Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: problem s pisom - hitno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Jako mi je drago zbog otvaranja ove teme jer me lagano hvatao strah da ce malac sigurno morati na reckanje. Ima 2,5godine i kozica mu se uopce ne da prevuci,ima samo malenu rupicu od cca 2-3mm.jednom prilikom pedica je slucajno povukla malo jace i kozica se odmah prevukla,no nakon kraceg vremena(ujedno nekih tjedan dana plakanja prilikom svakog mokrenja) opet je sraslo.
    srecom ga je ulovila neka fora da voli kada mu se "cisti belo" -tada mu lagano lagano nategnem i sve se nekako nadam da bi polako moglo proci i bez operacije.navodno postoje i neke hormonske kremice s kojima se moze pokusati,naravno ukoliko do 5.godine,cini mi se, kozica ostane i dalje slijepljena.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj thaia28 prvotno napisa Vidi poruku
    Jako mi je drago zbog otvaranja ove teme jer me lagano hvatao strah da ce malac sigurno morati na reckanje. Ima 2,5godine i kozica mu se uopce ne da prevuci,ima samo malenu rupicu od cca 2-3mm.jednom prilikom pedica je slucajno povukla malo jace i kozica se odmah prevukla,no nakon kraceg vremena(ujedno nekih tjedan dana plakanja prilikom svakog mokrenja) opet je sraslo.
    srecom ga je ulovila neka fora da voli kada mu se "cisti belo" -tada mu lagano lagano nategnem i sve se nekako nadam da bi polako moglo proci i bez operacije.navodno postoje i neke hormonske kremice s kojima se moze pokusati,naravno ukoliko do 5.godine,cini mi se, kozica ostane i dalje slijepljena.

mi smo dobili beloderm mast i mazali smo mjesec dana,onda opet išli u bolnicu i prevuko mu je bez problema.kad smo mi nastavili kući natezati pišonju to nama ne ide tako glatko treba mi jedno 5 minuta da glavica izađe dok mi to rastegnemo i kad prode moj sin se sav izbezumi i kožica onda ne ide nazad samo tako,pa oda mazem s uljem tak da se vrati unutra...ludilo.više necu dirati koliko ide ide
    Posljednje uređivanje od Rency : 02.09.2012. at 08:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •