Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Što se to dešava u RI rodilištu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako možeš reći i za porod kod kuće, one koje su ga željele, i dobile su ga, uz plaćanje na crno babici iz inozemstva. E sad, da li to onda znaći da se niti za PKK ne isplati boriti, ako se i do njega može doći na ovaj ili onaj način?
    Dodala bih da ja nemam ja ništa protiv elektivnog CR ako je žena upoznata sa svime oko njega i posljedice u budućim trudnoćama; ono što mi se NE sviđa jest da pojedinci(ke) koriste tu sivu zonu za zaradu sa strane na mjestu gdje već primaju plaću i imaju određeni društveni status.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Dodala bih da ja nemam ja ništa protiv elektivnog CR ako je žena upoznata sa svime oko njega i posljedice u budućim trudnoćama; ono što mi se NE sviđa jest da pojedinci(ke) koriste tu sivu zonu za zaradu sa strane na mjestu gdje već primaju plaću i imaju određeni društveni status.
    Hm... Pa i ino primalja sigurno ono sto je zaradila u RH nije prijavila u Austriji, jer kako bi objasnila da je radila u RH bez dozvole. Takodjer, nije na tu svoju zaradu platila poreze ni doprinose koje placamo mi ostali koji radimo u RH. Po meni je ona jednaka lijecniku koji je uzeo kovertu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •