Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kayyya prvotno napisa Vidi poruku
    stalno ja pokušavam nešto promijeniti i puštam njemu da odradi, ali sustigne me kad tad i onda ne znam di bi se prvo okrenula..
    obećao on oribati kupaonu. ok. prošao dan, dva, pet - ništa. smrducka već oko školjke, ali ne smeta njemu, on piša stoječki pa nama koje sjedimo više smrdi. počela se već brinuti da cure ne skupe šugu kakvu, ništa. i onda popizdim, zaurlam, odem s njima van da ima mira srediti to, a on s vlažnom maramicom obriše 15 cm poda oko školjke i smatra to sređenim. i što onda? da pustim da se njegovih dlaka nagimila do koljena, kamenac da zapeče pipe? možda i bi, ali obično se netko najavi doći u goste i ne bi živa od srama ostala da mi neka njegova stara tetka čistunica uđe u takvu kupaonu. osim što se i meni gadi..

zeznu me uvijek ti gosti
    Da, teže je to provesti nego reći. Ja bi ili pustila to, to hell with tetka čistunica, još bi joj rekla imali smo dogovor da napravi on, eto, baš nikako nije stigao (i ne bi me tangiralo ni 1% što bi stara tetkica smatrala da su to ženski poslovi i držala me neadekvattnom), ili mu rekla nemoj maramicom, napravi tako i tako. Premda to već spada u nepreporučljivi micromanagemnet, ali i on meni kaže kad zeznem nešto s autom, pa ne vidim problem da se kaže.

Trik koji je mene oduševio, od Lynette iz Kućanica, je bio da ostavi štakora koji je došao na prvljavo jer je njen Tom isto stalno odgađao stila - ihahaj, dosadni poslovi, neće se ništa dogodit ako će se to malo odgodit. Al' to je možda malo preekstremno.

Drugi trik je da onda on, ako ne može stići, plati vanjsku pomoć. Ali, ne samo plati - nego i organizira. Na organizaciji i komunikaciji svaki pada i krpe se laća (čini mi se).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.07.2012. at 18:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •