mm i ja smo dva tjedna odgađali peglanje, skupila se respektabilna gomila pa sam se ja jučer uhvatila posla ( 2 sata) dok je on klince (komada tri) odveo na kupanje
nagradili smo se ručkom vani
da bi kod nas bilo uredno ( pet osoba u 50 kvadrata) ja bi trebala cijeli dan hodati za svima i spremati ili im cijeli dan držati predavanja- to mi se ne da i lijenčina sam
dakle, svrstavam se u neurednu struju

Odgovori s citatom
) pa samo odlozenih na ormaric "da se spreme".....za sada podnosim,ali sve teze
.

.
, ali ipak nisam toliki mazohist da peglam po ovoj vručini toliku količinu veša....A još se suši...i pere!!! 

) su me izliječili redom najprije MM (koji ima neke osobine spomenutog Trokuta
, jer sam morala prati rolete četkicom za zube... da bi gospođa majka
mogla reći kako je uredno i pospremljeno.
), svaki dan usisavam, čistim sanitarije, pometem dvorište i balkon, perem podove (kuhinja, wc, kupaona, stubište, hodnici, db), prašinu brišem i posteljinu presvlačim 1x tjedno, u kuhinji mrzim nered i suđe se odmah u kuhanju još ili pere ručno ili stavlja odmah u perilicu, isto tako i nakon jela, odmah se sprema suđe, hrana, stol, čisti se pod. Svaku večer sve pospremim i ujutro volim sići u kuhinju koja je čista (o.k. trebam samo spremiti suđe čisto iz perilice). To je jednostavno takav način života, ja nebih mogla podnijeti psihički da živim u neurednom ili (nedaj Bože) prljavom
, da djeci ne skuham ručak svaki dan. Ono, to je meni za moju obitelj i mene samu poniženje kraj zdravih ruku i očiju biti u zmazanom... I ako treba za to se ranije probuditi, kasnije leći, pretrpiti... to je to, meni nije problem.
ko moja mama. Ujutro se ustanem kad i D. (osim ako ne trebam na posao prije nego se on probudi) i prvo ide 10 minuta uz kavu samo za mene. A navečer kad D. zaspi, prvo se izvalim na kauč i pogledam nešto na TV-u ili prosurfam. Jednostavno moram imati vrijeme za sebe, dijete, nas.