na ženskum su svi nekakvi veliki modeli. Totalno sam izluđena, nema kaj staviti na noge osim platnenih tenisica. Od cipela i sličnih stvari ništa joj se ne sviđa.
na ženskum su svi nekakvi veliki modeli. Totalno sam izluđena, nema kaj staviti na noge osim platnenih tenisica. Od cipela i sličnih stvari ništa joj se ne sviđa.
zatvara se crocs dućan u importanne galeriji, na katu, odmahdo pokretnih stepenica...
i ima gumenih čizmica za 40 kn ... štosnih i svakakvih (nisu crocs)
ali su im kalupi dosta veliki pa ne preporučujem kupovanje na slijepo![]()
Gdje ste kupovale trudničko donje rublje i kakvo ste uopće koristile?
Jedva jedvice sam našla hulahopke za trudnice, i to obične (20 den). I još piše da su za osobe punijeg stasa.
Ne mogu naći neke deblje čarape, "rezane" potkošulje... A za gaće pojma nemam kakve bih nosila.![]()
Ja sam kupila hulahopke u Anite, bile na sniženju, al su vječne bile. Kupila sam doduše od 40 dena
Gdje kupiti mali def, da stane u dječju rukicu?
I razne šuškalice isto..?
Bude često u ponudi u Lidlu http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23333.htm
E, upravo to mi treba.![]()
Iako... klisofon imamo, nema veze, imat ćemo dva, za goste.
Morati ću početi ići u taj Lidl... stvarno svega ima.![]()
i ja..... i baš danas komentiram s mamom kako nam je ispred nosa, ali ga nikako ono... "ne doživljavam"
a kad vidim nešto što mi se svidi i skužim da je iz Lidla baš sam ljuta na sebe što ne pratim te njihove akcije
bude stvarno zanimljivih stvarčica za male pare.
btw super mi je ovaj set instrumenata![]()
Evo bila u Lidlu, defa nema, ali sam kupila slikarska platna neobičnih dimenzija.![]()
Pogledati ću u DM-u i Škrinjici.![]()
Intimissimi ima super potkošulje, te rezane. dio oko cica je čisti pamuk, na "V" izrez, donji dio je elastičan i ful rastezljiv, ima kao sitna okomita rebarca. ja sam ih cijelo ljeto nosila kao majice, samo sam naramenice na leđima odrezala i vezala ih oko vrataImaš crne, sive, bijele.
gaćice su meni najbolje bile skroz plitke, isto njihove, 100% pamuk.
Kabanicu smo uspjeli nabaviti, ali ne stane torba ispod nje. Zna li netko gdje se mogu kupiti navlake (zastite) za skolsku torbu od kise?
gdje ima za kupiti sode bikarbone na kile?
nema u dm-u, mulleru...
Interspar i Metro imaju pakiranja od pola kile. Metro možda i veće, ne sjećam se više.
Hvala svima za odgovore vezane uz donje rublje.
Obično kupujem u Intersparu - Nadalina, plava vrećica od 1 kg, 13,99 kn. Mislim da po drugim trgovinama nisam našla tako povoljnu pa zato uvijek tamo kupim. Manja se pakiranja nikako ne isplate.
Jedino je problem što je obično zaguraju negdje na dno police pa se svaki put mučim da je nađem, ali uvijek je tamo negdje kod preparata za kolače.![]()
Posljednje uređivanje od mishekica : 19.09.2012. at 14:01
hvala cure
jedini mi problem što mi ti intersparovi, metroi, lidi... nikako nisu usput
OVS - super trenirke (donji dijelovi) za dečke mršavce, gore imaju onu debelu pasicu s gumom + trake za stezanje,
cijena 65 kn za obični a 105 za donji dio s natpisom (Superman, Spiderman itd.)
veličine od 98 na više, za cure nemaju (još)...
Sjetila sam se da sam prije par dana nekome pisala o ručnicima... Uglavnom, ovi u Lidlu i Kauflandu su bili po 50 kn, a ne 60 kako sam prije napisala. Znam da ih po Lidlovima još ima. Valjda nisu tak jako lijepi pa ih ljudi nisu pokupovali (prešareni za moj ukus).
Trazima ukrasni prekrivac za krevet - patchwork ili neki curicasti sareni a da ne kosta 500kn, da li ima i gdje?
Gdje da kupim loptu sa drškama po kojoj klinci mogu skakati?
Zna netko na kaj mislim, nešto kao pilates lopta, ali lakša i ima 2 drške za rukice?
Gdje mogu kupiti šašave, šarene, otkačene štramplice za bebe?
Lopta za skakanje Rozi step u Gotovčevoj. Bar je bilo. Nazovi prvo.
Pernicu herlitz na 2 kata , boja ciklame i na njoj je leptir. Ako bi netko bio ljubazan pa da mi javi gdje ima i dogovorimo se dalje uzela bi je.