Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ma ja ne idem na vjerske topice niti mi se razglaba o vjeri. ono sto tebe smeta dobrim dijelom se poklapa i s onim sto smeta mene iako se ne mogu postrojiti :lunarocco: na ovaj topic kao osoba koja nije religijozna. sva moja pitanja su bila s ciljem da vidim koliko se poklapa, gdje se poklapa, gdje se ne poklapa i da li i ja mogu potraziti ili pruziti podrsku

ja sam opala proljetos na dupe kad sam ispunjavala upitnik za upis u skolu i uz pitanje da li je vase dijete ljevoruko i da li ce ici na boravak i pitanje da li ce pohadjati vjeronauk. to mi je u rangu da me se pitalo na koji nacin je rodjena. naprosto neprimjereno i za njih, po mom misljenju, nebitno.

edit: odgovarala sam emsi.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 05.09.2012. at 21:14

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam opala proljetos na dupe kad sam ispunjavala upitnik za upis u skolu i uz pitanje da li je vase dijete ljevoruko i da li ce ici na boravak i pitanje da li ce pohadjati vjeronauk. to mi je u rangu da me se pitalo na koji nacin je rodjena. naprosto neprimjereno i za njih, po mom misljenju, nebitno.

edit: odgovarala sam emsi.
    nije mi jasno koje ti se pitanje činilo neprimjereno? ovo o ljevorukosti? ili o pohađanju vjeronauka?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Ali što je tu neprimjereno? To je pitanje ondje iz organizacijskih razloga - da znaju hoćeš li upisati dijete na izborni predmet sa specijalnim tretmanom ili nećeš, jer i po tome vjerojatno slažu razrede. Nisu te pitali u što dijete ili ti vjerujete, jer ih to na kraju krajeva i ne zanima (kao što, imam dojam, nikog zapravo ni ne zanima - samo ovaj čas ne znam je li to dobro ili loše).

Ja bih se zabrinula da me nisu ništa pitali na tu temu. Ovako, kako god bilo, u generaciji mojeg djeteta tri su razreda, i ona manjina koja ne ide na vjeronauk, svi su u istom razredu. Pa bar nije sam za vrijeme pauze u rasporedu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •