evo ja rodila prije 10 dana. za Merkur imam same pohvale, došla sam na pregled u trudničku sa slabim trudovima i otvorena 3 cm, dr Zmijanac me poslala u rađaonicu sa riječima ništa nećemo forsirat idemo polako i zaista je tako bilo...od podneva do 6 navečer sam šetala,dobila klistir,depilaciju, trudovi su bili slabašni ali sa prokidanjem vodenjaka su se pojačali. nakon toga oko pol 7 me poslali u rađaonu,dobila sam epiduralnu i sami su mi je ponudili, dr zmijanac je bila odlična, ljubazna, susretljiva....ma srce od žene.... epiduralna je djelovala i osjećala sam trudove kao laganu menstrualnu bol, oko 9 navečer sam osjetila 3 jaka truda i kao da mi se kaka, i beba je već išla van.... babica me masirala, nisam rezana,malo sam samo pukla imam 3 šava, maleni je izletio van u 21:25 u tri tiskanja. Porod,ekipa i sve za poželjeti...jedno prekrasno iskustvo!!! Merkur se u 4 god odkako sam bila 1 put tamo promijenio.... daju epiduralnu ako nije kasno, sami je čak i ponude, masiraju međicu, rađaone su im nove, osoblje ljubazno. Odjel za rodilje kasnije, isto nemam primjedbi, bebe su non stop sa vama jedino ih odnesu prvu noć nakon poroda ako se želite odmorit. Jako forsiraju dojenje, al zbilja jako, ali i pokažu sve sestre...na svako zvonjenje dolaze odmah. Bebe presvlače sestre, trebate samo pelene...ja bezveze vukla vlažne maram i kremu...nepotrebno. Jedino im hrana nije bašnešto, nije čak ni prilagođena baš dojiljama ali uvijek vam muž može nešto donjet za vrijeme posjeta
ako koga još nešto zanima, pitajte....