Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: P&P savjetovanje nekad i danas

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I dalje mislim da ovo što pravnici/ostalo nemedicinsko osoblje govori pacijentima o postupcima i zakonu treba reći doktor, za to im treba doslovno 2 minute (a to spada u medicinu), mislim da nisu svi pacijenti na foumu i ne moraju svi biti informirani, i ne mora im biti ni stalo do toga, al zaista je uložen ogroman trud da se taj dio izbaci iz zakona, i kad je izbačen-neki to nastavljaju.
    Koliko sam shvatila-Petrova je prestala tražiti te papire? Druge bolnice?

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    I dalje mislim da ovo što pravnici/ostalo nemedicinsko osoblje govori pacijentima o postupcima i zakonu treba reći doktor, za to im treba doslovno 2 minute (a to spada u medicinu), mislim da nisu svi pacijenti na foumu i ne moraju svi biti informirani, i ne mora im biti ni stalo do toga, al zaista je uložen ogroman trud da se taj dio izbaci iz zakona, i kad je izbačen-neki to nastavljaju.
    Koliko sam shvatila-Petrova je prestala tražiti te papire? Druge bolnice?
    mare41 je u pravu. ja sam išla u postupak po Milinovićevom zakonu i morala sam obaviti p&p savjetovanje, tj. dobiti potvrdu. a da sam tamo išta pametno čula iil naučila, nisam. lijepo sam ženi rekla da ima Roda i da sam upoznata, a i da imam neko medicinsko znanje s obzirom na fakultet i time je priča bila završena. a pravnik nam je samo preporučio stranicu www. potpomognutaoplodnja.info i to je bilo to!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    X

arlena - hvala na informaciji! Usprkos tome što na VV i dalje protivno zakonu upućuju na p&p savjetovanje, ipak to ne traže prilikom postupka.

d13- ako ti što znači, mogu ti poslati članak MPO zakona u kojem ovo boldano decidirano piše; slažem se da je to bolji argument nego: čula sam na forumu.

Nije bilo više informacija iz Petrove oko insistiranja na savjetovanju, a jedino je još u Vinogradskoj sestra telefonski dala info za p&p potvrdu.
    Za ostale klinike ne znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •