Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Prigovaram i žalim se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sve gledam di bi se mogla pozaliti na neke konkretne stvari koje me smetaju u gradu (posto sam kad kupujem uglavnom zadovoljna, mozda zato jer rijetko kupujem), pa nemam pojma. npr. predimenzionirane terase kafica na cvjetnom i u bogovicevoj, da doslovno ne mozes prolaziti normalno. na cvjetnom su i klupu duz ograde od crkve totalno zaklonili stolicama iz birtije. onda zanima me kako se moze doci do odgovornih koji bi odgovarali za to sto se trose ogromni novci na glupe stvari.. i sve tako.

a danas recimo situacija: moj stari otiso s dvoje starijih u pekaru po burek, ja ostala s malom u kaficu. odjednom slucajno dignem glavu i skuzim da se srednja vraca s biciklom, po plocniku, sama, a njoj ususret idu kola hitne pomoci. vozac vozi u rikverc, sporo, ali ne staje, a ona ide prema njemu. i sad ja se vec digla i trcim prema tamo, vicem "cekaj, dijete je iza" a frajer mi odgovara kao u stilu sta se derem, "pa dijete vam je samo". aaaaa, mrak mi je pao na oci. znaci to sto je dijete samo znaci da ga treba zgaziti, i to na plocniku? derala sam se tamo ko budala na njih (a inace se skoro nikad ne derem). i sad bi ja napisala nekom kritiku, mislim kakvo je to ponasanje? jel covjek, dijete, moze hodati po plocniku bez bojazni da ce ga netko zgaziti? tamo kod nas se ekipa redovno parkira na plocnik (da budu sto blize birtiji) i ostavi metar za sve pjesake i bicikliste koji prolaze, a tamo je bas prometno. i nigdje nikog. da bi slucajno kakvu kaznu dobili. to mene nervira. kaj grad ne funkcionira kao grad a ti se nemas kome zaliti jer ce te svi ignorirati. gadi mi se to.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    tamo kod nas se ekipa redovno parkira na plocnik (da budu sto blize birtiji) i ostavi metar za sve pjesake i bicikliste koji prolaze, a tamo je bas prometno. i nigdje nikog. da bi slucajno kakvu kaznu dobili. to mene nervira. kaj grad ne funkcionira kao grad a ti se nemas kome zaliti jer ce te svi ignorirati. gadi mi se to.
    ljepo uzmeš telefon tri četri puta nazoveš pauka...pa kad ostanu nekoliko puta bez parstotina kuna neće se više parkirati na pločnike....a Holding je što se tiče kazni i pauka jako ažuran..ipak tu zarade brdo love

mene nerviraju kod mene u kvartu glupe plavuše koje dođu sa nabrijanim pathanderom i nabiju se na kolni prolaz za ulaz u garažu upale sva četri žmigavca i S"samo" odu u apoteku

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    ljepo uzmeš telefon tri četri puta nazoveš pauka...pa kad ostanu nekoliko puta bez parstotina kuna neće se više parkirati na pločnike....a Holding je što se tiče kazni i pauka jako ažuran..ipak tu zarade brdo love

mene nerviraju kod mene u kvartu glupe plavuše koje dođu sa nabrijanim pathanderom i nabiju se na kolni prolaz za ulaz u garažu upale sva četri žmigavca i S"samo" odu u apoteku
    Ja sam cula da kad zoves pauka ti moras platiti.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam cula da kad zoves pauka ti moras platiti.
    to si krivo čula...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    to si krivo čula...
    Moguce, ali sestrin muz je nedavno zvao zbog nekih sto su mu se po ulici krivo parkirali. Iz pauka su trazili njegov broj da ga zovu kad stignu, kad je pitao zasto rekli su mu da njemu idu troskovi jer je njemu i smetalo. Onda je odustao.
    Mozda im se samo nije dalo izlaziti na teren ili tako nesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •