Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: javni sektor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tanjads prvotno napisa Vidi poruku
    Ja radim u javnom sektoru, no ovo potpisujem. U mojoj (maloj) ulici je u zadnjih godinu dana 5 susjeda ostalo bez posla, sve ljudi s obiteljima. Nekako mi nije baš strašno bitno hoću li dobiti regres ili božićnicu kad vidim kako je oko mene.
    Samo da razbijem iluzije koje imaju, kako vidim, mnogi ljudi oko mene: i u javnom sektoru može se ostati bez posla i bez puno šanse za nalaženje novog jer ispadne da vas nitko ne treba, kakve god kvalifikacije imali

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da razbijem iluzije koje imaju, kako vidim, mnogi ljudi oko mene: i u javnom sektoru može se ostati bez posla i bez puno šanse za nalaženje novog jer ispadne da vas nitko ne treba, kakve god kvalifikacije imali
    Lako moguće, ali mislim da se to višekratno više i brže događa u realnom sektoru, tipa na 1 u javnom, ide ih 300 u realnom (za usporedbu, nemam točne podatke, ali nisam čula tipa iz Zavoda tog i tog 300 izgubilo posao u jednoj godini, 500 izgubilo posao, zatvorio se, otišlo u stečaj, ukinulo se itd).

A, kod nalaženja novog posla svi su u istoj kaši - kriza je žestoka, pitanje je kad će se obrnut trend, već su pred 2 godine rekli, evo, sad će bit obrnuti trend itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.07.2012. at 10:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •