-
mishekice, čekam da tvoj sin bude imao dvije godine ( ako je sada curica, čekamo iduće
), pa da vidim hoće li se šetati po vani u haljinici. I što će tata misliti o tome 
A što inače tate misle o oblačenju sina u haljinicu za van?
Nemojte misliti da moji nisu po kući radili kazalište. Imam sliku i sedmogodišnjaka u mojoj vjenčanici (nije bila iznajmljena, u ormaru je i svako toliko pogledam na taj struk, ah, duplo tanji nego sada, ali to nije tema...), naravno da se doma vole presvlačiti. Ali, vani...to mi je malo pretjerano.
Voziti lutkicu, kuhati, presvlačiti bebe, ma sve je to normalno za dečke, kao i "popravljati" auto za curice.
I da, tata im nema ništa rozo, ni lila, iako meni ne bi smetala roza najica. Njemu bi. On je valjda stara škola, kad je "ono što se pristoji" bilo važnije nego danas.
Meni su muškarci koji i izgledaju muško, daleko privlačniji od onih koji izgledaju ženskasto. To naravno vrijedi i za žene, ženstvena žena mi je zgodnija od "muškobanjaste". Volim jasnu podjelu na spolove.
Jer i anatomski smo različiti. I neka se zna što smo! Živjele razlike(naročito kad su velike
).
Posljednje uređivanje od Beti3 : 03.09.2012. at 20:20
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma