Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znači, svi su oni tu negdje. I ja već imam mučninu u želucu od škole, sto puta gore nego kad sam ja išla! Moj čak govori da želi ostati u vrtiću, da neće u školu . Kako vam se sviđaju knjige? Nisam detaljno proučila (opet JA), ali mi je jako zgodna ona iz prirode, kao slikovnica je! I tako fino miriše!! I u napasti sam da isprobam sve olovke, kemijske i flomastere iz pernice! Moram se malo po prstima!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, svi su oni tu negdje. I ja već imam mučninu u želucu od škole, sto puta gore nego kad sam ja išla! Moj čak govori da želi ostati u vrtiću, da neće u školu . Kako vam se sviđaju knjige? Nisam detaljno proučila (opet JA), ali mi je jako zgodna ona iz prirode, kao slikovnica je! I tako fino miriše!! I u napasti sam da isprobam sve olovke, kemijske i flomastere iz pernice! Moram se malo po prstima!

Ja sam se smirila, valjda ćemo nekako. I u školi mi djeluju jako jako dobri i nekako mi ulijevaju povjerenje. A za pribor - potpisujem. Mislim da je to ženska stvar. Moj sin sve to gleda prilično ravnodušno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •