Results 1 to 50 of 271

Thread: jedan tata i vjerski odgoj u australskim skolama

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    kata.klik's Avatar

Quote Originally Posted by stray_cat View Post
    pa nisi obavezna citati, kul
    skoro svaka tvoja tema počinje kopiranim tekstom na engleskom, ajde se barem potrudi i prevedi ili napiši bilo šta na hrvatskom...

Quote Originally Posted by kata.klik View Post
    skoro svaka tvoja tema počinje kopiranim tekstom na engleskom, ajde se barem potrudi i prevedi ili napiši bilo šta na hrvatskom...
    a u cemu je problem u engleskom tekstu? to bar govore svi. nisam iskopirala nizozemski

sillyme's Avatar

Mislim... meni je jasno da djeca ne-katolici nece morati ici na taj blagoslov (a valjda i ucitelji koji to ne zele smiju izaci iz crkve - ja bih prva izasla da moram ucenike tamo voditi, ionako tamo nisu moja briga jer ovo sigurno nije normalni dio nastavnih aktivnosti) - ali i dalje ostaje cinjenica da se radi o diskriminaciji jer se za dio ucenika osigurala skrb sustava (ucitelja) a ostalima je preostalo da se njihovi roditelji snadju za njih... Samo jos jedan primjer prosirenog (nastavljenog) nacina razmisljanja u kojem ucenici koji ne idu na vjeronauk nemaju alternativu u vidu nekog organiziranog predmeta nego ostanu na hodniku i jos nam se to tumaci kao normalno i ok...