
- Forum
- Prehrana
- Recepti
- Pekmezi, najbolji, provjereni recepti i savjeti i trikovi za olakšati pripremu
-
Kasno mi je sad, već je sve na šparetu.
Ali hvala svejedno, susjeda ima krušku u dvorištu, nismo sve pobrali, možda ćemo za koji dan ponoviti avanturu. (Ako prije ne padnu i njen pas sve ne pojede!)
Bečki šećer? Nikad čula. Kako se to na slovenskom zove? Dunajski sladkor? Ili kako drugačije? I gdje ga ima? Koliko se toga stavlja? Malo, jel, kad si ti koja si majstor od marmelada kupila samo kilogram.
Btw, 4,5 kg krušaka, 4 ili 5 limuna, 3/4 kg šećera i slatko je za poludit.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma