Stranica 71 od 189 PrviPrvi ... 2161697071727381121171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma šuška, isto kao lvl 1. umres, pa ide nekako, pa ide...

danas je bilo jako vruce, a kazu d ce sutra biti jos gore. cuvajte se.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danas trening posvecen samo trbusnjacima. Htjela sam odmoriti ostatak tijela, a prekjucer mi je bio rest day.

Sutra bih mogla ubaciti neko istezanje. Iz insanitya, npr.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Šuška prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer završila level 1 30DS.
    Danas pauza jer me još malo bole koljena.
    Sutra se bacam na level 2.
    Strah me
    pazi na koljena. mozda radis vjezbe neispravno. i ona sama naglasava da pazite. slusaj jer na svakoj vjezbi kaze kakav ti treba biti polozaj.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja vježbala u subotu navečer i crkla zbog vrućine, stvarno je po ovim vrućinama bolje vježbati ujutro

kako ja znam sve svoje vježbice napamet većinom vježbam bez dvd-a ali svako toliko ipak stavim dvd jer onda više slušam upute i pazim na formu te malo usporim i bolje se koncentriram na same pokrete što je kod callaneticsa vrlo bitno

kad malo zahladi planiram ubaciti barem 1x tjedno neki kardio program

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jučer bicikl, Markuševec- Hunjka.
    Danas sam mrtva.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam vjezbala, plesala pa sluzila cijeli dan dosta familije, mislim da iako se nisam druzila s Jillian mislim da mogu dobiti pluseve.
    od kolaca sam u cijeloj gunguli pojela: 2 komadica madjarice, 1 snitu punc torte i jos neki kolcaic. za tri dana mislim da i nije tako puno s obzirom na izbor
    a danas mislim da cu uzeti slobodan dan i kad dodjem doma uroniti nogice u lavor pun vode i soli u mislima biti na plazi, s obzirom na vanjsku temperaturu

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nisam se dugo javljala. vježbam svaki dan , trenutno sam na onih drugih deset dana. nažalost ne smijem skakati, modificarala sam malo te vježbe, tako da mislim da se baš i neću utegnuti kako treba-ali bolje išta nego ništa.
    moj muž je sasvim druga pjesma. jednom je vježbao sa mnom vježbe iz prvih deset dana, pola je preskočio i nije se mogao ustati iz fotelje cijelu večer, idući dan je trčao, a onda rekao da ne može uhvatiti ritam dok mu traje godišnji. sad je njegovo vježbanje na čekanju.
    moram reći i nešto dobro za njega - spajalicu smatra baš mršavom (ne iz prijateljstva, nego za zbilja).

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo da javim... vježbam i sada je lakše.

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pazi na koljena. mozda radis vjezbe neispravno. i ona sama naglasava da pazite. slusaj jer na svakoj vjezbi kaze kakav ti treba biti polozaj.
    Ma ne bole mene koljena od Jillian nego od orbitreka.
    30DS sam već radila 6-ti dan kad sam ubacila pol sata orbija.
    A onda sam na nagovor jedne pametne vozila unatraške
    za što moji kvadricepsi očito nisu spremni i od tad me ubiše
    koljena. Ja tetu Jill slušam. Čim je pogledam, prestrašim se
    Posljednje uređivanje od Šuška : 06.08.2012. at 22:48

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sada stani sa vime dok bol ne prodje.
    a onda, ako budes imala 2 puta po pola sata vremena, odradi 30ds ujutro i navecer pa ne moras raditi 10 dana; nego 5.

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dobra ideja. Hvala.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Samo da se prijavim da čekam da vrućina malo popusti.
    Ne da ne mogu vježbati nego jedva funkcioniram.
    Prije par dana sam probala raditi Yogillian (samo dosta sporije), došla do pola i zaključila da je dovoljno

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zabušavam dva-tri dana, ali budem, budem!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja bolesna od subote, upala sinusa i grla, na moru

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nije da se želim "ubiti" od vježvanja ali me zanima zar nije 30 min premalo za vježbanje kako bi se vidjeli rezultati.
    Mislim, meni je ovo za sada dosta ali voljela bi biti sigurna da će biti rezultata pa makar i za 6 mjeseci.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa...nije. Ovisi kojim intenzitetom vjezbas. Ja vjezbam i manje od pola sata, ali intenzivno. Malo pogledaj kako je koncipiran zwow ili bodyrock.
    Ako guslas po, ne znam, orbiteku sat vremena, a puzevim korakom, steta takvog potrosenog vremena.

jillian nije preintenzivna i pola sata je ok za vjezbanje s njom. Imas i malo duzih njenih programa: bfbm i nmtz.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

idem čitati... baš sam zadovoljna sa sobom što sam krenula i što me to raduje. Hvala zhang.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nemam klimu i callanetics, spor da sporiji ne može biti, jučer sam jedva odradila.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja bila kod nutricionistkinje pošto mi nikako nije bilo jasno kako ne ide. Za prvih 15 dana mi je dala program čiji su savjeti slijedeći:

5 obroka dnevno, za zajutrak može zobene s jogurtom ili muesli bez šećera sa mlijekom. Za doručak može, npr. crni kruh (onaj iz DM-a, u foliji) sa purećom šunkom, mliječnim namazom ili light marmeladom - 3 šnite npr. Uz to može i jogurt.
    Za ručak može neko meso s povrćem (NE krumpir, kukuruz, kuhana mrkva kao predjelo, par mrkvica u juhi neće škoditi), nije bitno na koji način spremljeno, može sve osim pohanog. Može čak i npr. piletina u umaku od vrhnja, roštilj, ćevapi, pljeskavice, punjena mesa (tipa piletina sa šunkom i sirom, pljeskavica sa sirom), razne salate, riba... Mogu bistre juhe (bez tjestenine), krem juhe... Može omlet sa povrćem, sirom, šunkom, po želji. Dakle - samo ne kruh, bijelo brašno i pohano. Količina neograničena.
    Večera može ono što je ostalo od ručka ili neke salate sa mesom, po volji. Sir može bilo koji, ali jednom dnevno - 120 gr tvrdi punomasni ili 200 gr svježi sir. Dozvoljeni špek, pršut, kulen.... Samo bez kruha. Ne tjestenina i riža, barem prvih 15 dana.
    Međuobrok - voće, najbolje orašasto, može i drugo, ali ne iza 5 sati. Ne grožđe, banane, grožđice i suhe smokve u brašnu.
    Od pića - od sokova može PONEKAD light ili zero coca cola, light cedevita... Zatim od alkohola vino, žestice (ali ne likeri!), naravno, u malim količinama.
    Od slatkiša može crna čokolada ili Dorina bez šećera (2-3 reda), a dala mi je i neke recepte za kolače, samo sa integralnim brašnom i fruktozom.

Nema mnogo ograničenja u količinama, nema ograničenja kada jesti, a bogme niti što jesti. Kada možeš jesti i masno i vrhnje i popiti kakav sok i pojesti slatko, ne vidim previše muke u tome. A topim se!

Dosta ljudi koje znam je imalo uspjeha prema ovom programu - bit je ne kombinirati namirnice visokog GI sa masnoćama, ne unositi namirnice s puno šećera i sve će biti super. Prehrana je stvarno raznolika, nikada nisi gladan, nisi ničega željan, pa evo, dajem vam ovo kao primjer kako bi mogle i bez muke prehranu korigirati dok vježbate...
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 07.08.2012. at 19:23

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to je jaaakooo slično Montignacu-Jedem dakle mršavim (osim kaj kod njega nije dozvoljena kuhana mrkva). ja sam tak smršavila 12 kg i planiram još 5.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

23.08 . će biti godinu dana od kad sam počela sa promjenom u prehrani. Ide mi prilično sporo , ali ću nadam se kad napunim godinu biti na -10 kg.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    to je jaaakooo slično Montignacu-Jedem dakle mršavim (osim kaj kod njega nije dozvoljena kuhana mrkva). ja sam tak smršavila 12 kg i planiram još 5.
    Nisi dobro pročitala, ni ovdje nije dozvoljena kuhana mrkva

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U nedjelju me je toliko bolio biceps lijeve ruke da sam morala popiti Voltaren, nisam mogla ruku ispruziti do kraja. Teza upala. Ocito vjezbanje dan prije odmoglo, a ne pomoglo. Steta. :/

Stoga, i za nedjelju i za ponedjeljak prijavljujem samo po 1h setnje.

A sad se idem presvuci i jillianasiti, pa se poslije ponovo prijavim. Ako prezivim.
    Posljednje uređivanje od Elly : 07.08.2012. at 20:55 Razlog: dodala danasnje planove :D

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Elly, vježbaj bez utega dok ne prođe upala ili istegnuće (što već).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije istegnuce, prava pravcata upala. Danas je OK. Mislim, osjecam malo, ali ne boli kao u nedjelju (ouch!) ili jucer.

Probat cu onda danas bez utega, pa cu sutra ponovo ubaciti utege ako stanje bude bilo OK. Thnx na savjetu!

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi dobro pročitala, ni ovdje nije dozvoljena kuhana mrkva
    a valjda me zbunilo ovo par mrkvica u juhi neće škodit!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Nije istegnuce, prava pravcata upala. Danas je OK. Mislim, osjecam malo, ali ne boli kao u nedjelju (ouch!) ili jucer.

Probat cu onda danas bez utega, pa cu sutra ponovo ubaciti utege ako stanje bude bilo OK. Thnx na savjetu!

Prijava: Jillian 30DS - Level 1 - day 4 (bodyweight).

Zadovoljna sam sto sam odvjezbala, pa makar i bez utega.
    Vidjet cu sutra stanje lijevog bicepsa i procijeniti da li da u day 5 idem s utezima ili bez.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jutros sam pri silasku sa stepenica iskrenula nogu. za sad me ne boli, tocnije boli me malo, pri rotaciji. da li da danas preskocim druzenje ili je ipak OK da skakucem?

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

spajalica ja bi preskočila, ili umjesto jillian odradila neki set vježbi koji ne uključuje rad nogu, trbušnjake i slično.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    jutros sam pri silasku sa stepenica iskrenula nogu. za sad me ne boli, tocnije boli me malo, pri rotaciji. da li da danas preskocim druzenje ili je ipak OK da skakucem?
    Preskoci.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a dobro onda, odoh u kino

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam u tri dana pojela malu teglicu lino lade. Imam samo tri slova. pms.
    Sad mi je palo na pamet od cega je to skracenica: p@sm@aterimengi, eto od cega.
    Posljednje uređivanje od zhang : 08.08.2012. at 15:15

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam se vratila s mora ali nista od jillian - nabola sam se u petu na neki trn i imam veliki otok oko toga, boli me dok hodam tako da necu ni pokusati skakutanje, da se ne bi jos zakompliciralo nesto. Sutra idem na pedikuru pa se nadam brzom oporavku... Inace, na moru sam jos malo smrsavila iako sam imala opaki napad zderanja cajnih kolutica (oni jeftini umjetni Krasevi od 15kn/kg) Sad vec imam probleme s hlacama, pocela sam nositi remen i na strec traperice, inace mi spuznu dolje, cak sam htjela kupiti neke nove jeftine u C&A ali mi je broj 36 bio prevelik a 34 nisu imali - a inace ne nosim 34 ni blizu :zbunjena:

Ali ok, ja sam u prednosti za mrsavljenje jer imam jednu vrlo zivahnu 9-mjesecnu izdajalicu koja mi pojede 500 kcal dnevno bez ikakvog mog truda, a za 500kcal se inace mislim mora itekako oznojiti

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tc, tc. Vi s brojem 36, odmah nam nabijete komplekse.
    Dobro, doći ću i ja do svojih nekadašnjih 38.

Jučer odradila 30DS level 2.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a cuj, konf broj ovisi i o visini. ja sa svojih 180 i (potrebitih) 70 kg bas i ne mogu u s iako teoretski stanem, jer mi je masa takvih majica do pupka

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i dodatak : sa 74 kg (nevjezbackih) sam nosila 44, a sa istih 74 vjezbackih 42 pa 40

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma i o visini i o građi tijela. Netko nikad neće moći u 36 bez obzira koliko mršava bila.
    Ali, svejedno, ipak djeluje malo psihološki kad kažeš npr. da nosiš 42 ili 44 ili da kažeš da nosiš 36 ili 38, a i u trgovinama te drukčije gledaju.
    Ja sam i sada zadovoljna postignutim, za početak je dobro, tako neka nastavi i bit će super. Nikuda ne žurim.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa, djeluje, ali zato sto su ljudi skloni pogresnim pretpostavkama. kad sam rekla da nosim 44, svi su me gledali i govorili "ma, nema sanse!". a ja cu ti rec, nes ti prodavacice koja ne zna kupca lijepo obuc u koji god konfekcijski broj.
    a inace, ako spomenes samo kilazu ili konfekcijski broj, to ne govori bas nista ako nemas visinu. a ako i imas, opet ovisi o gradi tijela. zato je vazno prihvatiti sebe unutar svojih hm gabarita, pa raditi na tome. doduse, meni je vazno kakvi su ljudi iznutra, ovo izvana je ionako samo ambalaza :D

nego, dosla sam se pohvaliti, napokon callanetics. brzo mi je proslo 40 min, djeca su skakala oko mene 8 i po meni) ali izdrzala sam. skroz mi je cudno ovako polako vjezbati (dok nije HC, nije nis lol), ali okej, nisam iscrpljena. najs, najs.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moji su bili bolesni pa ja i osim plivanja kad sam ulovila dan bez fibri, niš od mene ovih dana. Al sam se zato danas zainatila da ću prodisati na nos i vratiti energiju makar crkla nakon 7 dana rikavanja i pola sata sam se razvlačila ala mačketina na haubi neki strečing dok me nije sve pootkočilo, onda sam ubacia neke pilates vježbice i na kraju dance of joy free style dok iz mene nije počeo liptati znoj. Naravno da se osjećam dvjesto posto bolje!!!! Znam da sam najteži i najšugaviji član postrojbe, al dršte mi fige još ovaj put da se vratim u stroj. Nikad nisam bila ovoliko bolesna ko ove godine. Sutra moram odraditi pravi trening.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pikula, probaj callanetics

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma ja sam jos uvijek u onom filmu gdje se tema zove stop kilama ili tako nekako, iako je sad postao vjezbacki topic... Zbunjena sam tim gubitkom kg (i cm) jer mi se cini da jedem normalno, a tu su i neki drugi sumnjivi simptomi (puna sam modrica, kao da svaki udarac u tijelo rezultira gadnom masnicom i jako mi krvare desni dok perem zube)... iako, u ta dva tjedna sam svaki dan bila 2-3x na plazi, kupala se svaki put s klincima, dosta hodala i sl, pa je mozda ipak to uz dojenje objasnjenje mrsavljenja u cajni-kolutici dijetu. No za svaki slucaj sam iskopala neke polu-zaboravljene prenatal tablete i odlucila ih opet piti.

Danas idem na vikend na selo pa cu umjesto vjezbanja kositi, cistiti, grabljati i sl, u nedjelju put od 1000km pa onda probam u ponedjeljak ili utorak (opet) poceti s 30DS (samo tom imam skinuto) pa se javim jel sam uspjela se natjerat ili ne

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam se opet prebacila na ranojutarnje vjezbanje. Godisnji je gotov pa treba uhvatiti radni ritam.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sillyme, malo obrati pažnju na te modrice i krvarenje desnih, to zna biti i zeznuto. Ako se pojačava, otiđi kod dr.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da se usput malo prijavim, kad sam se več pojavila.
    Vježbam slabo, ali se zadnjih par dana barem dobro naskačem, igramo badminton.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odradila 30DS level 2, 2.dan.

Moja mala pomagačica je silna zadnjih dana. Dođe vježbati sa mnom, onda nešto skakuće i radi. A kad je dio s utezima, donijela si je dvije kutijice od pez bombona (gore s onom glavom iz crtića) i to koristi kao utege. Na završetku vježbanja moji utezi i njeni "utezi" stoje jednako, jedni pored drugih.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svrco, preslatko

Eto, da prijavim da jos uvijek trcim 3x tjedno i postajem sve bolja u tome

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Švrćo, ajme :rastop:
    annie, odlicno.
    Anemona, neka je i badmintona, da ostane neavika svakodnevnog kretanja.
    sillyme, dobro ti ide. prati krvarenje desni, vise vitamina C.

sve ostale, cekam.
    slobodno pisite i o hrani - koliko obroka imate dnevno, sto vas zeze, kako napredujete...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam na GO od djece, ali sam i dalje na poslu, MM je s djecom na moru, ja slobodna, izlazim, setam se, bas i ne vjezbam, jer me zglob ipak malo zeza, od onog pada, a sutra idem s matmizi na obalu. mozda malo i poskocimo, ako ne onda cemo otplivati
    Posljednje uređivanje od spajalica : 10.08.2012. at 09:44

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja cu nadodati da me nista ne boli od jucerasnjeg vjezbanja (ok, nisam se ni pretrgla), a sinoc sam nekako...osjecala misice. ne onu uobicajenu zategnutost, nego...drugacije. bas me zanima kako ce biti dalje.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svrco, rastop!

Nakon utorka sam imala dan pauze (ne pitajte - posla u srijedu preko glave a stresa jos vise :grrr: .
    Cetvrtak: 1h setnje

Sad pijem kavu i cekam jedan mail, nakon toga palim Jillian. Lakse mi je kad ju (ako uspijem uloviti vremena da sam nesmetana) odradim ujutro. Znaci, prijava za danas tek slijedi.
    Posljednje uređivanje od Elly : 10.08.2012. at 10:10 Razlog: smajlici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •