Nemoj ubiti glasnika![]()
pa to ja i govorim. ovo sad stanje je jako dobro, al se bas mucim za daljnji napredak.
ma da, ja ni ne trebam skidati kile već samo još malo špekića oko struka (točnije iznad struka)
ali kod mene ima napretka i dalje samo očito taj dio zadnji ide, ja sam inače prezadovoljna![]()
Evo prijavak od jučer, danas imam svadbu pa ne da necu stići vježbati nego ću se i napapati u grozno doba...ali tu je neradna subota za vježbanje.![]()
svadba.. puno fine klope. Treba tjelu malo oduska![]()
evo i mene, radim dalje vrijedno
malo se jucer razocarala jer po programu nije cardio nego turbo sculpt - s utezima, ali hrabro odradih, bravo ja
i opet sam skuzila koliko mi je zabavnije skakat/plesat/udarat
al super mi je sta me entuzijazam ne napusta, radujem se tom svom vremenu
ovako s jillian nikad nisam bila motivirana
ponovo krenula 2xtj. na aerobik, ostale dane: jillian ili 6-7 km brzog hoda ili bic, valjda bude nekaj! još da se skroz skuliram s tom hranom![]()
moj spekic ide, al sporooooooooo
al zato celulit naocigled nestaje
Storma, Wilow, jeste li probale evolution? kako vam se sviđa?
anamar, čeka već 10 dana
probat ću sad za vikend,nikako da spojim 1 h mira...
nisam. ja se mucim i sa ovim klasicnim, ne mogu uopce dic nogu s poda npr. no kako vec drugi tjedan imam intenzivan trening sa pocetkom skole i vrtica, ni ne vjezbam nesto osim sto sam zakljucila da moram ruke vjezbat pa koji put dohvatim uteg dok pisem post na forumu il radim nesto na kompu (lol). kad se situacija malo ustabili, nastavit cu sa callanetics jer mi se jako svida iako nije intenzivan trening zato sto ne opterecuje kraljeznicu i posteno se istegnem, a meni to dvoje jako treba.
Posljednje uređivanje od Storma : 14.09.2012. at 13:41
anamar, a jel ti vježbaš samo novu verziju ili kombiniraš?
Storma,kupi si one utege za oko zgloba pa ih natakni kad npr. vjesas robu....eto ti work-outa + odradjeni kucanski posao...2u1....
meni danas instruktor pricao o L-carnitinu kao potencijalnom rjesenju problema spekeca....
kaze da ampula njega prije zesceg high intensity treninga uvelike pospjesuje topljenje masnog tkiva....zainteresirao me moram priznat....
inace,od nas 7 koliko nas je bilo u grupi je jos uvijek samo 3, ostale nikako da se vrate sa ljetne pauze....
Napokon sam jučer isprobala callanetics. Jako mi se sviđa, samo što su me prekinuli gosti u nekoj 40-toj minuti no nema veze.
nije bilo kolača, došo kum na pivo.
Ajde barem nisam bila u gaćama i popišana.
Meni je iduci tjedan rest week. To sam odlucila uzeti svakih dva mjeseca. Sada mi se jos poklopilo sa time da su klinci otisli s didom i bakom na more na tjedan dana.
evo, konačno sam uspjela isprobati "callanetics evolution", baš mi se sviđaju nove vježbe, pogotovo što ima puno više stretchinga
trebat će mi još možda koji put da polovim sve vježbe kako spada, mogli su malo bolje objasniti ona razna pulsiranja ali ok, skužit ću
sve u svemu, zgodne vježbe i čini mi se da je više mišića uključeno, ima više vježbi za leđa i ruke, čak i "sklekovi" na callanetics način...![]()
jedan je puls uobičajeni, drugi kružni, a treći sam si ja objasnila kao ljujanje, znači zakreneš nogu/ruku iz zgloba jednu stranu (četvrt kružnice), pa u drugu.
ovaj zadnji je jako težak. ja ga još ne uspijevam dobru u svim vježbama napraviti.
inače, u evolutionu, odlične su vježbe za noge i trbušne mišiće.
Posljednje uređivanje od anamar : 16.09.2012. at 19:55
anamar, baš taj treći mi se čini najkompliciraniji, hvala na objašnjenju
mene danas ujutro baš fino zatezali mišići, osjete se te vježbe
ja lagano vjezbam, nemam neki ubitacni tempo, i OK mi je
Evo i mene natrag. Nisam imala pauzu, bila na ljetovanju.
Puno plivanja svaki dan (dva bazena u naselju + more), puno, puno hodanja... nesto manje Jillian.
Otkad je pocela skola hodam svaki dan 2+ sata; u subotu i vise + igrali smo kosarku, u nedjelju plivanje i opet puno hodanja.
Danas opet imam zakazanu dugu setnju,
sutra ujutro ne stizem setati, ali stizem ugurati Jillian. Ponavljam prvi level, sutra ce mi biti dan 7.
Dogovaram se i za zumbu 2x tjedno, ali satovi pocinju tek krajem listopada.
Prijavak jučer i danas..krenulo me je..inaće vidim napredak i uz minimalno korigiranje prehrane, tjelo je očajno trebalo kretanje a meni se nije dalo![]()
Nakon dugo dugo vremena zaglavila u McDonaldsu.. 2 cool pite.. No sve u svemu jako su fine.
Prekjučer 30 DS level 2, jučer zumba.
Prelazim danas na 30 DS level 3.![]()
Švrćo, bravo
ja još preskačem jer još debelo osjetim trbušne mišiće nakon onog evolutiona u nedjelju pa mi se baš i ne da vježbati
pitanjce,
kako da i dalje vježbam a da se ne stanjim na mjestima na kojima ne želim
odoše guza i bokovi, ali ovo čudo iznad struka se ne da![]()
ja sinoc turbo sculpt, a veceras opet cardio
jos da toliko ne grijesim sa spizom, uf
odjavljujem se na par dana-imam neku čudno oteklinu na nozi. kao da me upikla pčela.
Prijavak od jučer..danas mi se opako ne da....bole me neki mišići i možda je za mene onda dan odmora![]()
Švrćo svaka čast.
Ja od petka ni mrdac, nadam se danas barem 30DS neki od levela tek toliko da se malo prodrmam.
mamitzi, jel spalo?
ja odskakala i sinoc, veceras pocinjem novi ciklus, cetvrti tjedan. ovaj je najtezi, npr. turbo sculpt od 40 min + 20 min ab jam
al ok, vec sam se navikla na 45-ominutno skakanje, bas primijetim koliko mi je kondicija bolja
to je moje vrijeme i uzivam
veceras cu se probat i maknit iz dnevnog, s laptopom u 'praznu' sobu, malo smo je rascistili
tamo imam i ogledalo![]()
Posljednje uređivanje od summer : 19.09.2012. at 10:30
summer ti na tom piru ces izgledati vauuuuuuuuuuuuu
ja lagano skakucem, da se zna nisam nestala (ni sa foruma, a ni vuzualno)
spajalica, vidjet ćemo mi kako ti skakućeš na rasprodaji
(nadam se da se vidimo)
Jučer zumba i na kraju 15 minutno ubijanje u trbušnjacima.
S obzirom na M, svu brzu setnju sam vec odradila jutros.
Sad sve sto napravim kasnije je samo jos dodatni plus.![]()
hm, i ja sam jutros odvježbala, ali uf, u 6 ujutro je još mrak![]()
jesam, sinoc, majkemi
danas sam kao da me vlak zgazio, boli me grlo, mozda je od toga
al ne bude li gore, i veceras cu, idem cetiri dana na sl. put pa necu moc turbo jam
doduse, hotel ima bazen i fitness, mozda nadoknadim tako![]()
Ja kiksam od srijede, previše posla u svakom danu, a iza 22 se ne mogu prisiliti...spremamo ročkas za princezu i jednostavno nemam vremena ali od nedjelje sam opet na konju.
ja sam samo na "održavanju" 1-2x tjedno jer mi je tempo na poslu ubitačan,nemam energije za više![]()
nemam puno šta reći na temu,
jer sam toliko zagrizla u nerad i nedisciplinu što se tijela tiče da me sram.
iako sam u zadnjih godinu dana izgubila 6 kg zahvaljujući tempu na poslu,
osjećam se tromo i salasto i prestrašno.
i tako se prije par dana sjetim ove spravice
http://www.tv-showroom.com/html/AbSlide.htm
s tim sam nakon prve trudnoće uspjela skinuti špek sa trbuh, jastučića i leđa.
sad sam skinula prašinu s nje i upregla mišiće.
nakon prvog dana već sam imala groznu upalu mišića,
sada nakon 10-ak dana vježbam kao zmaj (uz još neke ciljane vježbe)
i primjećujem laaaaagani napredak.
samo treba ostati ustrajan, a to mi je malo teže trenutno.
toplo preporučam, nije teško, a stvarno je efikasno.
ovaj tjedan odradila 2x. isto me uhvatila grlobolja i glavobolja ali natjerati cu se danas i preko vikenda nadoknaditi barem 2 propustena skakanja.