Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    u nl nikad nije registrirana pedofilska stranka. pokusali su je napraviti ali nisu skupili dovoljno clanova i nisu se uspjeli registrirati kao stranka

cirkuliram izmedju hr i nl, moje je iskustvo da se u hr vise dopaju a u nl vise alkoholiziraju

o prostituciji ne mogu pisati, nemam pojma kako funkcionira. ne vjerujem da je prostitucija izbor koji bi ijedna zena odabrala kao zanimanje zbog toga sto je to privlaci kao karijera ali znam za hrpu muskaraca koji su dobrovoljno hodocastil prostitutkma dok su im se zene doma bavile djecom i rintanjem po kuci
    i svi su naravno redom hrvati, balkanski....ni jedan nizozemac među njima.
    mislim da previše generaliziraš, patroniziraš i imaš izrazitu netrpeljivost prema ljudima na ovom području, a sama drugima prebacuješ zbog nedostatka tolerancije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    i svi su naravno redom hrvati, balkanski....ni jedan nizozemac među njima.
    mislim da previše generaliziraš, patroniziraš i imaš izrazitu netrpeljivost prema ljudima na ovom području, a sama drugima prebacuješ zbog nedostatka tolerancije
    pa u biti ne znam osobno ni jednog dutchera da je isao prostitutkama a znam bar 20-a tipova iz zg koji su tu i tamo svracali prostitutkama. svi do jednog su tad biti ozenjeni (neki su se u medjuvremeno razveli). uglavnom su pricali o tome kako je zenama sve prije njih, i spremanje, i kuhanje i kako su uvijek preumorne. ko da su svi iz istog prirucnika ucili fraze cime su pravdali varanje

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

smanjena je i satnica glazbenog, ne samo likovnog pa opet nema ljudi na ulici. ne možeš uspoređivati radnike u škverovima i kamenskom sa djelatnicima iz javnih službi jer nemaju isti način financiranja, no ni oni u nekoj pravednoj državi nisu trebali ostati na ulici. a zato što su oni ostali sad trebaju i drugi? vrlo lako dok se ne tiče mene jel? ja ne zagovaram ostavljanje vjeronauka u školama kako radnici ne bi na ulicu nego sam pitala što mislite koje bi se u tom slučaju našlo rješenje za te ljude.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    pa u biti ne znam osobno ni jednog dutchera da je isao prostitutkama a znam bar 20-a tipova iz zg koji su tu i tamo svracali prostitutkama. svi do jednog su tad biti ozenjeni (neki su se u medjuvremeno razveli). uglavnom su pricali o tome kako je zenama sve prije njih, i spremanje, i kuhanje i kako su uvijek preumorne. ko da su svi iz istog prirucnika ucili fraze cime su pravdali varanje
    ma ti si zapravo legenda da te nema trebalo bi te izmisliti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •