uh neznam jesu se te tete u remetincu promjenile, ali jedna je mene eto skoro stajala gubitka prava na prijavu, jer se smislila da iz nekog glupog samo njoj znanog razloga traži me da joj donesem s faksa potverdu da nemam više nikakva studentska prava, kad sam tri dana nakon toga došla ponovo tam sa svim istim papirima plus ta potvrda druga referentica me prvo oprala što kasnim dan sa prijavom, a onda kad sam rekla što je točno bilo bez problema mi je sredila sve....(i ne nisam ja neodgovorna jer sam čekala zadnji dan za prijavu, jer sam prije toga riješavala puno drugih stvari koje su se odnosile na promjenu prebivališta, prijavu...)
i da ja mislim da bi javni sektor isto tako morao biti svjestan situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi i prihvatiti dio odgovornosti....
za sad iz svoje bliže i dalje okoline vidim da Vam u ovih par godina nije baš puno dlaka sa glave palo kao recimo nekima koji rade u realnom sektoru....
ako ništa drugo barem ste sigurni da ćete plaće dobiti točno u dan...a vjerujte mi to je danas velika prednost...a i da vam niko baš neće preko noći skinuti plaću 20, 30% .....