Stranica 86 od 120 PrviPrvi ... 3676848586878896 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,251 do 4,300 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni bome ne fali ni jedan dr...

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bome ni meni i pomalo se pitam what the hell is wrong with me?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Meni bome ne fali ni jedan dr...

Ma daj, zar ti ne nedostaje koji doktor iz Maribora?! stvarno ti ne nedstaje niti jedan doktor iz Maribora? Ma ne mogu vjerovati...

Nego, je li dr L. mlad i zgodan? Pitam to jer meni zapravo nedostaju mladi i zgodni doktori iz Vinogradske!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam danas bila na VV (ogtt išla radit ) pa me nekako nostalgija uhvatila za Alebićem kad sam ga na hodniku vidjela , a ovi iz Mb mi baš nisu zgodni tak da

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Na nas je dr L. ostavio super dojam. Baš smo konstruktivno razgovarali i osječali smo se i MM i ja puni elana i radosti prema novom postupku nakon konzultacija, tako da totalno kužim tikicu78 i njenu pozitivu prema njemu još da za nekih 5 tjedana bude ishod kao njoji... joj kak ja sanjarim

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ohh aha... ovaj zgodni doktor sa VV ti nedostaje... tu te potpuno razumijem...

ali amyx, zar ti bar malo ne nedostaju one ljudske vrline od doktora iz MB? onako, stvarno zar ti ne nedostaju njihove humane vrline?

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    Da, da i ja se pitam što nije u redu sa ženom kojoj ne nedostaje njen doktor!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I meni je rekao da garantira da bih sa zamrzavanjem odmah ostala trudna, kad se tijelo odmori

Ja recimo na punoj stimulaciji nisam imala hiper. Polustimulacija mi nije tako optimistična :D

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jel mi sad pričamo o humanim ili zgodnim doktorima ???
    Znaš kaj niko mi ne fali. Daj bog Da ih ne vidim. Sad trenutno jedini dr koji mi fali je Radončić jer mi on pokaže moje ljubavice svakih mjesec dana tak da jedva čekam da ga vidim
    Posljednje uređivanje od amyx : 20.09.2012. at 19:36

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

x
    Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Jel mi sad pričamo o humanim ili zgodnim doktorima ???
    Znaš kaj niko mi ne fali. Daj bog Da ih ne vidim. Sad trenutno jedini dr koji mi fali je Radončić jer mi on pokaže moje ljubavice svakih mjesec dana tak da jedva čekam da ga vidim

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ha ha.. Luci nije ni mlad a ne mogu reci ni da je zgodan, ali meni je bas nekako sarmantan
    I jedva cekam da ga vidim za koji dan
    A ostali mi ne fale, valjda zato sto me nedavno u kratkom vremenu pipkalo njih 9 razlicitih

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je rekao da garantira da bih sa zamrzavanjem odmah ostala trudna, kad se tijelo odmori

Ja recimo na punoj stimulaciji nisam imala hiper. Polustimulacija mi nije tako optimistična :D
    I kod mene ista stvar

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    joj kako mi fali taj čovjek..
    Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    i meni...ima nesto u njemu sto te gura naprijed...neobjasnjivo.
    Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Ha ha.. Luci nije ni mlad a ne mogu reci ni da je zgodan, ali meni je bas nekako sarmantan
    I jedva cekam da ga vidim za koji dan
    'bemu miša cure, valjda samnom nešto nije u redu jer ja ovaj fenomen uistinu ne kužim. sjećam se sličnih izljeva nježnosti na ovom pdf-u za Valentinovo. pa vi njemu plaćate svoj postupak! kužim da ste liječniku koji vam je pomogao zahvalne, ali kult ličnosti

zgodan očito nije, human? ako vi smatrate aspiraciju js u hiperu bez anestezije humanim, ok - ja s tim imam žestokih problema. sjećam se posta u kojem ga se diže u nebo jer "mi je dao moje dijete". pa to mu je posao!

trudim se, uistinu se trudim, ali ne mogu shvatiti, ako mi netko to može objasniti, bit će mi drago. ja sam svom doktoru zahvalna jer je odradio svoj posao korektno, bio je otvoren i iskren kako stvari stoje i svaku informaciju, odgovor na svako pitanje sam dobila u roku hitno. zato sam ga izabrala za svog doktora. mislim da bi mi trebalo pre-nekoliko čaša vina da napišem odu svom doktoru koji mi nije dao jedno, već dvoje! ježi ga, šteta šta sam trudna

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku

zar ti niti ja ne falim???

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Heh big blue, ne znam ni ja to objasniti..
    A nije mi on prvi doktor kojeg placam, jednostavno mi je tako sjeo i to je to..
    Nema to veze s placanjem i ne kazem ja da je on savrsen, svjesna sam ja njegovih mana, samo kazem da je sarmantan i da volim ici k njemu

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sličnog, istog sam mišljenja...

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    'bemu miša cure, valjda samnom nešto nije u redu jer ja ovaj fenomen uistinu ne kužim. sjećam se sličnih izljeva nježnosti na ovom pdf-u za Valentinovo. pa vi njemu plaćate svoj postupak! kužim da ste liječniku koji vam je pomogao zahvalne, ali kult ličnosti

zgodan očito nije, human? ako vi smatrate aspiraciju js u hiperu bez anestezije humanim, ok - ja s tim imam žestokih problema. sjećam se posta u kojem ga se diže u nebo jer "mi je dao moje dijete". pa to mu je posao!

trudim se, uistinu se trudim, ali ne mogu shvatiti, ako mi netko to može objasniti, bit će mi drago. ja sam svom doktoru zahvalna jer je odradio svoj posao korektno, bio je otvoren i iskren kako stvari stoje i svaku informaciju, odgovor na svako pitanje sam dobila u roku hitno. zato sam ga izabrala za svog doktora. mislim da bi mi trebalo pre-nekoliko čaša vina da napišem odu svom doktoru koji mi nije dao jedno, već dvoje! ježi ga, šteta šta sam trudna

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj tetadoktor prvotno napisa Vidi poruku
    zar ti niti ja ne falim???
    ma ti draga uvijek

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hm, a jel bi on meni naplatio konzultacije da ga samo dođem vidjeti jer sam čula da je vrlo šarmantan?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, a jel bi on meni naplatio konzultacije da ga samo dođem vidjeti jer sam čula da je vrlo šarmantan?
    Vjerojatno ne bi, jednu moju prijateljicu koja je bila samo u pratnji je i kavom počastio

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Eto, prvom prilikom idem, pa ću javiti je li i mene omađijao.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Na nas je dr L. ostavio super dojam. Baš smo konstruktivno razgovarali i osječali smo se i MM i ja puni elana i radosti prema novom postupku nakon konzultacija, tako da totalno kužim tikicu78 i njenu pozitivu prema njemu još da za nekih 5 tjedana bude ishod kao njoji... joj kak ja sanjarim
    tikki tako smo se i mi osjećali kad smo krenili kod njega,i mislim da je to super ići kod nekog u koga imaš puno povjerenje,čekaš sa osmijehom na licu...na VV smo znali čekati po nekoliko sati ali kad uđeš kod njega kao da si tamo čekao pet minuta...meni je ostao u prekrasnom sjećanju ...
    ovih danas sam ga stalno zvala zbog komplikacija i čim kažem svoje ime on zna tko sam,moju dijagnozu i sve sa smješkom objasni...možda mi je i spasio život...čak je zvao druge doktore da se raspita što da radim...tako da mogu reći da je stvarno super i prvi put kad budem išla za ZG ću otići vidjeti tog šarmantnog i dobrog doktora

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Komponenta osobnog odnosa s liječnikom nije nebitna niti u jednoj grani medicine, a reproduktivna spada u one na to osjetljivije. Također, uvelike ovisi i o karakteru hoćeš li se za nekog dodatno vezati ili će odnos ostati čisto poslovan.
    Ja ne vidim ništa loše u tome da je curama doktor simpatičan i da vole ići k njemu, mora biti grozan osjećaj odlaziti tamo kao na stratište.

S druge strane, nekritičko veličanje lika i djela je, vjerujem, i njemu samom neugodno.
    I čestitanje Valentinova je definitivno blam

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa ja sam odbila ići kod jednog privatnog endokrinologa, koji iako je stručnjak, mi nikako nije sjeo. Bilo mi muka kad sam se sjetila. Pa sam našla drugoga.

Tako i ovdje, ovo je osjetljiv dio nas, i za to trebam doktora koji će mi biti simpatičan i sjesti.

Ali ja držim odnos profesionalnim , bez čestitanja raznoraznih

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj cure znala sam da će biti rasprave nakon moje izjave.. ovo je forum i svatko ima pravo reći što misli i želi..
    meni je dr.L kao brat ili najbolji prijatelj.. i ja sam prošla isto desetak dr. u svim mojim postupcima i nakon njih..
    dr.L je prije svega čovjek sa ogromnim srcem i dušom takav je bio i dok je radio u bolnici i to nema veze sa plaćanjem, možda i je ponata u tome što nije
    lažno ljubazan kad dođeš kod njega ,što mu nisi samo slovo na papiru.. što i danas kad sam 20-tj trudnoće zove i pita za "našu djecu" kako on to kaže..
    nemojte se ljutiti ako sam podijelila s vama svoje osjećaje i razmišljanja..

pusek svima od nas 3 <3

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure znala sam da će biti rasprave nakon moje izjave.. ovo je forum i svatko ima pravo reći što misli i želi..
    meni je dr.L kao brat ili najbolji prijatelj.. i ja sam prošla isto desetak dr. u svim mojim postupcima i nakon njih..
    dr.L je prije svega čovjek sa ogromnim srcem i dušom takav je bio i dok je radio u bolnici i to nema veze sa plaćanjem, možda i je ponata u tome što nije
    lažno ljubazan kad dođeš kod njega ,što mu nisi samo slovo na papiru.. što i danas kad sam 20-tj trudnoće zove i pita za "našu djecu" kako on to kaže..
    nemojte se ljutiti ako sam podijelila s vama svoje osjećaje i razmišljanja..

pusek svima od nas 3 <3
    potpisujem! kad netko promjeni brdo doktora i kad konacno nades nekog tko te postuje kao sebi ravnog a ne kao neki borj onda se osjecas lakse. mozete pisati sto god na nase misljenje ali ionako to nece utjecati na nas odnos....da mi smo mu cestitale i valentinovo i rodendan i bas me briga. isto tako kada mi je prvi puta u zivotu bila beta pozitivna rekla sam mu da ga volim najvise na svijetu jer sam tulila od srece.i kaj sad? ajmo lincujte....nisam tip cici mici, ali on je jedan od rijetkih koji kaj mu posaljes poruku odgovori. i javlja se na mob. pa i kada radi punkciju jer ne zna jel mozda hitno. i jos k tome se trudi sve sam. svakog pacijenta sam upisuje....pregledava...i to je jedino sto ja sad mogu...napisati nesto lijepo o tom covjeku a onda doktoru. i imamo pravo na to. tokom godinu dana na ovom forumu nisam nikada nikog zbog misljenja pljuvala. ne znam zasto to drugi rade.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Joj Kiarad, ajmo svi skupa malo spustiti tenzije. Čestitanje Valentinova, rođendana, izjave ala "VOLIM VAS (=doktore)" ili "nedostaje mi" spadaju u sferu čisto emocionalnog, nemaju veze s činjenicama kao što je vrsta protokola, dodavanje cetrotida, uvođenje nekog novog lijeka za stimulaciju ala puregon, ili danas je bila gužva kod Lučingera i čekala sam 2,5 sata na pregled.

Ovo je uglavnom bio forum na kojem se još uvijek najčešće izmjenjuju informacije koje pomažu tebi Kiarad ali i meni koja ih čita. Od toga da ti Lučingera voliš, ja iskreno nemam ništa. Ali od tvoje informacije da je tebi upalio recimo 3. postupak u kojem ste došli do 8 j.s. od kojih je 3 j.s. (sukladno zakonu) oplodio i od kojih je Lana uspjela doći do 3 prvoklasna embrija, e to su već informacije zbog kojih bih ja možda razmislila ići kod Lučingera.

Nitko vama ne zabranjuje pisati ovdje što god hoćete, ali su takve izjave iskreno malo neozbiljne..... i odvlače pažnju od mnogo bitnijih činjenica koje su krucijalne za postupak.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tikice78 jedna ispravka ovo je forum ali postoje i pravila na ovom podforumu koje možeš pročitati, a kažu da je zabranjeno chatanje na temama kao što je potpomognuta u privatnim poliklinikama a ovo o čemu vi pišete je čisti chat. Ako baš toliko želite pisati o dr. Lucingeru otvorite ispod temu fan club dr. Lucingera pa tamo pišite do mile volje, ovaj dio bi trebao biti za razmjenu važnijih informacija tipa ovog što je spomenula Kadauna

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kiarad, nitko nikoga ne pljuje i ne linčuje nego kao što si ti iznjela svoje mišljenje, tako ga i mi iznosimo. Vjeruj mi da pljuvanje nekoga izgleda puno drugačije, barem s moje strane ...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, zar ti ne nedostaje koji doktor iz Maribora?! stvarno ti ne nedstaje niti jedan doktor iz Maribora? Ma ne mogu vjerovati...

Nego, je li dr L. mlad i zgodan? Pitam to jer meni zapravo nedostaju mladi i zgodni doktori iz Vinogradske!
    ccccc ovo ću morati prijaviti

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajd da smirimo tenzije malo, nepotrebne su
    Vec sam pitala ali cu ponoviti jer nisam dobila odgovor. Zna li netko cijenu zamrzavanja kod dr L.
    I da li se moze na FET vec u sljedecem ciklusu nakon negativne bete pa s tom prvom M?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa meni je korisno pročitati da neka cura voli nekog doktora (još kad ih se više radi), jer je i to dobra preporuka

bubi, ja ga opet nisam pitala, uvijek zaboravim...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Joj Vrci Vrci sram te bilo
    Ma idem ja u ponedjeljak kod njega pa cu sve ispitati i onda javim ovdje kao info ako jos nekog bude zanimalo.. Samo sam znatizeljna i nestrpljiva, zato gnjavim

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ja mislim da meni ne bi ni odgovorio i rekao da što se brinem za fet dok još nisam ni svježe odradila

al ti ga dulje znaš, možda te posluša

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma ne brini, to ce i meni reci da ne brinem unaprijed..

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pa meni je korisno pročitati da neka cura voli nekog doktora (još kad ih se više radi), jer je i to dobra preporuka

bubi, ja ga opet nisam pitala, uvijek zaboravim...

o tome sam pričala, pored ljubavi silne se izgube krucijalni podaci

nina3009 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja danas imam dogovor kod dobrog doktora L i sve ću ispitat...imam cijelu listu pitanja...doslovno

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubi,kako je proslo danas?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da bubi? Kako je bilo? Mi smo se vjerojatno bas mimoisle jer smo mi mrvicu kasnije dosli.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

tikki - ti si sad prvi puta kod lučija? Jel smijem pitati kako to da ste se kod njega odlučili? Vidim da ste dosta prošli do sad

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vrci naravno da mozes pitati odlucili smo se nekako na osnovu procitanog s foruma (dakle doktor koji ce imat vremena za mene) i zato jer sam htjela dobrog (vrhunskog) biologa. Mi smo zapravo od diagnoze MM dosli do toga da smo idiopati i jednostavno, kako se zakon promjenio zakljucili smo da se komparativna prednost slovenije izgubila i da cemo probat u Hrvatskoj privatno dok cekamo na red u petrovoj.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znači vama je sad super što ima smrzavanja, jer ste zapravo zbog toga išli u Sloveniju?

Ja sam isto sretna zbog toga, jer se ne nadam uspjehu sad. Eventualno sa smrzlićima. Ne znam zašto...
    malo sam si negativna danas

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da, mi smo u Slo išli isključivo zbog optimalnijeg liječenja (oplodnja svih JS i smrzavanja embrija). Iako izgleda da baš više ne reagiram tak super kak je u početku bilo

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala na odgovoru

Mene zapravo zanimaju iskustva ljudi koji su mijenjali doktore, što ih je na to ponukalo, i da li su zadovoljni promjenom.
    Ja nisam protiv bolnica, ali radije idem privatno jer mi se ne da dugo čekati na lijekove, a i moj pcos ima kod L-a jako dobro praćenje

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Znači vama je sad super što ima smrzavanja, jer ste zapravo zbog toga išli u Sloveniju?

Ja sam isto sretna zbog toga, jer se ne nadam uspjehu sad. Eventualno sa smrzlićima. Ne znam zašto...
    malo sam si negativna danas
    vrci nije gotovo kad ti misliš da je gotovo, nego kad vještica dođe glavu gore!

Hvala na odgovoru

Mene zapravo zanimaju iskustva ljudi koji su mijenjali doktore, što ih je na to ponukalo, i da li su zadovoljni promjenom.
    Ja nisam protiv bolnica, ali radije idem privatno jer mi se ne da dugo čekati na lijekove, a i moj pcos ima kod L-a jako dobro praćenje
    Ja osobno mislim da se najčešće doktori mijenjaju zbog nezadovoljstva dotadašnjim tretmanom kod inog doktora (ovdje ću zanemariti činjenice tipa udaljenost i sl.).

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo da ti napišem svoje razmišljanje... Ja sam mjenjala doktore jer mi se u datom trenutku to činilo kao najbolje rješenje. Dakle, na postupak sam željela ići odmah, pretrage želim obaviti u najkračem mogućem periodu... stisnut zube i ići dalje. To je moja motivacija. Nemam ništa protiv državnih bolnica, ali kad me nakon postupka u 4 mjesecu naruče za konzultacije početkom 10. a termin mogu očekivati tek negdje u travnju iduće godine onda dok si mogu priuštiti idem privatno. Kad dođem na red u bolnici idem tamo. Nigdje ne skrivam da idem kod različitih doktora. Nama je cilj dobiti djecu, i radim ono što mislim da će nas do tog cilja dovesti

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da ti napišem svoje razmišljanje... Ja sam mjenjala doktore jer mi se u datom trenutku to činilo kao najbolje rješenje. Dakle, na postupak sam željela ići odmah, pretrage želim obaviti u najkračem mogućem periodu... stisnut zube i ići dalje. To je moja motivacija. Nemam ništa protiv državnih bolnica, ali kad me nakon postupka u 4 mjesecu naruče za konzultacije početkom 10. a termin mogu očekivati tek negdje u travnju iduće godine onda dok si mogu priuštiti idem privatno. Kad dođem na red u bolnici idem tamo. Nigdje ne skrivam da idem kod različitih doktora. Nama je cilj dobiti djecu, i radim ono što mislim da će nas do tog cilja dovesti
    Veliki potpis na ovo. Sretno tikki

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala na odgovorima.

Ne mislim ja mijenjati doktora,al priznajem da mi je nakon neuspjeha par puta proslo glavom:mozda bi kod dr.xy bilo drugacije.

Ali sad kad je i moj doktor skuzio sto mi i kako odgovara,i kad ce se moci smrznuti moj "visak", stvarno nemam razloga za ovakvo razmisljanje. Barem ne jos.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bubi,kako je proslo danas?
    Imam glupu cistu baš kako sam se i bojala
    Nadam se da će nestati do sljedećeg pregleda na 3. dan ciklusa inače odgadjamo postupak

Kakve su šanse da pukne, nek se javi netko sa sličnim iskustvom.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam jednu curu koja je cijeli ciklus vukla cistu, ali se počistila i išla je u postupak
    Držim fige

Što kaže za FET?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jedan ciklus mora biti pauza pa onda FET. AKo na to misliš?
    Nadam se da će cista otići, nisam ih nikad imala....

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubi, a koji si dan danas?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •