Pokazuje rezultate 1 do 50 od 271

Tema: jedan tata i vjerski odgoj u australskim skolama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku

Za hrvatske pojmove nemoguće na nivou svih škola organizirati kuhanje ... Iako uz kreativne nastavnike štošta bi se moglo organizirati... Nisu potrebni štednjaci, možda bise mogli koristiti prostori školskih blagavaonica i sl.
    bi sigurno. još za bivše juge u mojoj osmoljetki smo kuhali u školskoj kuhinji i blagavaoni pripremali klopu.
    ništa to puno ne košta, samo malo dobre volje, osim toga svatko ponešto može donijeti i od doma, se dogovori, i nisu to nikakve skupe namirnice, neće se spremati škampe ili janjeća pašticada.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    bi sigurno. još za bivše juge u mojoj osmoljetki smo kuhali u školskoj kuhinji i blagavaoni pripremali klopu.
    ništa to puno ne košta, samo malo dobre volje, osim toga svatko ponešto može donijeti i od doma, se dogovori, i nisu to nikakve skupe namirnice, neće se spremati škampe ili janjeća pašticada.
    Danas su školske kuhinje (barem u HR) kao i svi ostali restorani dužni primjenjivati načela HACCP sustava (sustav samokontrole za osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane) u svom radu tako da učenje domaćinsva unutar školske kuhinje ne dolazi u obzir. Znam da neke škole imaju više-manje opremljene učionice za domaćinstvo, što je praktički nezakonito - radi raznih sanitarnih pravila i ograničenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •