Rena mogla bi te potpisat od a do ž al u kontekstu splitskog rodilišta.... užas koji mi se jasno vrača i nakon skoro 8 godina...možda poslije ponovim ovde napisano davno...
i što sada, trebam ponovno roditi u 10ti/11. mj...
Split sam izbacila iz opcije jer doktori su isti, bez obzira na novu zgradu, ni ta trauma koju sam prošla nije toliko strašna koliko strah da mi opet ozljede dijete, da opet završi na neonatologiju, i svi oni strahovi 3 godine posli od neuropedijatara, fizijatara i inih.... a ne mogu u Split ni jer imam prvašića koji kreće u Istri u školu na jesen i ne mogu je ostavljati samu mjesec dana....a ne znam ni kad bi išla dole jer sam prvo rodila mjesec ranije... nemam novaca ni mogućnosti roditi vani... bojim se rastezati i roditi kod kuće...
danas sam gledala filmove na youtube.... rezanje i gomile krvi i sve mi se vratilo, pa sam pogledala porode u vodi i odlučim se za Rijeku koja mi je sat ipo vožnje, a sad čitam da je tamo kao što je meni bilo u Splitu....
dajte bar jednu pozitivnu rič o Puli bar, to mi je pola sata vožnje, iako je jedan od doktora naš kučni prijatelj, iako će MM bit na porodu, ja se užasno bojim i Splita i Rijeke i Pule...dođe mi da rodim doma u kadi sama pa šta bude