Boosteri su beta hcg inekcije....
Sneki, mila, grlim.....
pipi~~~~~~~~za petak!
Čestitke svim novim trudnicama,a tužnicama veliki zagrljaj. Mi se polako pripremamo za 11 mj. i ovo čekanje ubija...vrijeme nikako da prođe...
Da vas pitam s koje stranice ste vi naručivale lh trakice i testove...tražim nešto po ebayu ali nisam sigurna koji valjaju pa ako može neki link..
Boosteri su ustvari stoperice koje se daju nakon transfera, e sad neki doktori vole davati noostere a neki ne! Nas je poznat po njima! Znaci ja sam dobila stopericu u manjoj kolicini odmah poslje transfera, 3dnt 4dnt decapeptyl sto je supresija! Sada 7 dnt opet stoperica! Kao sto i naziv kaze pomaze da se primi plod!![]()
Sneki, grliiiiiiiim i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za dalje
Booster dize betu. Krvi test otkriva betu, doma test isto reagira na betu.
Ja sam imala betu iznad 5 do 6-7 dana od zadnje injekcije.
Probala sam naci koliko brevatcid 1500 daje rezultat bete,ali nisam uspjela... znaci treba cekati
Sneki,![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 23.10.2012. at 13:41
I da se prijavim u betocekalice 07.11. Boze daj mi strpljenja i pameti do tad...![]()
Bubi uživaj u mrvicama ,i odti želim da nam objaviš veliku beturinu.
Posljednje uređivanje od hrki : 23.10.2012. at 13:46
Sneki
kod mene M još nije stigla,danas 16 dnt i 35 dan ciklusa,beta za 2 dana i nadam se da če nas iznenaditi!!držite fige!!!
Svim betcekalicama altgr+1, svim tuznicama hug, svima u niskom startu velika potpora.
Mi smo iz vrlo niskog starta danas visoko hopnuli, nalaz mikrodelecija je negativan i sutra sam narucena na vv, s veeelikom nadom da krecemo.
Snekica,žao mi je..ali primjetim kod tebe pozitivu i želju za nove borbe..samo naprijed!
Bubimitka-čuvaj svoje mrve i vibrem za veliku betu 07.11
Vulkan,ti si trudna
Bubekica-odlično! Sretno sutra i vibrice za skorašnji postupak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo još malo za sve kojima treba
i šaljem![]()
svim tužnicama
milasova, sretno sutra na punkciji...nek bude malo bolna i jako plodna![]()
Sneki~~~~~~~~za dalje,!!!
Vulkan, meni ovo jaaaaako miriši... altgr1 za četvrtak!!!
svim tužnicama šaljem veliki virtualni zagrljaj
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima vam triba!
Sneki
Ja sam se izneevirala danas kod gina kojii je on kreten neda mi uputnice, putne naloge, ma katastrofa a prije je bio supwr dr sta mu je doslo neznam. Izvikao se na mene ko na budalu, nije mi htio dat utrogeatan i dexu jer to je glupost kaze da mi netreba. Tlak mi je na 1000
nana0501 mjenjaj doca!
vulkan milijun AltGr+1 za veeeeeeeeeeliku betu! ovaj put se ne šališ!
ja sam ok, kao da nisam ni imala ET, krenula jučer odmah u kolotečinu, danas sam isto na nekoliko strana... tako da... sve ok... nadamo se drugi put da nećemo iznevjeriti!
vulkan i pipi~~~~~~~za krasne bete i bebe
milasova~~~~~~~~~sretno!
bubek, mila, čekam javljanja sutra
sneki, grlim, grlim
oknp, kiss
Bab, ljubim
nana, ne daj se, al ako baš ne da-pitaj na forumu ili kupi sama
e da, prag i rijeka-dva druga-imaju jaaaako kasne bete, što kaže oknp-heroj ko ih dočeka
Posljednje uređivanje od mare41 : 23.10.2012. at 19:38
Milasova sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude bezbolno i ~~~~~~~~~~~~ za krasne JS!
Snekigrlim te jako
Bubek da si nam uskoro pikalica i još brže trudnica
Bab, draga, šaljem veliki zagrljaj![]()
Evo drage moje,cekam u sobi da mi kazu koliko smo dobili js..dobila.sam.koktelcic,nije me uopce tak jakobolilo..vec sam ko nova![]()
Milasova super! Znam da si bila prava dobra koka nesilica, drzim fige da su lijepe jajne stanice!
Ja evo cekam presudu, velika je guzva na vv.
Dobili smo 10 js..sutra u 10 zovem da vidim e se sta oplodilo..
Bubekica,sretno!
Vidim ja da nema jutarnje kave, pa poslužite mi se
Ovim našim trudnicama, koje ne mogu niti primirisati kavu, nudim čaj, juice, po izboru...
Bravo milasova, sad čekamo vijesti iz labosa!
Sutra & prekosutra nam je nova runda betočekalica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su nam sve trudnice!
XXX na bubekicu!!!!![]()
Snekice žao mi je zbog tebe, vidim koliko i vi već dugo pokušavate. Kad će doć red i na nas maratonke i hoće li uopće.....
Milasova za brz oporavak od punkcije i za ovodobitni uspjeh bar jedne bebice~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka, Helena, Pipi Iberc da trbuščići poćnu rasti i da se netko rita u njima ~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sve čekalice, želilice, trudilice i trebalice vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
(uh što sam ko pekmez)
potpisujem!
ja sam još od ponedjeljka u nekakvoj groznoj depresiji,svađam se sa mm...jedva čekam taj petak da to rješim...testove nisam ni radila,sve sam ih bacila,simptoma nikakvih,osim pms,nikad se nisam ko čekalica bete tak jadno osječala...jednostavno znam da ni ovaj put nije uspjelo,da se bar mogu prije isplakat,al ni to ne mogu..valjda moram prije vidjet onu glupu nulu na papiru
oprostite na crnim mislima...za vikend budem već bolje![]()