Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Na nas je dr L. ostavio super dojam. Baš smo konstruktivno razgovarali i osječali smo se i MM i ja puni elana i radosti prema novom postupku nakon konzultacija, tako da totalno kužim tikicu78 i njenu pozitivu prema njemu još da za nekih 5 tjedana bude ishod kao njoji... joj kak ja sanjarim

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Na nas je dr L. ostavio super dojam. Baš smo konstruktivno razgovarali i osječali smo se i MM i ja puni elana i radosti prema novom postupku nakon konzultacija, tako da totalno kužim tikicu78 i njenu pozitivu prema njemu još da za nekih 5 tjedana bude ishod kao njoji... joj kak ja sanjarim
    tikki tako smo se i mi osjećali kad smo krenili kod njega,i mislim da je to super ići kod nekog u koga imaš puno povjerenje,čekaš sa osmijehom na licu...na VV smo znali čekati po nekoliko sati ali kad uđeš kod njega kao da si tamo čekao pet minuta...meni je ostao u prekrasnom sjećanju ...
    ovih danas sam ga stalno zvala zbog komplikacija i čim kažem svoje ime on zna tko sam,moju dijagnozu i sve sa smješkom objasni...možda mi je i spasio život...čak je zvao druge doktore da se raspita što da radim...tako da mogu reći da je stvarno super i prvi put kad budem išla za ZG ću otići vidjeti tog šarmantnog i dobrog doktora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •