Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: problem s pisom - hitno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kod mog 2,2 godine malca je jos kozica skroz slijepljena, ne moze se navuci apsolutno nista, rupuca je od milimetra i taman dostatna za piskenje. Cistit mu nista ne mogu, jer se ne moze nista navuci, pa pretpostavljem da se ni nema sto ocistiti...
    Doktorica odavno nije gledala pisu, ali je na pregledu sa 6 mj rekla da ako mu se do sljedeceg pregleda ne prevuce, da ce malo potegnuti. Bogu hvala pa je zaboravila, al sve i da nije, ne bi dopustila nasilno prevlacenje.

Istina, mozda zavrsi jednog dana na operaciji zbog prave fimoze, ali ako je rijec o pravoj fimozi onda ni nasilno prevlacenje pedijatrice ne bi pomoglo.

Frendicin sin isto ne moze prevuci, ali mu je nastao problem jer se dio urina sakupljao ispod kozice i puhao se u balon, i sad stalno infekcije- koliko je njima pametno to dirati i dati "reckanje", ako problemi postoje?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mog 2,2 godine malca je jos kozica skroz slijepljena, ne moze se navuci apsolutno nista, rupuca je od milimetra i taman dostatna za piskenje. Cistit mu nista ne mogu, jer se ne moze nista navuci, pa pretpostavljem da se ni nema sto ocistiti...
    Doktorica odavno nije gledala pisu, ali je na pregledu sa 6 mj rekla da ako mu se do sljedeceg pregleda ne prevuce, da ce malo potegnuti. Bogu hvala pa je zaboravila, al sve i da nije, ne bi dopustila nasilno prevlacenje.

Istina, mozda zavrsi jednog dana na operaciji zbog prave fimoze, ali ako je rijec o pravoj fimozi onda ni nasilno prevlacenje pedijatrice ne bi pomoglo.

Frendicin sin isto ne moze prevuci, ali mu je nastao problem jer se dio urina sakupljao ispod kozice i puhao se u balon, i sad stalno infekcije- koliko je njima pametno to dirati i dati "reckanje", ako problemi postoje?
    Da te utješim, mom je tako bilo do 4 god. Ni milimetar nije išlo. Negdje s 3 sam ga učila da si svaki večer sam pomalo poslje kupanja navlači. S 4 smo prvi put ugledali glavić. E da vidiš to veselje! I moje i njegovo! Smijali smo se ko budale. I sad idem bez problema, ali i dalje svaku večer povuče.
    Mislim da se njemu to sljepilo jer mu je pedica nasilno prevukla, naravno, i mene je uvjerila da moram i ja. S godinu i pol mi više nije dao a ja nisam forsirala i eto, sljepilo se.
    Mlađem ne diram ništa! Pedica je htjela kad je imao urinoinfekt pogledat glavić al sam rekla da ću mu ja povuć i povukla sam skroz malo, tek toliko da ona vidi da nije upaljeno. Njoj više nedam ni blizu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •