a mislim ovo je stvarno vise previse. oprosti a gdje ti ovdje vidis krizarski rat?
covjece grupica vas skacete ko oparene na sve sto napisemo stray ili ja ili davor ili jos netko vec sam i zaboravila ne pratim tako ko kobac ko neke ovdje, ali bilo je jos par ljudi ovdje koje ste na isti nacin pokusavale uzurpirati (ista grupica uvijek) samo zato jer niste imale konkretan argument a uznemiravalo vas je strasno sto vam se ne klanjaju i ne povlace cim se pojavite sto je ces slucaj ovdje, a same nemate cesto nikakav zapravo konkretan argument osim svog misljenja kojeg namecete kao pravilo. to sto se grupica vas toliko na sve sto napisemo osjecate prozvane, mozda je vrijeme da same sebe zapitate zasto. zapravo gotovo sve sto napisemo dozivaljvate kao osobni napad na sebe. hm, pitam se samo zasto.
katu.klik na primjer najednom ne smeta kad netko drugi stavi link na engleskom, ali ako smo to trenutno stray ili ja, odmah skace samo zato sto na nekom drugom topicu osjeca da nam je ostala duzna. daj molim te smijesno je vise postalo da pod navodnom krinkom kulturne izmjene misljenja zapravo sami uzurpirate svaki topic gdje se doticni nikovi nadju koji vam smetaju. imam par prijatelja iz hr koji citaju sa strane ovaj forum iz nekih drugih razloga, pa ljudi umiru od smjeha sto radite ovdje. a da ne velim da je ocito postalo da neke debelo koriste ekipu ovdje za vlastite ciljeve, a sve pod navodnom brigom za opce dobro.
i nagradno pitanje, da li je ovaj post nakon svega, a dovoljno je samo prolistati par posljednjih aktivnih topica, za jos jednu opomenu ili ban? pa naravno da jeste