Stranica 9 od 14 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 682

Tema: KB Merkur - ima li kakvih novosti?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure ima li friških iz Merkura? Kakvo je to novouređeno rodilište, kakve su rađaone? KOlike su šanse da dobijem epiduralnu ili nešto za bolove? Trude li se možda izbjeći maksimalno epiziotomiju?

ja sam rodila tamo pred 3.5 godine i bila sam zadovoljna svime... zanima me kako je sada...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo ja samo da se odjavim, odlucili smo se ipak za Sv. Duh, upravo zbog zelje za prirodim porodom, malim postotkom epiziotomija, ne nalijeganja na trbuh, ne inzistiraja na nepotrebnim dripovima i naravno stalnim rooming inom.

Dugoselka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

rodila sam 19.9.jako veliku bebu,4920 g 53 cm.prezadovoljna sam svime.boksevi novouređeni,osoblje sve odlično,sobe dvo i trokrevetne,dvije dijele jednu kupaonu,sve čisto i uredno.sestre predivne.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ima još netko s friškim info' trebam roditi za 3 mj... mislim ići u merkur jer zbog određenih komplikacija pratim već trudnoću tamo kod dr Duića...

zanima me kakve su im prakse poroda sa bebama koje su do poroda na zadak, forsiraju li vaginalno ili se ide na cr?

koliko su na porodu spremni dati epiduralnu?

kakve su ekipe, babice, doktori?

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    ima još netko s friškim info' trebam roditi za 3 mj... mislim ići u merkur jer zbog određenih komplikacija pratim već trudnoću tamo kod dr Duića...

zanima me kakve su im prakse poroda sa bebama koje su do poroda na zadak, forsiraju li vaginalno ili se ide na cr?

koliko su na porodu spremni dati epiduralnu?

kakve su ekipe, babice, doktori?
    I mene zanima, također planiram roditi u Merkuru

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

tomy kad je termin?

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tek u 4.mj., ima još vremena, ali čisto da se pripremim na to kaj me čeka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a meni je 4.3. ja sam ti rodila u merkuru prije 3 i pol godine i bilo mi je ok, al dosta se toga promijenilo pa me baš zanima kak je sad... valljda će nam se javiti netko s friškim iskustvima...

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Znači, zadovoljna si, super, ma ja sam se odlučila za Merkur jer mi je najbliži, a i prije sam imala nekih gin. problema zbog kojih sam završila tamo i čini mi se ono, ok... prvo sam dijete rodila u Vž i ne bih više ponovila to iskustvo, ali i tamo se puno toga promijenilo, nadam se nabolje...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i meni je merkur najbliži... a za vž sam čula da je dobro rodilište, ne znam... to ti je samo koliko sreće imaš

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

curke moje ja sam rodila u merkuru 18.11.imam sve rijeci hvale.od kako sam dosla pa porod i poslije,doktori su obazrivi i sestre su ok,nista lose nemam za reci,sve je novo,po dvije,tri u sobi koje dijele kupaonu i tus,uredno je i cisto.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

micek tko ti je bio na porodu? ponude li možda epiduralnu? ili nekaj protiv bolova? kakve su te nove rađaone, jel imaju udoban krevet za rađanje?

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

bila sam početkom studenog i moj je dojam da je sve isto kao prije iako je sve lijepo i novo. Stol za rađanje mi je bio jednako neudoban, imaju loptu. Epiduralnu ne znam jesu li mi nudili jer sam u rađaonu došla pred sam izgon, ali mislim da se može dobiti bez problema.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

da pojasnim, najvažnije mi je bilo da sve prođe OK, sestre, babice i doktori uvijek su bili ugodni. A stol bio novi ili stari dođe mi na isto kad si u istom položaju na leđima.

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Na porodu mi je bio dr.Bursac,on je stazista,mlad,zgodan..epiduralnu mi nisu ponudili niti ista od bolova a boli ko sam vrag,necu umanjivati nista jer stvarno boli,nove radjaone su ok,ja zadovoljna a sto se tice kreveta mislim da ti je tak svejedno jer ne stignes razmisljati o njemu!!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

micek znam da boli, rodila sam ja već jednom )) ma da, za tog novog dr.nikad nisam čula.... ajde drago mi je da si bila zadovoljna, nadam se da ću i ja biti opet.

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hehe,onda sve znasma bit ces zadovoljna,brzo prodju ta tri dana..

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

imam jedno pitanjce za zene koje su rodile u merkuru..dal ste obavili pregled prije nego sto ste otisle doma jer mi svi kazu da se to mora a ja eto nisam,niti mi je itko rekao da moram na pregled!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj micek7 prvotno napisa Vidi poruku
    imam jedno pitanjce za zene koje su rodile u merkuru..dal ste obavili pregled prije nego sto ste otisle doma jer mi svi kazu da se to mora a ja eto nisam,niti mi je itko rekao da moram na pregled!
    ja prije tri ipol godine nisam...kakav pregled... svako jutro te poslije poroda pogleda vizita al samo onako škicne da vide koliko krvariš i to je to, nakon poroda me nitko u bolnici nije pregledavao... pregled obaviš kod svog ginića 6 tj nakon poroda...

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Kazu kako bi se trebao obaviti pregled da se vidi jel sve ok dole jer navodno u vinogradskoj te pregledaju prije nego ides doma..

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne znam micek meni je to prvi glas... ma da si trebala ići na pregled,sestre bi ti sigurno rekle....

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam rodila 2007 u merkuru i nisu me pregledavali. Da im je to čak i palo na pamet, uredno bi odbila.... ma nema šanse da bi mi se netko približio a kamoli me pegledavao....
    u 3 mj se spremam ponovo na merkur pa zato pliz cure pišite o novim iskustvima....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

di_zg kad je termin? meni 4.3. )))

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zna li možda netko raspored doktora u trudničkoj ambulanti?? i do kad rade preglede,do 12?

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

di_zg kad je termin? meni 4.3. )))
    meni je termin 15.03.

zna li tko kada su na merkuru trudnički tečajevi i da li muž može biti na porodu?

za dva tjedna krećem na preglede gore, ima li tko raspored doktora po danima u trudničkoj ambulanti?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozzzz curke meni je termin 6.3 također planiram u Merkur, ja sam do sad čula svašta o svim rodilištima tako da je doista sve tu negdje.Bitno mi je da sve prođe u redu, a tih par dana ću preživjeti

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

prema ovom topicu moglo bi se zaključiti da u merkuru više nitko ne rađa.....

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Od postavljenih pitanja, znam odgovor samo na jedno - muž može biti na porodu. Moj je bio. Raspitaj se, navodno više nije nužno da muž prođe tečaj

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj di_zg prvotno napisa Vidi poruku
    prema ovom topicu moglo bi se zaključiti da u merkuru više nitko ne rađa.....

Da i meni se tako čini,nažalost..

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zna li netko koji doktor radi ponedjeljkom u trudničkoj ambulanti?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Probaj nazvati gore dan prije nego ideš ili ujutro prije nego krenes,to se zna u zadnjoj minuti promjenit...

Čoksa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

svačije iskustvo je drugačije,kao u kartama,pitanje je sreće rodila sam početkom 11. mjeseca 2011. što se tiče boksova sve super,ugodno,klima,ma milina... e a što se tiče poroda....imala sam nekih zdravstvenih tegoba zbog kojih je bilo visoko preporučljiv carski rez od strane vrsnih specijalista. oni su to kategorički odbijali (jer ne daj Bože da ljudima pružaju ono što im treba AKO JE SKUPLJE OD MINIMALNOG) i to je rezultiralo jako teškim porodom koji je završio vakumom. osoblje je bilo grozno,počevši od doktora koji je u najbolnijim trenucima rekao "vaše noge su davno rekle svoje.." (ne znam zašto rade taj posao ako misle da je sramotno stvarati novi život??), sestara koje su prolazile kraj mene kao da ne postojim,jedva su se udostojile odgovorit na pitanje koje sam tu i tamo postavila i to sa velikom dozom bahatosti,kad sam jednu pitala dal može muž napokon uć (jer smo obavili tečajeve,kupili mu odijelo i pripremili se) rekla je da mi ne treba,da ću ga se nagledat u životu! jedino ko me je uopće ikako doživio je teta spremaćica,ona me je došla čak potješit,vidjelo se da joj je žao što sam toliko izignorirana. nakon poroda se nastavio trend sestara kojima se ne da radit s ljudima (sestre za rodilje),dok su me sestre za bebe oduševile,dvije mlade,simpatične djevojke koje su bile od ogromne pomoći.
    na vizitama su se izmjenjivali doktori od kojih su neki bili odlični no ja sam imala tu (ne)sreću da naletim na neke druge kad je bilo najpotrebnije.
    što se tiče akomodacije,sve pohvale,čistoća i održavanje kupaone i wc-a na razini.
    ali sve to postane nebitno kad je beba napokon kraj tebe. i za drugi porod bi se odlučila za merkur,ali ovaj put sa više odlučnosti (tijekom poroda i sl)

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo ja rodila prije 10 dana. za Merkur imam same pohvale, došla sam na pregled u trudničku sa slabim trudovima i otvorena 3 cm, dr Zmijanac me poslala u rađaonicu sa riječima ništa nećemo forsirat idemo polako i zaista je tako bilo...od podneva do 6 navečer sam šetala,dobila klistir,depilaciju, trudovi su bili slabašni ali sa prokidanjem vodenjaka su se pojačali. nakon toga oko pol 7 me poslali u rađaonu,dobila sam epiduralnu i sami su mi je ponudili, dr zmijanac je bila odlična, ljubazna, susretljiva....ma srce od žene.... epiduralna je djelovala i osjećala sam trudove kao laganu menstrualnu bol, oko 9 navečer sam osjetila 3 jaka truda i kao da mi se kaka, i beba je već išla van.... babica me masirala, nisam rezana,malo sam samo pukla imam 3 šava, maleni je izletio van u 21:25 u tri tiskanja. Porod,ekipa i sve za poželjeti...jedno prekrasno iskustvo!!! Merkur se u 4 god odkako sam bila 1 put tamo promijenio.... daju epiduralnu ako nije kasno, sami je čak i ponude, masiraju međicu, rađaone su im nove, osoblje ljubazno. Odjel za rodilje kasnije, isto nemam primjedbi, bebe su non stop sa vama jedino ih odnesu prvu noć nakon poroda ako se želite odmorit. Jako forsiraju dojenje, al zbilja jako, ali i pokažu sve sestre...na svako zvonjenje dolaze odmah. Bebe presvlače sestre, trebate samo pelene...ja bezveze vukla vlažne maram i kremu...nepotrebno. Jedino im hrana nije bašnešto, nije čak ni prilagođena baš dojiljama ali uvijek vam muž može nešto donjet za vrijeme posjeta

ako koga još nešto zanima, pitajte....

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

evo ja rodila prije 10 dana. za Merkur imam same pohvale, došla sam na pregled u trudničku sa slabim trudovima i otvorena 3 cm, dr Zmijanac me poslala u rađaonicu sa riječima ništa nećemo forsirat idemo polako i zaista je tako bilo...od podneva do 6 navečer sam šetala,dobila klistir,depilaciju, trudovi su bili slabašni ali sa prokidanjem vodenjaka su se pojačali. nakon toga oko pol 7 me poslali u rađaonu,dobila sam epiduralnu i sami su mi je ponudili, dr zmijanac je bila odlična, ljubazna, susretljiva....ma srce od žene.... epiduralna je djelovala i osjećala sam trudove kao laganu menstrualnu bol, oko 9 navečer sam osjetila 3 jaka truda i kao da mi se kaka, i beba je već išla van.... babica me masirala, nisam rezana,malo sam samo pukla imam 3 šava, maleni je izletio van u 21:25 u tri tiskanja. Porod,ekipa i sve za poželjeti...jedno prekrasno iskustvo!!! Merkur se u 4 god odkako sam bila 1 put tamo promijenio.... daju epiduralnu ako nije kasno, sami je čak i ponude, masiraju međicu, rađaone su im nove, osoblje ljubazno. Odjel za rodilje kasnije, isto nemam primjedbi, bebe su non stop sa vama jedino ih odnesu prvu noć nakon poroda ako se želite odmorit. Jako forsiraju dojenje, al zbilja jako, ali i pokažu sve sestre...na svako zvonjenje dolaze odmah. Bebe presvlače sestre, trebate samo pelene...ja bezveze vukla vlažne maram i kremu...nepotrebno. Jedino im hrana nije bašnešto, nije čak ni prilagođena baš dojiljama ali uvijek vam muž može nešto donjet za vrijeme posjeta

ako koga još nešto zanima, pitajte....
    imala sam prije dvije godine u Merkuru vrlo sličan porod tvom, jedino što nisam dobila epiduralnu. zvuči stvarno super. sad jedva čekam drugi u srpnju, jedina mi je dvojba jel nužna epiduralna

kayla3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    imala sam prije dvije godine u Merkuru vrlo sličan porod tvom, jedino što nisam dobila epiduralnu. zvuči stvarno super. sad jedva čekam drugi u srpnju, jedina mi je dvojba jel nužna epiduralna
    Hm i mene ceka drugi u srpnju, ne dvojim ovaj put oko epiduralne...trazit cu je. Nije da se ne da izdrzati, ali ipak je lakse!

---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?wrf4rk
    Sent from my iPhone

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

imam i pitanje, kad radi dr. Stasenko za trudnice i jel se smije početi dolaziti u bolnicu već u 25.tjednu (budući mi se soc. ginekologu pokvario ultrazvuk i očito ga neće tako skoro biti)? jel neka od vas zna, kakve su šanse da Merkur na porod povedem sestru? muž nije pretjerano zainteresiran, a ona bi mi sigurno mogla pomoći

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

imam i pitanje, kad radi dr. Stasenko za trudnice i jel se smije početi dolaziti u bolnicu već u 25.tjednu (budući mi se soc. ginekologu pokvario ultrazvuk i očito ga neće tako skoro biti)? jel neka od vas zna, kakve su šanse da Merkur na porod povedem sestru? muž nije pretjerano zainteresiran, a ona bi mi sigurno mogla pomoći
    pa mislim da možeš dolazit i u 25.tjednu već ali najbolje ti je nazvati trudničku ambulantu pa pitati... ja sam ti od 20.tjedna hodala na merkur samo na uzv radi nekih komplikacija, a od 38.tj sam išla gore na vaginalne preglede.... Stasenko je utorkom u trudničkoj! Mislim da bi mogla povest seku na porod, ali morate imati tečaj i sterilno odjelo za porod.... to se isto raspitaj gore u trudničkoj ambulanti....

ne znam, ja sam prvi put rađala 12 sati na dripu, nisam ni imala trudove al morali su me porodit jer mi je pukao vodenjak, tako da sam ovaj put uzela epiduralnu bez razmišljanja..... u biti spomenula sam da bih je htjela u šali, kad su počeli prvi jači trudovi, i kad mi je dr zmijanac prokinula vodenjak kaže ona meni evo sad ćete dobit epiduralnu... ja ostala u šoku.... mislim si, kaj zbilja???????? meni je porod uz epid. bio pjesma..... i nemam nikakvih tegoba evo prošlo je mj dana od poroda. sretno svima , i ako imate još pitanja pitajte dok mi je sve još friško

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

iva1602 čestitam!
    nisam dugo ovdje navraćala,ali sam se sjetila da ti je termin bio početkom 3.i nadala se da ćeš se javiti sa novostima.hvala ti,

zbilja me ohrabrio tvoj post da i drugi put izaberem Merkur,naime nakon 11 g i 9 mjeseci će biti taj drugi put pa me zanimalo što

se promjenilo i da pročitam koje friško iskustvo.moj prvi porod nije bilo lagan i sada si me ohrabrila s ovim za epiduralnu i osoblje.

samo se nadam da ću i ja biti te sreće.

kayla3 i lola3 eto i mene drugi put u srpnju,tko zna možda budemo zajedno gore

sretno svima!

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moram priznat da sam ja puna samo pozitivnih dojmova s Merkura...

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mene zanima da li imaju stolčić u Merkuru?

kayla3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj BuBA prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima da li imaju stolčić u Merkuru?
    Nemaju

Sent from my iPhone

Tatjana123 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ženske eto i mene 18.7. mi je termin.Ovo mi je druga trudnoća-prvi put sam rodila 2005. u Merkuru,imala sam ok porod s obzirom da sam bila prvorotkinja.
    Ukratko u ponoć puknuo vodenjak,došli u bolnicu oko 1h, obavili pregled,klistiranje I u 2h ušla u box (dobila drip),rodila u 5h.Nadam se da će mi i ovaj put sve tako biti.
    Možda se i vidimo.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Tatjana123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ženske eto i mene 18.7. mi je termin.Ovo mi je druga trudnoća-prvi put sam rodila 2005. u Merkuru,imala sam ok porod s obzirom da sam bila prvorotkinja.
    Ukratko u ponoć puknuo vodenjak,došli u bolnicu oko 1h, obavili pregled,klistiranje I u 2h ušla u box (dobila drip),rodila u 5h.Nadam se da će mi i ovaj put sve tako biti.
    Možda se i vidimo.
    meni je termin za dva tjedna. cure, kako je bilo vama koje ste nedavno bile? jesu bebe stalno s vama? jel gužva? ja sam nedavno bila zbog lažnih trudova i dok sam ležala na ctg-u sam čula sestre ili koga već kako poprilično neugodno komentiraju žene koje ne žele drip i sl. tipa "kaj onda ne idu rađati u šumu"??? budući da od prvog poroda imam čisto dobro iskustvo, ovo me malo zapanjilo pa molim utjehu da je ovo izoliran slučaj

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je termin 27.9, ici cu u Merkur isto, zanima me da li mm moze biti na porodu bez tecaja?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj BuBA prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je termin 27.9, ici cu u Merkur isto, zanima me da li mm moze biti na porodu bez tecaja?
    evo ja sam svoje obavila i znam sve iz prve ruke. smije biti muž bez tečaja, meni su čak pustili sestru, ali bitno je da ima ono zeleno odijelo. to imaš u svakoj apoteci.

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

evo ja sam svoje obavila i znam sve iz prve ruke. smije biti muž bez tečaja, meni su čak pustili sestru, ali bitno je da ima ono zeleno odijelo. to imaš u svakoj apoteci.
    Hvala na info!! I kako je gore? kakve su rađaone, sobe?? sve me zanima

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i mene zanimaju detalji. Ja mogu samo pohvaliti trudničku ambulantu gdje idem već tri tjedna na preglede, stvarno su ljubazni, susretljivi, detaljni. Mene zanima da li se u rađaonu smije i treba nositi neka manja torba i što unutra se smije staviti, ili ova velika ide sa mnom unutra? Opčenito taj dio me interesira ako netko može napisati...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

u rađaonu mislim da ne uzimaš torbu, možeš sa sbom uzeti mobitel ili naočale npr. Sobe su ok, kod mene nas je bilo 3 cure, kupaona uredna. Sestre su isto većinom ljubazne i doktori. Nemam neugodnih iskustava. Ja sam povela na porod sestru (bez tečaja), ali je nisu pustili do 15 minuta prije nego sam rodila. Taman je bila vizita prije. To mi je bilo bezveze jer je satima čekala ispred vrata. Velika torba ti je u jednoj prostoriji blizu pa ako baš nešto trebaš sigurno će ti dati ako zamoliš. Ja sam se zeznula jer sam došla prerano, dok su trudovi bili lagani. Prvi porod mi je bio jako brz pa sam se bojala da ne rodim u autu TO me zeznulo jer su me u 1 u noći stavili na ctg i držali do 6 da tamo ležim na neudobnom krevetu. Sami bolovi su bili od 7 do 9, dobila sam drip. To je bilo kratko, ali stvarno strašno bolno iskustvo. Čim sam zamolila epiduralnu, iako sam inače protiv nje, odmah su mi doveli anesteziologa. Srećom, nije bilo vremena za to jer sam se brzo otvarala...

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

u rađaonu mislim da ne uzimaš torbu, možeš sa sbom uzeti mobitel ili naočale npr. Sobe su ok, kod mene nas je bilo 3 cure, kupaona uredna. Sestre su isto većinom ljubazne i doktori. Nemam neugodnih iskustava. Ja sam povela na porod sestru (bez tečaja), ali je nisu pustili do 15 minuta prije nego sam rodila. Taman je bila vizita prije. To mi je bilo bezveze jer je satima čekala ispred vrata. Velika torba ti je u jednoj prostoriji blizu pa ako baš nešto trebaš sigurno će ti dati ako zamoliš. Ja sam se zeznula jer sam došla prerano, dok su trudovi bili lagani. Prvi porod mi je bio jako brz pa sam se bojala da ne rodim u autu TO me zeznulo jer su me u 1 u noći stavili na ctg i držali do 6 da tamo ležim na neudobnom krevetu. Sami bolovi su bili od 7 do 9, dobila sam drip. To je bilo kratko, ali stvarno strašno bolno iskustvo. Čim sam zamolila epiduralnu, iako sam inače protiv nje, odmah su mi doveli anesteziologa. Srećom, nije bilo vremena za to jer sam se brzo otvarala...
    Super, hvala ti puno! daj mi još reci kad si krenula na preglede u bolnicu, i šta mi treba za to? jel se moram naručiti ili se samo pojavim? prvi put mi je pa niš neznam

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

krenula sam negdje od 30. tjedna. mom socijalnom ginekologu se pokvario ultrazvuk pa je to bio razlog što sam ranije. inače, mislim da cure idu nakon 34. tjedna. rebaš uputnicu od svog soc. ginekologa za pregled u bolnic koju si odabrala. u 36. tjednu rade i ultrazvuk pa nek ti da i za to uputnicu...

Stranica 9 od 14 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •