Ježi ga, svak je sam sebi odabrao životnog partnera... da sam mogla bolje, hm, možda i jesam, ali to je već priča za neki drugi topic... uostalom možda je meni u nekim stvarima bolje neko nekome tko odlazi bez partnera na odmor ili putovanja...
ONT
Ne kažem da moraju zapišavati, naravno da je svima draže (pa pretpostavljam i samim malim i velikim muškarcima) da je svijet oko njih uredan i čist, i naravno da je svim roditeljima cilj da dečki uredno pišaju, ali zar nije prirodno stanje stvari da muška populacija piša stojećki? Iz kojeg razloga učiti dečke da pišaju sjedećki? Zato da bi mame i/ili tate manje morali prati oko WC-a? Ili zato jer živimo u modernom 21.stoljeću u kojem je puno toga drugačije nego prije?
Naučiti malog dječaka da piša stojećki po meni znači podučiti ga kako da krene piškiti, da pusti mlaz tek kad nacilja u školjku, da pri završavanju pišanja ostavi pišulinca iznad školjke da ostatak iscuri, da ga otrese iznad školjke a ne sa strane, itd.
Netko je možda svoje sinove pustio da sami zapišavanjem otkriju kako pišati stojećki. Moj sin je uz tatine upute naučio pišat stojećki. Uredno.