Stranica 35 od 58 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 2862

Tema: Njega djeteta nakon 1. godine - III dio

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

postoji li nešto na što se mogu osloniti kako bih dokazivala (ako imam?) pravo da dijete bude integrirano u vrtić koji ukljuluje i obrok i spavanje (to nam zbog bioritma jako puno znači)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nitko ne zna? neki odgajatelj?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dakle zanima me sljedeće
    Krajem 10 mjeseca mi završava njega probala bi predati papire da mi produže možda još do drugog do tri godine.
    E sad mi je malo problem nismo ponovno išli fizijatru tek smo naručeni sa tri godine na pregled kod psihologa, logopeda i fizijatra.
    Pa sad ne znam da predam stare nalaze ili...?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da i još me zanima jeste dobile poštom riješenje za Doplatak.
    Meni je uplata sjela ali riješenja nema ili ga neću niti dobiti, pošto smo samo produživali

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Da i još me zanima jeste dobile poštom riješenje za Doplatak.
    Meni je uplata sjela ali riješenja nema ili ga neću niti dobiti, pošto smo samo produživali
    Meni je stiglo prije možda mjese dana, a predala sam u siječnju. Stići će.
    Posljednje uređivanje od sirius : 08.08.2012. at 11:39

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je stiglo prije možda mjese dana, a predala sam u siječnju. Stići će.
    hvala.
    ja sam predala tek u 5 mjesecu i još nije stiglo

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Poštovani! Prvi put sam na forumu pa se nadam da neću negdje u nečemu pogriješiti. Imam jedno pitanje vezano za porodiljni dopust. Na porodiljnom sam godinu dana,treće dijete. Sada bih prekinula i počela raditi. Radila bih godinu dana i onda nastavila porodiljni. Uspjela sam po zakonima naći da porodiljno mogu nastaviti uz prethodnu pisanu suglasnost poslodavca koju on može ne dati pa me socijalno 30 dana od dana zahtjeva šalje na porodiljno. Zanima me da li je to istina i da li mi poslodavac može u tom periodu ili nakon što pisanim putem zatražim suglasnost za nastavak porodiljnog dati otkaz? Znam da bi svejedno mogla na porodiljno preko socijalnog,ali bitno mi je da ne dobijem otkaz pa me zato zanima da li mi mogu dati otkaz u tom periodu? To ne mogu nigdje naći,ni u pravilniku o radu,niti kolektivnom ugovoru ni nigdje dalje pa molim da mi netko kaže gdje to mogu provjeriti? Dali postoji zakonom određeno koliko moram dugo raditi nakon što prekinem porodiljno do ponovnog odlaska na porodiljno? načula sam da moram raditi 9 mjeseci da bi opet mogla na porodiljno,ali ne znam da li je to istina? znam da mogu dvaput godišnje koristiti porodiljno od najmanje 30 dana pa mi je to malo čudno tj. nemoguće da moram raditi 9 mjeseci. Molola bih nekog tko je upućen u zakone da mi pomogne i odgovori ili kaže gdje mogu dobiti besplatnu pravnu pomoć u vezi toga jer mi je jako bitno. Unaprijed puno hvala!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nisam dobila odgovor pa da ponovim pitanje
    dosta mi je bitno i hitno pa ako netko zan molim odgovor
    Dakle zanima me sljedeće

Krajem 10 mjeseca mi završava njega probala bi predati papire da mi produže možda još do drugog do tri godine.
    E sad mi je malo problem nismo ponovno išli fizijatru tek smo naručeni sa tri godine na pregled kod psihologa, logopeda i fizijatra.
    Pa sad ne znam da predam stare nalaze ili...?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ako netko zna , koliko smije najduže dijete biti u vrtiću ako je roditelj korisnik Njege ? Mislim da je manje od 7 sati dnevno, ali ne mogu naći članak gdje to piše? Treba mi za vrtić (koji je super korektan i ne stavlja nam nikakva ograničenja bez obzira što je dijete sa pp).

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni su konkretno rekli u vrtiću pola vremena znači 5 sati

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    meni su konkretno rekli u vrtiću pola vremena znači 5 sati
    U vrtiću nude svašta. To je volja vrtića (neki naši prijatelji sa istim dijagnozama u državnom su dobijali ugovore na samo tri sata , sa produživanjem svaki mjesec. Nama su u državnom odmah ponudili 5,5 sati, a u ovom vjerskom neograničeno , tj. 10-satni program. Ali mi ne možemo potpisati desetosatni program nego samo maksimum sati koji odobrava HZZO , i sad tražim koliko je to sati. )

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ako netko zna , koliko smije najduže dijete biti u vrtiću ako je roditelj korisnik Njege ? Mislim da je manje od 7 sati dnevno, ali ne mogu naći članak gdje to piše? Treba mi za vrtić (koji je super korektan i ne stavlja nam nikakva ograničenja bez obzira što je dijete sa pp).
    ne više od 8 sati

Piše u ovom Pravilniku članak 6. stavak 2

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače fizički djete ne smije tam bit dulje od 8 sati po zakonu

pol dnevni ugovori su na 4-6sati ( tak piše na mom papiru)

nama je adaptacija prepisana 3 mjeseca po 3 sata, s mogućnosti prelaska na ponovnu adaptaciju, prema 10- satnom, ili apscinencija. Mi smo mali, ali veliiiiki alergičari, ne na njezi jer je dete 3 u familiji i odbili su nas na komisiji

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, imam pitanje. Probala sam čitati prijašnje postove, ali ima tooooliiiko toga, a svaki slučaj je priča za sebe.
    Dakle moja beba ima 10 i po mj. Imamo refluks želudca koji nam je tek prije 15 dana postavljen kao dijagnoza temeljem uzv želudca. Izvadili krv, nema alergije na hranu, čekamo nalaz za celijakiju koju ne vjerujem da ima. Ukoliko i to dođe negativno čeka nas gastroskopija. Smetnje kod djeteta su da se noću budi svakih 45 min u vrisku, često se prejeda jer "nema mjeru" nakon čega slijedi bljuvanje, podrigivanje, plakanje. Probali sa sirupom (Zantag), ali nema promjene. Rješenje za sad su česti i mali obroci i neka terapija nakon što se napravi gastroskopija.
    U razgovoru sa gastroent. danas žena mi kaže da bi imala pravo na produljenje porodiljnog radi njege djeteta, a ja nisam ni razmišljala o tome jer smatram da smo sretni samo sa tim nakon što sam vidjela svašta na Kantridi, a ionako smo se ja i muž već dogovorili da ostajem doma po isteku porodiljnog. Međutim kad mi je to rekla, ne vidim razlog zašto to pravo nebi iskoristila ako ga imam.
    Molim pomoć:
    -koji papiri trebaju za zahtjev?
    - od kuda uopće krenuti?
    - imam li uopće pravo na njegu djeteta sa refluxom ?
    - koliko prije isteka porodiljnog treba predati zahtjev (porod. istiće 31.10.)
    Pomozite!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

papire predaj kaj imaš možda već danas, čim prije, jer obradu rade cca 4-6tjedana
    trebate bit oboje zaposleni
    -potvrde da ste zaposleni ( iz firma)
    -kopija vaših osobnih
    -kopija rodnog lista deteta
    -kopije nalaza, ubaci sve kaj imaš
    -kopija raćuna na koji bi ti to sjedalo
    -zahtjev u kojem pišeš kakve imate probleme, koji su problemi, način rješavanja ( ako ga imaš), napiši da čekaš još hrpu nalaza- zemeš u Hzzo njihov formular i napišeš samo generalije ( ime,mobitel, adresa)
    Sad u principu imaš pravo na njegu, a dal ćeš je dobiti ovisi o toga ko sudi.

I da te pitam vi jedete gluten, koje prretrage ste radili za celijakiju.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Prvo, hvala na odgovoru! Jutros se razletila i skupljam papire pa ćemo vidjeti.
    Vadili su mu krv da vide da li ima celijakiju i taj nalaz još čekamo. Trebao bi biti za cca 2 tjedna gotov. Jede gluten, nikada mi nije imao neki osip po tjelu ili slično, ali kad je prvi put jeo kupovnu kašicu od hipa (jabuka i musli) koja sadrži gluten imao je užasne grčeve, pretpostavljam da su bili grčevi jer je vrištao ko lud i skupljao nogice k sebi, pomogao je lupocet čepić i nakon 1 i po sat se ponovio scenarij i onda krenuli na pedijatriju, u autu prema tamo je zaspao ko klada i onda smo se jedan sat vozili da odspava. Kasnije sve ok. Tad je imao oko 6 i po mj.
    Sad jede sve više manje, ali trudim se davati više manjih obroka kroz dan, sve je uvijek kuhano i spremljeno taj tren, nikad ne jede npr ostatke od ručka za večeru i sl. I još uvijek dojim. Formulu neće niti pomirisati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

radili ste one ttg, ige i age?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Iga, IgE i testovi na alergije negativni. Čekamo još ttg

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo odradili i eeg, nalaz uredan. Dakle definitivno je stvar u trbuščiću.
    Nalazi bi trebali bit gotovi za 7 dana pa ćemo vidjeti šta dalje.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mislite na kućnu njegu i dolasku terapeuta kući ili? Kada ste zadnji put bili na pregledu kod fizijatra? Za produžetak terapija ako se o njima radi morate imati novi nalaz fizijatra i preporuku za produžetkom kućne fizikalne.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sunshine na koga se tvoj odgovor ili pitanje odnosi?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo odradili i eeg, nalaz uredan. Dakle definitivno je stvar u trbuščiću.
    Nalazi bi trebali bit gotovi za 7 dana pa ćemo vidjeti šta dalje.
    samo da ti kažem da se ne nadaš previše da će ti odobriti produljenje
    moj sin je sa 11 mj prošao kompletnu gastronterološku obradu, bio je 10 dana u bolnici
    sumljali su na celijakiju, a u stvari ima kroničnu opstipaciju, podhranjenost i afektivne respiratorne krize
    na komisiji su me odbili sa objašnjenjem da djete nema nikakvih motoričkih ni mentalnih smetnja te stoga nema potrebe za produljenjem porodiljnog radi njege djeteta
    Posljednje uređivanje od nela30 : 24.09.2012. at 21:07

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sasvim si u pravu nela, ali to sve ovisi o čovjeku koji bu u komisiji nažalost, jel svako misli svoje. Neki ljudi dobe, neki ne ( evo ni mi nismodobili mada imamo stvarnu alergiju na sve osnove), nije to ništ novo i prije je tog bolo, ali sad je možda i više.

nego aleksandra, imaš li možda uvjeta da dete ostaviš na 5-6 sati negdje, pa da tražiš SKV ( skraćeno vrijeme) mislim da sad to bolje prolazi

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jelena.0 moj ima alergije na kikiriki, jaja i kravlje mljeko, al to njih puno netangira
    moja je šogorica prije četiri godine za takve alergije dobila produljenje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa to ti kažem, ovisi ko dela na komisiji.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pa to ti kažem, ovisi ko dela na komisiji.
    znam! pogotovo ovi u ZG su rigorozni , a mojoj šogorici u PŽ su produžili bez probelma

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Vezano za godišnju poreznu prijavu:
    Prošlu godinu sam bila na produženoj njezi za djete međutim porezna uprava mi tvrdi da bi ostvarila osobni odbitak 1 trebam imati rješenje o invalidnosti.
    E sad me zanima, a čitala sam zakone, ovaj dio:
    1,0 osnovnoga osobnog odbitka za poreznog obveznika, svakog uzdržavanog člana uže obitelji i svako dijete, ako su osobe kojima je rješenjem, na temelju posebnih propisa, utvrđena invalidnost po jednoj osnovi 100% i/ili koji radi invalidnosti imaju, na temelju posebnih propisa, pravo na tuđu pomoć i njegu. U tom slučaju porezni obveznik za sebe osobno i za istu osobu koju uzdržava ne može koristiti osobni odbitak iz točke 3. ovoga stavka.
    Kako da im dokažem da imam pravo na to, sa kojim argumentima?
    Pliz!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne znam baš radi toga sam ja to dete napisala u karticu i sve mi je priznato kao +1 za nju.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jelena čitala sam o tome, međutim, meni su u poreznoj rekli da nemogu ostvarit to jer nemam rješenje o invalidnosti.
    Što ću napraviti? Žaliti se, naravno, ali ne znam kako ću ih uvjeriti jer to rješenje nemam.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ide li to tam na kakvu komisiju, onda se pozovi baš na citirani članak jedino to stoji u zakonu( NJega)

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne znam za komisiju.

Ima li netko tko se žalio pa da me savjetuje?

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

sunshine na koga se tvoj odgovor ili pitanje odnosi?
    htjela sam odgovoriti domy ali sam zaboravila citirati

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Berlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za komisiju.

Ima li netko tko se žalio pa da me savjetuje?
    mislim da ne, ali ti citiraj to

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Berlin prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano za godišnju poreznu prijavu:
    Prošlu godinu sam bila na produženoj njezi za djete međutim porezna uprava mi tvrdi da bi ostvarila osobni odbitak 1 trebam imati rješenje o invalidnosti.
    E sad me zanima, a čitala sam zakone, ovaj dio:
    1,0 osnovnoga osobnog odbitka za poreznog obveznika, svakog uzdržavanog člana uže obitelji i svako dijete, ako su osobe kojima je rješenjem, na temelju posebnih propisa, utvrđena invalidnost po jednoj osnovi 100% i/ili koji radi invalidnosti imaju, na temelju posebnih propisa, pravo na tuđu pomoć i njegu. U tom slučaju porezni obveznik za sebe osobno i za istu osobu koju uzdržava ne može koristiti osobni odbitak iz točke 3. ovoga stavka.
    Kako da im dokažem da imam pravo na to, sa kojim argumentima?
    Pliz!
    Jeste li bili na prvostupanjskoj komisiji?
    Imate li nalaz komisije na kojoj pise da je djetetu potrebna tudja pomoc i njega?
    Ako imate onda se zalite i prilozite nalaz s obrazlozenjem.
    Nama su prosle godine zeznuli, a nismo se u roku zalili.
    Ove godine su nam odmah priznali na temelju nalaza prvostupanjske komisije jer u njihovim propisima jasno stoji ILI i na to se pozovi

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ako dijete nije bilo na kategorizaciji onda ni nemas pravo na odbitak 1 tj. ako se radi o LAKSEM ostecenju zdravlja pa si zbog toga na produzenoj njezi onda ti na temelju rjesenja priznaju uvecanje odbitka za 0.3
    Posljednje uređivanje od Marsupilami : 29.09.2012. at 21:06

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj nela30 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da ti kažem da se ne nadaš previše da će ti odobriti produljenje
    moj sin je sa 11 mj prošao kompletnu gastronterološku obradu, bio je 10 dana u bolnici
    sumljali su na celijakiju, a u stvari ima kroničnu opstipaciju, podhranjenost i afektivne respiratorne krize
    na komisiji su me odbili sa objašnjenjem da djete nema nikakvih motoričkih ni mentalnih smetnja te stoga nema potrebe za produljenjem porodiljnog radi njege djeteta
    Znam, svjesna sam toga i pretpostavljam da nećemo dobiti, ali kad već mučim djete sa pretragama moram probati. A tragedija je da su i meni to rekli da ovisi ko sjedi u komisiji šta ja nemogu shvatiti.
    Dakle ako bude "odgovarajuča" komisija mogu dobiti do godine dana, a ako ne bude ,čujem iz iskustva drugih mama da se čak znaju ismijavati mamama! Ma tragedija. Neki su dobivali godinu dana za dva ekcema na tijelu, a neki sa operiranim srčanim manama se slali na posao. Prestrašno.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam, svjesna sam toga i pretpostavljam da nećemo dobiti, ali kad već mučim djete sa pretragama moram probati. A tragedija je da su i meni to rekli da ovisi ko sjedi u komisiji šta ja nemogu shvatiti.
    Dakle ako bude "odgovarajuča" komisija mogu dobiti do godine dana, a ako ne bude ,čujem iz iskustva drugih mama da se čak znaju ismijavati mamama! Ma tragedija. Neki su dobivali godinu dana za dva ekcema na tijelu, a neki sa operiranim srčanim manama se slali na posao. Prestrašno.
    Mi smo evo dobili produljenje za još dva mjeseca, ali SRV za muža, za M. a "samo" na osnovu alergija na km, jaju,soju,orašaste, sezam.
    prije toga sam ja bila do druge godine doma, ali smo mi išli i na vježbe s njom do godinu i pol.
    tak da stvarno ovisi o tome ko je u komisiji

Anastasia 30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Molim odgovor...
    Ja sam na dopustu za njegu, a suprug bi kroz par dana trebao promijeniti posao, prijavili bi ga sa 10.10. u toj novoj firmi. S tim da radnu knjižicu treba donijeti prije.
    Dali je problem ako je par dana "neprijavljen", odnosno ako je recimo 5.10. odjavljen, a od 10.10. prijavljen u novoj firmi?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u principu ne tak i tak je to pada u vikend, ako je puno više onda bi trebalo reagirat

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jedno brzinsko pitanje jer mi odgovor jaaakoo hitan,radim na pola vremena zbog moje curke,prvi put sam sad ostala na bolovanju zbog nje,u hzz mi kažu da ću dobiti 70% plaće,molim vas u zakonu piše da majka ima pravo na naknadu u visini 100% plaće,što trebam napraviti da bi ostvarila 100% plaće,što trebaju napisati pedijatrica ašto moj doktor,jelena ti sigurno znaš

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    postoji li nešto na što se mogu osloniti kako bih dokazivala (ako imam?) pravo da dijete bude integrirano u vrtić koji ukljuluje i obrok i spavanje (to nam zbog bioritma jako puno znači)
    u upavi vrtića nek ti izdaju papir na kojem piše da dijete boravi 6-7 sati dnevno u vrtići,to uključuje i ručak i spavanje ako ga vodiš od 8h ujutro,naravno u tom bi slučaju trebala plaćati cjelodnevni program

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pink- tam drugdje sam ti odgovorila na stariju možeš max. dobit 70%, za mlađu 100%,

reci samo jel tvoja mala u srkaćenom vrtiću tj. kolko ti plačaš vrtić za nju?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 29.10.2012. at 12:33

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pink- tam drugdje sam ti odgovorila na stariju možeš max. dobit 70%, za mlađu 100%,

reci samo jel tvoja mala u srkaćenom vrtiću tj. kolko ti plačaš vrtić za nju?
    hvala jelena

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pogledaj si malo svoju temu pink

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da ti odgovorim plaćam poludnevni boravak jer boravi pola radnog vremena akad je boravila 6-7h sam plaćala puno radno vrijeme

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav cure!
    Evo ja se po prvi puta javljam,mamice drage ja imam sina sada u 11. mj. ima 1 godinu i svaki tren očekujem odgovor od komisije,a diagnoza je distoni i trebamo obavit rengen presakralne udubine tj da utvrdimo dali dijete ima spinu bifidu ima rupicu na trtici,razvija se po redu kako ide ali kasni nekih 1.5 do 2 mjeseca i provodimo b. handling.I da naglasim imam curicu ima 10 godima prije 2 god. imala je Guillain Barew sindrom i ima spinu bifidu oculta,dakle nema smetnji tada smo u bolnici i otkrili spinu.Znam da je komisij zaista ko ruski rulet ali što vi mislite imam li šanse za produljenje.
    Posljednje uređivanje od olivijaa : 06.11.2012. at 14:00

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to je višestuki ruski rulet, svi mi znamo da imamo pravo, samo ovisi tko to pročita, kada si predala papire, jer papiri se dost dugo čekaju dok oni odvještaće

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo sam upravo dobila poziv za komisiju u petak ...a jojjj kako su rigorozni na vatri sam...predala sam ih 3. 10 ...bože pomozi !!!
    Posljednje uređivanje od olivijaa : 06.11.2012. at 16:44

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo nije me dugo me nije bilo imam jedno pitanje. Bile smo prošli tjedan na komisiji žena me otfikarila rekla je da nije niti gledala naše papire jer su oni na prošlom vještačenju napisali sebi bilješku
    da vještačenje u listopadu nije potrebno a meni u rješenju piše da je kontrolno vještačenje u listopadu i još su me dopisom pozvali predat papire. Imali smo ukupno 5 novih nalaza i preporuku neuropedijatra
    koja nas je poslala obavit još hrpu pretraga između ostalog i MR mozga i neuroaksisa, propisala nastavak vježbi i u preporuci napisala da se porodiljni produlji dok se ne obave pretrage. Isto tako imam i preporuku fizijatra sa zadnje kontrole koja je propisala vježbe kod kuće 2 x dnevno (što nema šanse ako ću radit). Stvarno su rigorozni i k tome još jako bezobrazni jer me natjerala da na vještačenje dovedem dijete koje je bilo bolesno i pod temperaturom.
    Dr. u komisiji mi je rekla da bi možda i gledala papire da sam predala zahtjev na 4 sata.

E sad mene zanima, ako se žalim na rješenje dal mogu istovremeno predat zahtjev na 4 sata ili moram čekat rješenje žalbe pa tek onda dalje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj olivijaa prvotno napisa Vidi poruku
    Evo sam upravo dobila poziv za komisiju u petak ...a jojjj kako su rigorozni na vatri sam...predala sam ih 3. 10 ...bože pomozi !!!
    od kud si

roko, mislim da 4-satno sad bolje prolazi
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 06.11.2012. at 18:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •