Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: javni sektor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa Vidi poruku
    cvijetak, to je neodgovornost spram posla
    ja sva sreća ne mogu takvu neodgovornost niti trpiti niti raditi drugima
    MM kad bi tako radio bilo bi krvi do kolina
    u svakom žitu kukolja, al to generaliziranje je meni strašno ružno
    žene na šalteru u hzzo Remetinec, su tako krasne i dobre, uvijek mi izađu u susret, nasmijane su, a i njih se blati sa tim generaliziranjem
    naša pedijatrica u DZ Remetinec je isto krasna i nju se blati generaliziranjem... itd

uh neznam jesu se te tete u remetincu promjenile, ali jedna je mene eto skoro stajala gubitka prava na prijavu, jer se smislila da iz nekog glupog samo njoj znanog razloga traži me da joj donesem s faksa potverdu da nemam više nikakva studentska prava, kad sam tri dana nakon toga došla ponovo tam sa svim istim papirima plus ta potvrda druga referentica me prvo oprala što kasnim dan sa prijavom, a onda kad sam rekla što je točno bilo bez problema mi je sredila sve....(i ne nisam ja neodgovorna jer sam čekala zadnji dan za prijavu, jer sam prije toga riješavala puno drugih stvari koje su se odnosile na promjenu prebivališta, prijavu...)

i da ja mislim da bi javni sektor isto tako morao biti svjestan situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi i prihvatiti dio odgovornosti....
    za sad iz svoje bliže i dalje okoline vidim da Vam u ovih par godina nije baš puno dlaka sa glave palo kao recimo nekima koji rade u realnom sektoru....

ako ništa drugo barem ste sigurni da ćete plaće dobiti točno u dan...a vjerujte mi to je danas velika prednost...a i da vam niko baš neće preko noći skinuti plaću 20, 30% .....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    i da ja mislim da bi javni sektor isto tako morao biti svjestan situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi i prihvatiti dio odgovornosti....
    za sad iz svoje bliže i dalje okoline vidim da Vam u ovih par godina nije baš puno dlaka sa glave palo kao recimo nekima koji rade u realnom sektoru....

ako ništa drugo barem ste sigurni da ćete plaće dobiti točno u dan...a vjerujte mi to je danas velika prednost...a i da vam niko baš neće preko noći skinuti plaću 20, 30% .....
    Ja radim u javnom sektoru, no ovo potpisujem. U mojoj (maloj) ulici je u zadnjih godinu dana 5 susjeda ostalo bez posla, sve ljudi s obiteljima. Nekako mi nije baš strašno bitno hoću li dobiti regres ili božićnicu kad vidim kako je oko mene.

Mislim da uzrok problema nije u javnom sektoru već u masivnoj krađi koja je izvršena i koju još uvijek ne procesuiramo.
    A da ima problema u javnom sektoru - ima, od namrštenih neljubaznih gospođa na šalterima koje uopće nisu svjesne da im privatnici koji im stoje na šalterima plaćaju plaće. Općenito kod dijela ljudi koji rade u javnom sektoru nedostaje razumijevanje od kud stižu pare iz kojih nam se isplaćuju plaće i što smo dužni da bi ih zaradili. A kad se sjetim 3 gospođe u Hž-u i njihovog posla: jedna uzme papir, druga ga zavede u knjigu, a treća lupi žig i odloži u kutiju te pozove dečka da je odnese -

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tanjads prvotno napisa Vidi poruku
    Ja radim u javnom sektoru, no ovo potpisujem. U mojoj (maloj) ulici je u zadnjih godinu dana 5 susjeda ostalo bez posla, sve ljudi s obiteljima. Nekako mi nije baš strašno bitno hoću li dobiti regres ili božićnicu kad vidim kako je oko mene.
    Samo da razbijem iluzije koje imaju, kako vidim, mnogi ljudi oko mene: i u javnom sektoru može se ostati bez posla i bez puno šanse za nalaženje novog jer ispadne da vas nitko ne treba, kakve god kvalifikacije imali

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da razbijem iluzije koje imaju, kako vidim, mnogi ljudi oko mene: i u javnom sektoru može se ostati bez posla i bez puno šanse za nalaženje novog jer ispadne da vas nitko ne treba, kakve god kvalifikacije imali
    Lako moguće, ali mislim da se to višekratno više i brže događa u realnom sektoru, tipa na 1 u javnom, ide ih 300 u realnom (za usporedbu, nemam točne podatke, ali nisam čula tipa iz Zavoda tog i tog 300 izgubilo posao u jednoj godini, 500 izgubilo posao, zatvorio se, otišlo u stečaj, ukinulo se itd).

A, kod nalaženja novog posla svi su u istoj kaši - kriza je žestoka, pitanje je kad će se obrnut trend, već su pred 2 godine rekli, evo, sad će bit obrnuti trend itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.07.2012. at 10:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •