Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Kakvu ribu jedete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    u biti plava riba je najbolja i najkvalitetnija što se tiče nutrijenata, najzdravija, tko ima prilike i voli ni ne treba ništa drugo klopati osim plave ribe i od školjka pidoče. u biti baš dalmatinci jedu pretežno tokom života plavu ribu, bar oni koje ja poznajem i koji su mi familja te slušam i živim tradiciju srednje dalmacije već 25 godina, dok se bijela jede u posebnijim prilikama ili ako redovito onda rijeđe nego plava.
    je, da, naročito ako su pizdice pobrane u luci
    nego, reci mi, koliko ti dalmatinaca poznaješ i kako to živiš tradiciju srednje dalmacije s punim ustima njemačke?

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    je, da, naročito ako su pizdice pobrane u luci
    nego, reci mi, koliko ti dalmatinaca poznaješ i kako to živiš tradiciju srednje dalmacije s punim ustima njemačke?
    genijalni su mi ovi linearci koji misle ako živiš u inzemstvuda nemaš blage veze šta se događa kod tebe doma

a vjerujem da godišnje provedem barem tri puta više vremena u dalamciji nego ti u zadnjih pet godina.

što je tragičnije od svega često puta se jasno pokaže da hrvati vani znaju o hrvatskoj više nego oni koji žive tamo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku

što je tragičnije od svega često puta se jasno pokaže da hrvati vani znaju o hrvatskoj više nego oni koji žive tamo.
    draga moia hrvati zanju od svih najbolje i kad su vani i kad su tu, samo ovi koji su vani uvijek malo vise zanju od nas doma, jer imaju brzi dotok informacija, nama kad lupi fjaka sve se uspori.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •