Pokazuje rezultate 1 do 50 od 682

Tema: KB Merkur - ima li kakvih novosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je termin 27.9, ici cu u Merkur isto, zanima me da li mm moze biti na porodu bez tecaja?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj BuBA prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je termin 27.9, ici cu u Merkur isto, zanima me da li mm moze biti na porodu bez tecaja?
    evo ja sam svoje obavila i znam sve iz prve ruke. smije biti muž bez tečaja, meni su čak pustili sestru, ali bitno je da ima ono zeleno odijelo. to imaš u svakoj apoteci.

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja sam svoje obavila i znam sve iz prve ruke. smije biti muž bez tečaja, meni su čak pustili sestru, ali bitno je da ima ono zeleno odijelo. to imaš u svakoj apoteci.
    Hvala na info!! I kako je gore? kakve su rađaone, sobe?? sve me zanima

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i mene zanimaju detalji. Ja mogu samo pohvaliti trudničku ambulantu gdje idem već tri tjedna na preglede, stvarno su ljubazni, susretljivi, detaljni. Mene zanima da li se u rađaonu smije i treba nositi neka manja torba i što unutra se smije staviti, ili ova velika ide sa mnom unutra? Opčenito taj dio me interesira ako netko može napisati...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

u rađaonu mislim da ne uzimaš torbu, možeš sa sbom uzeti mobitel ili naočale npr. Sobe su ok, kod mene nas je bilo 3 cure, kupaona uredna. Sestre su isto većinom ljubazne i doktori. Nemam neugodnih iskustava. Ja sam povela na porod sestru (bez tečaja), ali je nisu pustili do 15 minuta prije nego sam rodila. Taman je bila vizita prije. To mi je bilo bezveze jer je satima čekala ispred vrata. Velika torba ti je u jednoj prostoriji blizu pa ako baš nešto trebaš sigurno će ti dati ako zamoliš. Ja sam se zeznula jer sam došla prerano, dok su trudovi bili lagani. Prvi porod mi je bio jako brz pa sam se bojala da ne rodim u autu TO me zeznulo jer su me u 1 u noći stavili na ctg i držali do 6 da tamo ležim na neudobnom krevetu. Sami bolovi su bili od 7 do 9, dobila sam drip. To je bilo kratko, ali stvarno strašno bolno iskustvo. Čim sam zamolila epiduralnu, iako sam inače protiv nje, odmah su mi doveli anesteziologa. Srećom, nije bilo vremena za to jer sam se brzo otvarala...

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    u rađaonu mislim da ne uzimaš torbu, možeš sa sbom uzeti mobitel ili naočale npr. Sobe su ok, kod mene nas je bilo 3 cure, kupaona uredna. Sestre su isto većinom ljubazne i doktori. Nemam neugodnih iskustava. Ja sam povela na porod sestru (bez tečaja), ali je nisu pustili do 15 minuta prije nego sam rodila. Taman je bila vizita prije. To mi je bilo bezveze jer je satima čekala ispred vrata. Velika torba ti je u jednoj prostoriji blizu pa ako baš nešto trebaš sigurno će ti dati ako zamoliš. Ja sam se zeznula jer sam došla prerano, dok su trudovi bili lagani. Prvi porod mi je bio jako brz pa sam se bojala da ne rodim u autu TO me zeznulo jer su me u 1 u noći stavili na ctg i držali do 6 da tamo ležim na neudobnom krevetu. Sami bolovi su bili od 7 do 9, dobila sam drip. To je bilo kratko, ali stvarno strašno bolno iskustvo. Čim sam zamolila epiduralnu, iako sam inače protiv nje, odmah su mi doveli anesteziologa. Srećom, nije bilo vremena za to jer sam se brzo otvarala...
    Super, hvala ti puno! daj mi još reci kad si krenula na preglede u bolnicu, i šta mi treba za to? jel se moram naručiti ili se samo pojavim? prvi put mi je pa niš neznam

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

krenula sam negdje od 30. tjedna. mom socijalnom ginekologu se pokvario ultrazvuk pa je to bio razlog što sam ranije. inače, mislim da cure idu nakon 34. tjedna. rebaš uputnicu od svog soc. ginekologa za pregled u bolnic koju si odabrala. u 36. tjednu rade i ultrazvuk pa nek ti da i za to uputnicu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •