Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: tripp trapp hranilica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

....podizem....da li ste vi imali problem izlazenja iz stolice? konkreno, N. mi se neki dan dok sam joj kuhala rucak i bila okrenuta ledjima za sekundu uzverala iz nje na stol!
    2gi put sam ju gledala kako to radi,samo se rukama odupre od stol,izvuce noge iz baby obruca i hopla,eto je na stolu!!!! sad joj je to jako zabavno i vise je uopce nesmjem drzati blizu stola ili bilo cega od sto se moze oduprijet rukama....vise nemoze ni jesti sama (hranu bi joj stavljala na stol ispred nje)....da joj dignem skroz donju dasku? iako to onda vise nije propisano sjedanje sa osloncem za stopala....

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

p.s. možda će ti biti malo teže je ubacit, ali s malo zajedničke prakse brzo ćete skužit sistem
    a sama neće moć vani

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ....podizem....da li ste vi imali problem izlazenja iz stolice? konkreno, N. mi se neki dan dok sam joj kuhala rucak i bila okrenuta ledjima za sekundu uzverala iz nje na stol!
    2gi put sam ju gledala kako to radi,samo se rukama odupre od stol,izvuce noge iz baby obruca i hopla,eto je na stolu!!!! sad joj je to jako zabavno i vise je uopce nesmjem drzati blizu stola ili bilo cega od sto se moze oduprijet rukama....vise nemoze ni jesti sama (hranu bi joj stavljala na stol ispred nje)....da joj dignem skroz donju dasku? iako to onda vise nije propisano sjedanje sa osloncem za stopala....
    Moji su to stalno radili, ali nisu baš tako rano. Probaj ovo što je puntica rekla, a vidi je li možda spremna da joj ostaviš samo stolicu. Mislim da sam svojima makla obruč s 1,5 godinom.

Ja imam drugi problem, ogulila mi se boja, u biti više izlizala na onom mjestu gdje dolaze noge. Je li imao još netko taklav problem, i postoji li kakvo rješenje da sama ne bojam? Nema šanse da ću potrefit istu boju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •