Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da i ja sam pročitala i ne mogu od tuge ni komentirati.
    A što se mene tiče izgleda da je ona lijepa druga cetica izgleda ipak bila od choragona jer evo jutros sve nekako bezveze... čini mi se kao da je tu neka jadna crtica ili mi se možda samo pričinjava nemam pojma... nadam se i onoj da je je tek 9 dnt pa možda... možda...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj PetraP prvotno napisa Vidi poruku
    Da i ja sam pročitala i ne mogu od tuge ni komentirati.
    A što se mene tiče izgleda da je ona lijepa druga cetica izgleda ipak bila od choragona jer evo jutros sve nekako bezveze... čini mi se kao da je tu neka jadna crtica ili mi se možda samo pričinjava nemam pojma... nadam se i onoj da je je tek 9 dnt pa možda... možda...
    Koje testove PetraP radiš? ŠTeta, stvarno bi crtica trebala "jačati" a ne slabjeti i 9. dan nakon transfera blastica crtica bi svakako trebala biti vidjljiva.

A ovo za Elenu, ajme, ajme, stvarno utihnuh jutros, sjetila sam se svoje trudnoće (jednoplodne) i straha koji sam imala sve dok nisam rodila svoju kćerkicu, to je valjda glavni razlog zašto ja o svojoj trudnoći gotovo uopće nisam pričala ( čisti strah. Elena draga, nadam se da ćete jedno drugom biti utjeha, znam da je i Osijek tako izgubila svoje bebice - trojčeke. Na Roditeljima anđela imaš raznih sudbina, nažalost. Ne odlazi odavde, molim te, ali vjerujem da ćeš na onom podforumu naći više sličnih iskustava nego ovdje. Želim vam mnogo snage za dalje i za neki sljedeći postupak

No neću ovdje na odbrojavanju nego gore na privatnicima ono što ja uistinu mislim o svemu ovome više, ljuta sam i na naše liječnike!
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 16.08.2012. at 10:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •