Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Početno

Kolko sam ja uredna koliko stignem, a i kad stignem nekad mi se stvarno neda. Ali kako se svaki dan kuha, perem suđe, brišem isto, pranje podova , čišćenje wc a, su svakodnevna obaveza. A ostalo prema potrebi kada je zmazano čisti se, jedini problem je što ne volim peglati pa se veša zna nagomilati, ali jedno pitanje do kada se odvaja veš dječiji i za velike

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj žena majka i kraljica prvotno napisa Vidi poruku
    , ali jedno pitanje do kada se odvaja veš dječiji i za velike
    Moji su sad 11 i 9, ja još uvijek njihovo donje rublje i ručnike perem odvojeno. Naše perem na 90, njihovo na 60. Imam i dvije košare za rublje, posebno naše, posebno njihovo. I ostalu njihovu robu uglavnom perem odvojeno, ali to ne iz higijenskih razloga, nego odvojeno perem ako stavljam omekšivač.
    Možda sve to nije potrebno, ali nije mi to nikakva komplikacija, obzirom da imam malu perilicu (5 kg) i bez problema jednu turu napunim samo s njihovom robom.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne znam jeste li svjesne, ali neki ljudi i rade u knjižnicama :šok:
    i primaju sve te knjige koje se čitaju kojegdje i daju ih drugima :šok na kvadrat:

i ne, ne idem svakih 5 minuta prati ruke
    i ne, nisam bolesna, niti radim u rukavicama i s maskom na licu
    niti nosim doma klincima razne boleščurine koje sam dobila zahvaljujući knjigama

sad idem dalje čitat, možda naiđem na još bisera...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    i primaju sve te knjige koje se čitaju kojegdje i daju ih drugima :šok na kvadrat:

niti nosim doma klincima razne boleščurine koje sam dobila zahvaljujući knjigama

sad idem dalje čitat, možda naiđem na još bisera...
    Ja toliko volim čitati knjige, da mi se one nikako ne mogu gaditi. A da ih čitam u WC-u, a... čitam, neću lagati, ali pazim da je ne diram rukom koja služi za brisanje.
    I ne, nikad nisam knjigu iz knjižnice obrisala Asepsoletom, nije mi palo na pamet. Iako su mi Asepsolete uvijek u torbici. Mi smo puno okolo, a nema uvijek vode za prati ruke.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja toliko volim čitati knjige, da mi se one nikako ne mogu gaditi. A da ih čitam u WC-u, a... čitam, neću lagati, ali pazim da je ne diram rukom koja služi za brisanje.
    I ne, nikad nisam knjigu iz knjižnice obrisala Asepsoletom, nije mi palo na pamet. Iako su mi Asepsolete uvijek u torbici. Mi smo puno okolo, a nema uvijek vode za prati ruke.
    Mi imamo predviđene police za knjige u kupaonicama :/ Kontala sam ugraditi još dvije, ali smo odustali zbog nepraktičnosti. Obavezno čitamo na zahodu, i da koristimo vrijeme, i da pobjegnemo od djece. Ali čitam čistim rukama. Kad mislim mazati ruke, spremim knjigu na policu i ne diram je dok ne operem ruke. Uopće ne vidim zašto to ne bi bilo higijenski.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku

Ja baš volim čitati knjige koje su kroz puno ruku prošle. Onako žute, stranice lijepo zalistane, tu i tamo koja fleka ne smeta me uopće. Uvijek kad takvu knjigu uzmem u ruke prvo pomislim da je jako dobra kada ju je toliko ljudi pročitalo. Zapravo mi je gušt čitanja veći što je knjiga starija. Kod novih knjiga mi to fali mada nije da ih ne čitam. A smatram se sasvim urednom osobom.

A vama koji radite u knjižnicama uvijek pomalo zavidim na miru koji imate na radnom mjestu. Barem mi tako izgleda ovako izvana.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam, mi imamo centralno na struju,
    ali pretpostavljam da sve što je montirano na zid može biti i razmontirano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •