Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi kupili knjige i sav pribor u slobodnoj prodaji (dobili smo popis u 6 mjesecu)! Jesu vaši prvašići zainteresirani za te knjige? Ja imam osjećaj da sam ja sto puta više zainteresirana od njega. Malo se razveselio dok je birao bilježnice (i fino me zeznuo, jer je birao najskuplje), ali sad knjige stoje i čekaju, niš ih neće gledati, ili potpisivati naljepnice (a kupili smo tak zgodne). Prema njemu ja sam bila totalni fanatik škole!

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    Mi kupili knjige i sav pribor u slobodnoj prodaji (dobili smo popis u 6 mjesecu)! Jesu vaši prvašići zainteresirani za te knjige? Ja imam osjećaj da sam ja sto puta više zainteresirana od njega. Malo se razveselio dok je birao bilježnice (i fino me zeznuo, jer je birao najskuplje), ali sad knjige stoje i čekaju, niš ih neće gledati, ili potpisivati naljepnice (a kupili smo tak zgodne). Prema njemu ja sam bila totalni fanatik škole!
    moja i da je zainteresirana ne može od mene doći na red :lool .... nije, šalim se.... ja u knjižari gledam teke...ona je na igračkama.... zanimaju je samo winx i slične kemijske, olovke, gumice... ma ne kužim, ja sam mirisala knjige, toliko volila školu...njoj samo daj crtat i čitat Winx stripove i to je to

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja svom jučer biram neke dodatne pisanke,ono,nek se nađu doma,a on " Kaj će mi to?"

Apsolutno ga nije briga,i torbu je izabrao tako da sam mu pokazala tri i on je jednim okom u sekundi odlučio,a drugim okom bio na bakuganima i ostalim gluparijama.
    Nemam pojma kak će to biti...imam sad već tremu od škole i školovanja...
    Istina, i ja sam bila štreberica koja je jedva dočekala komplet knjiga i u milimetar ravno lijepila naljepnice s imenom,pročitala skoro sve udžbenike prije prvog zvona...mog malog zanima samo igra i zabava, u glavi mu samo zločeste ptičice...
    daj Bože da me iznenadi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •