatio nekog popravka i nikako se ne može uključiti u razgovor.

I tako babac ostaje dalje u vikendici godinama i raspolaže kako želi.
    Posljednja rečenica, dodatak:

A: U redu teta, nema problema, ljudi smo, dogovorit ćemo se. I oprosti što smo ti smetali dok si bila s društvom. Drugi put ćemo se najaviti.

Laku noć!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znači da se u potpunosti slažemo.
    Ni meni to ne umanjuje tetinu zloću, ali moramo mijenjati sebe, a ne druge, zar ne?
    To je moja poanta.
    pa dobra ti je poanta da bi riječ rekla

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ovaj smajlić je očito nekako zalutao
    da se nadovežem - uvijek trebamo krenuti od sebe
    samo još ja nikako da se načudim toj teti, onako srsi me prolaze od takvog naroda
    iako imam i sama takav primjerak u najužoj rodbini i naravno da znam koliko netko može biti zao
    al svejedno, strese me svaki put
    to treba kiruški odstraniti

anatom tvoj muž to mora riješiti
    ako ne on, onda bi ja to sama rješila zbog svog djeteta
    a onda bi i njega (muža) riješila
    kad bi se svi porazrješavali uzela bi dijete i uživala u jadranu koliko me volja
    Posljednje uređivanje od flopica : 24.06.2012. at 09:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •