Stranica 35 od 105 PrviPrvi ... 2533343536374585 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

koji prekrasan dan! Clover, J&D i Peugeot206 da nam budete lipe,vesele i školske trudnice!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ajme sad ispada da sam ja protiv blizanacke trudnoce... Da se razumijemo, nisam... Jednostavno ne zelim se igrati sa sudbinom iimati blizance koje me jednostavno strah imatiod trudnoce, pa sve do majcinstva onog pocetnog pa do onog skolskog itd... I kako je to nesto sto nisam uopce ni sanjala da ce biti "problem" ( u navodnicima, jer nije to neki problem, da se desi ne bi ja sad plakala i zalila za sudinom i sta ja znam sta), jer nemamo uopce blizanaca u familijama niti s jedne ni s druge strane, kad je to postala realna mogucnost - prepala sam se, jako...

Uglavnom cure hvala vam na komentarima... Bilo me je uopce strah to spomenuti... Cak sam i doktoru na prvim konzultacijama rekla da me strah blizanaca i sav je ostao iznenadjen... A meni kao normalno da ce se ici na 1 jer je prvi put, i da se tako radi...i sad ispada da se tako ne radi i da sam ja cudna... Ah...

Moe ja sam si zamisljalaupravo tako neki scenarij sa blasticama... Vidjeti cemo... U svedskoj navodno vracaju i u svijezem postupku i 8-stanicne po jedna a onda iz FETa blastice koje ostanu jedna po jedna...

Apunkcija da... Ima ih 10+, moj orag boli visok ali samisprepadana... Plan je za sada kombinacija tramala i voltaren cepica... Moram samo pitati doktora da li smije voltaren cepic (jedini anelgetik koji je skinuo bol operacije krajnika dok sam se oporavljala pa nekako se nadam da ce i ovdje pomoci)

Ugl oprostite puno pisem, sve sam do sada sama istrazivala i citala i ludovala, i trebala sam se malo istresti i vidjeti kako izgledaju ta moja razmisljanja kad ih netko drugi vidi i izkomentira
    Posljednje uređivanje od Any : 31.10.2012. at 18:35

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cestitke novim trudnicama, danas i na forumu suncano

Any ja podrzavam kakva god da je vaša odluka, savjet samo da popricate i dogovorite sa doktorom jer mene nikada nije pitao koliko da se vrati.

LOTTOS sretno, ja se isto odlucila za prirodni ovaj put pa sto bude...

Svim cekalicam ~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Any, u društvu je lakše, barem ovako virtulano razgovarati, u odnosu kad sami sjedimo za kompom, i čitamo po virtulanim bespućima, samo ti nama piši, rekle su ti već cure-tvoje je pravo odlučiti koliko želiš embrija vratiti, i ama baš nikom se ne trebaš ispričavati za to, držite se vaše odluke i neka doktor postupi po vašoj želji.
    danas 3 lijepe bete-trudnice, ste vidjeli da je pežoić rekoderka (pežo, javi nam se i ovdje), čestitke svima!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav cure, evo da još malo popravim statistiku za listopad. Moja beta nije toliko impresivna ali veseli Danas poduplana beta 16dnt (3-dnevnih embrija): 694.
    Čestitke novopečenim trudnicama, želim vam mirne i školske trudnoće, a svim čekalicama koječega puno, puno pozitivnih vibrica i sreće!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

donkey čestitam!! Uživaj dalje!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pa tu ima puuuno lijepih vijesti!!
    trudnice čestitam !!! bravo

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Any, nit ispadaš sebično niti kao da si "protiv" blizanačkih trudnoća. dr.L je stara škola i teško će mijenjati neke svoje prakse, ali vi imate apsolutno pravo zahtijevati SET i čekati da embriji dođu do stadija blastica prije transfera i dr vas NE smije odbiti. toplo se nadam da će naši MPO-vci i sami početi prakticirati upravo to (što je vani već odavno uobičajeno).
    meni su, kao i Ginger, vratili 3 embrija i više to nikada ne bih dopustila! moja bi trudnoća vjerovatno jako loše završila i da je bila blizanačka, a kamoli troplodna i više ne bih pristala ni na što drugo osim na SET.

J&D, clover, peugot ma bravo cure!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i za tebe, Donkey čestitke!!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno life is beautiful

Pa ovaj dan je uistinu predivan!!!!!!
    svim trudnicama čestitke!!!!!!!!!! držim svima ya krasno duplanje i još lijepšu trudnoću do kraja!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Stiglo je povečerje i vrijeme za zdravicu današnjim trudnicama

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Živjele!!!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Any,
    kao buduća mama blizanaca iz postupka, niti u jednom trenutku nisam dobila dojam da ti imaš ama baš išta kontra blizanaca (a meni ticala rade kao mutava u zadnje vrijeme na sve oko moje trudnoće ) Prema tome, nemoj se još opterećivati i time kako će netko tvoja glasna razmišljanja percipirati.

Tvoji stavovi o IVFu su znanstveno i činjenično utemeljeni, donijela si informiranu odluku i na liječniku je da poštuje tvoj izbor, ma koliko se to kosilo s njegovim stavovima i "starom" školom. U konačnici, ti plaćaš postupak, a ne tražiš apsolutno ništa šta bi ugrozilo tvoje zdravlje ili zdravlje budućeg djeteta. Ukoliko si se definitivno odlučila za SET također i kao jedinu alternativu za eventualne kasnije FET postupke, moraš to liječniku naglasiti kako bi zamrzavanje embrija bilo pojedinačno.

Želim ti sreću i dobitni postupak.

Btw, kad ovo čitam, mislim da nije loše da (uz sve izjave koje mi potpisujemo u postupku) da liječnici potpišu izjavu o poštivanju naših zahtjeva u postupku i/ili krioprezervacije embrija.

Argente, sad vidim da je krenula karta s cugom večeras E pa živjeli vi meni

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

donkey cestitam!
    argente zivili! ja nazdravljam isosportom!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

skoro sam zakasnila na tulum....al eto me
    donkey, čestitke, stvarno danas plodonosan dan, i bome za nazdravit uz čestitke!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Napokon da i ja jednom pogodim tulum. Cure moje uzdravlje
    Posljednje uređivanje od anddu : 31.10.2012. at 20:21

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i mene nazdravljam malom kolicinom domace rakije..znam da nece stetiti bubicma,mozda ih omami pa,se uhvate kao pijan plota..hehe Pa zivjeli

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa eto i mene odma zaliti malo
    prekrasan kraj listopada
    svima za svakojake potrebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~

a da malo dolijem ulja idem za novu na Floridu, tralalala

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Stiglo je povečerje i vrijeme za zdravicu današnjim trudnicama

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Btw, kad ovo čitam, mislim da nije loše da (uz sve izjave koje mi potpisujemo u postupku) da liječnici potpišu izjavu o poštivanju naših zahtjeva u postupku i/ili krioprezervacije embrija.
    Posljednje uređivanje od Moe : 31.10.2012. at 20:58

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ohoho pa ovdje se sve cesce partija
    Neka i treba, samo se bojim da se ovo odbrojavanje ne pretvori u znate ono; ja sam ta i ta i ja sam alkoholicarka

Cestitam i nasim najfriskijim trudnicama Peugeot i Donkey

Zivjeli

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cure svima čestitke od srca

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja bih radije kuhano vino, al' daj šta daš.. Živjele mi!

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj xena.mbk prvotno napisa Vidi poruku
    koji prekrasan dan! Clover, J&D i Peugeot206 da nam budete lipe,vesele i školske trudnice!
    potpisujem,kad je sve tako lijepo sročeno
    Tulumašice,živjeeele !
    Posljednje uređivanje od hrki : 31.10.2012. at 21:09

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Any prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom cure hvala vam na komentarima... Bilo me je uopce strah to spomenuti... Cak sam i doktoru na prvim konzultacijama rekla da me strah blizanaca i sav je ostao iznenadjen... A meni kao normalno da ce se ici na 1 jer je prvi put, i da se tako radi...i sad ispada da se tako ne radi i da sam ja cudna... Ah...

Apunkcija da... Ima ih 10+, moj orag boli visok ali samisprepadana... Plan je za sada kombinacija tramala i voltaren cepica... Moram samo pitati doktora da li smije voltaren cepic (jedini anelgetik koji je skinuo bol operacije krajnika dok sam se oporavljala pa nekako se nadam da ce i ovdje pomoci)

Ugl oprostite puno pisem, sve sam do sada sama istrazivala i citala i ludovala, i trebala sam se malo istresti i vidjeti kako izgledaju ta moja razmisljanja kad ih netko drugi vidi i izkomentira
    Neka samo ti pitaj. Tko pita - ne skita.
    Ne daj se nagovoriti na nešto što ne želiš. To je tvoje pravo da jasno kažeš svoj stav i dogovor tebe i tvog supruga. Ne daj se pokolebati.
    Normalno je to što ti želiš, a ne što on misli da je normalno.
    Nenormalno je da u 21. stoljeću žena na 10+ folikula mora trpiti tu bol. Zar je tako teško dogovoriti vanjskog suradnika anesteziologa koji će dolaziti po potrebi? Zar je tako teško imati sestru u ordinaciji koja će se baviti telefonima, narudžbama, obavještavanjem pacijenata što je s njihovim punktiranim j.s.? Zar je tako teško pridržavati se dogovorenih termina?
    Ma bolje mi je da šutim
    .
    A ako vam doktor ne odgovara postoji još nekolicina drugih ordinacija, gdje će se vjerujem prema tebi ponašati kao prema jedinki koja ima pravo odlučivati o svome životu i budućnosti, kao i o budućnosti vlastite djece.
    Anyway Any - želim ti svako dobro.

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dreamgirl aj bas super da ces odmah u prirodni, kao i ja, evo ja jucer bila na transferu nije bilo kao prvi put ali prezivjela sam, dva puta mi je isao stavljat , prvi put nikako i nikako da ude ( ovo smjesno zvuci) pa me ostavio nakon dugog dugog cackanja da malo odmorim pa opet, nadam se da ce bas zato biti uspjesan,
    Zelim tebi a i svim u postupku da nam bude ovo dobitna kombinacija
    I jos jednom svim novim trudnicam
    Bubimitka me bas nasmijala sa svojim postom he he ja sam ta i ta i ja sam alkoholicarka
    Curke moje zivjele

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

J&D, clover, peugot,donkey čestitammmm

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bubekice isosportašice, šta prevencija hipera, a? Čitam da ih imaš puno - a jesu li ti rekli koliko je to otprilike?
    Posljednje uređivanje od Argente : 31.10.2012. at 21:57

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Uzdravlje drage moje!
    Ja sam na pivici

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

argente kako si me prokuzila kupila sam 6 litara za narednih par dana. nemam pojma koliko ih je, mislim da me doktor nije htio plasit pred punkciju. vidjela sam si desni jajnik na uzv i samo mogu rec da izgleda ko mreza. s velikim rupetinama. javim u petak koliko su me izbusili

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Čestitke svim curama!
    Da skratim priču i današnje muke, molim da me se prebaci na listu za IVF u prosincu jer sam danas umjesto pikica dobila kontracepciju na mjesec dana. Hvala!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čestitam svim curama na pozitivnim betama!!! uživajte...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

J&D, donkey, peugeot, clover čestitam !!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dobro jutroooooo!!!!
    Evo da vam poslužim fini topli čaj u ovo tmurno,hladno i kišno jutro...nekako mi baš čaj paše iako sam teški kavopija,al kako ide hladnije vrijeme čaj me sve više privlači. Za one kojima je draža kavica kuham tursku,nesicu,capucinoooo....ma ima svega kod mene...

Baš čitam postove od jučer i sad se više ne sjećam tko je napisao da svi vele okani se tog foruma,e pa i meni to govore-šta visiš tu bezveze,al moram vam reči da nije ovog foruma pola stvari ne bih znala. Na većinu toga sam baš ovdje dobila odgovor,kad god sam bila u nedoumici ovdje je bio netko da mi pomogne. Zato curke drage sve koje ste tu svaka vam čast i moram vam reči da bez vas ne bi bilo isto!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro curke

Cestitamnajprije svim novopecenim trudnicama na predivno visokim betama... Lijepo ih je sve procitati ovakou kratkom vremenu, cak sam dvaput prosla zadnje dvije stranice tek toliko da se razveselim jos jednom za vas...

Hvala vam svima od srca jos jednom sto ste mi pomogle u razmisljanju i nadam se krajnjoj odluci za koju si dajem jos par dana da mi se okrece po mozdanim vijugama pocitala sam mali milion studija na tu temu i evo sada ima otvorene dvije i tazmisljam... Sutra sam na zadnjoj folikulometriji kod doktora prije punkcije pa mislim maloi snjim ozbiljno porazgovarati. Mislim da zasluzujem par njegovih minuta i mislim ih dobiti....

moe da slazem se s stobom i oko potrebe neke medicinske sestre i oko malo vise "ljudskosti" ali ne sumnjam u strucnost tima, niti jednom do sada nisam, ipaknajvjerojatnije ako nam ne upali ovdje kada iskoristimo sve sto imamood ove stimulacije, ici cu dalje u potragu, ili preko HZZO u rijeku.... Vidjeti cemo... Ja se naravno nadam da necu o tome trebati razmisljati...

Punkciju cu valjda prezivjeti... Nekako...

A sto se kave tice, evokod mene je svaki dan moka kava u igri, pa cure koje vole neka se posluze, svjeze sameljena mirise prefino...

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Čestitam svim curama s lijepim vijestima!
    A mi ostale, samo hrabro i pozitivno!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala cure, ja još ne vjerujem..vjerojatno do ponavljanja bete..možda tek onda...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Donkey,clover i J&D čestitam!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Donkey,clover i J&D čestitam! I neka nas svakim danom bude sve više i više!!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ni ja jos ne vjerujem... Do sljedece bete... Strah me da se nebude duplala! Hvala svima na cestitkama! Any nista se ne sekiraj dr je najveci kralj u ljudskosti! Poslusat ce te garantiram ti i nemoj se sekirati oko toga, ispravno ste postupili. Meni u dlaku sta je rekao tako je na kraju i bilo, nije ni milimetra pogrijesio! Sto se mene tice meni je puuuno puuuno draze sto nema nikakvu sestru i uvjek sam njega zvala, i gotovo je nemoguce da sam ga juce nazvala za betu i on je skakao od srece! I velim pozdravlja vas moja kuma ta i ta, on tocno zna ime muza ime male( mala ima godinu i pol) ne vjerujem da bi to sve znao da ima neku sestru koja sve cita sa papira! Meni se uvjek unutar 10 min javio i navece sam ga zvala u 11 kad sam prokrvarila! Sto se tice punkcije, ja se uopce vise ne sjecam kako je bolilo! Samo trazi normabele meni su pomogli poslje punkcije, sam svu bol prespavala! I sto se toga tice on je stvarno brz... 12 js nije trajalo duze od tri min... I sve ti govori sad smo gotovi, evo brojite unazad od 15! I neces se ni snaci i on ce biti gotov! Nije da ga branim ali ono kako on radi meni ima sarma.. I ne prepusta nista nikome..

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E da sto se tice sestara bila vadit betu u novamedu! Prekrasno opremljeni zato se odlucila da pronjuskam! Dosla 7 sestara pije kavu, ne zna se ko pije ko placa, nemaju blage di se kod njih vadi beta, a ja narucena! Dodem konacno vaditi,.. Vadila mi je prehladena sestra, bola me 4 puta. Sto mi se jos nikad nije desilo! A izmedu toga puhala nos! Samo se bojim da me nije zarazila, onda kazu da ce nalaz biti najkasnije u pola 12 moj je bio u 2.00 nakon dva telefonska poziva! Neznam dali oni rade mpo ali ovo sto sam vidjela je grooooozno! Za prostor i oprmljenost cista 10!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

J&D hvala ti...utjesila si me za punkciju... Znaci cca 5min... Ajde to izdrzim, a sredila sam si inormabelle jer sam vec vidjela da si ih ti preporucila

Ma ne brinem se ja za doktora, znam da je strucan... Ja sam malo kod njega jer putujem, a nikada ga nisam zvala... Tako da eto, sutra ce biti prvi put da cu vidjeti da li ce me saslusati oko mojih nedoumica... Vidjeti cemo... Nadam se samo normalnom razgovoru, i to je to... Mozda me i razuvjeri, iako sumnjam...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hoce sigurno, ako njegova preporuka bude drugacija, on ce ti reci, ali napravit ce kako ti zelis, ne brini nista! E da i ja kad sam prvi put bila na razgovoru ( jos u starom zakonu) rekao mi je ovako... Vi ste nižeg rasta, mlada i zdrava, i ja vama nesmijem vratiti tri embrija! Dva da...toliko sitna nisam ali tri i to jos u prvom postupku necu.., i ako zelite tri morat cete potraziti drugog ljecnika! Tako da mislim da nema razliga da te ne poslusa!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mene baš zanima zašto je taj božanski dr prije otprilike 7-8 mjeseci jednoj našoj mladoj i zdravoj forumašici vratio 3 embija?
    Pretužno i prebolno je završio taj transfer triju embrija mladoj i zdravoj ženi.

Nadam se da tog humanog i slavnog, tog božanskog doktora ipak malo zazebe oko srca kad se sjeti tragedije koju je na taj način uzrokovao. Nadam se da je taj humani i stručni doktor sada malo razmisli prije nego transferira 3 embrija mladoj i zdravoj ženi, jer zdravlje djeteta i majke su puno važniji od želje doktora da supiej pod svaku cijenu.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Mene baš zanima zašto je taj božanski dr prije otprilike 7-8 mjeseci jednoj našoj mladoj i zdravoj forumašici vratio 3 embija?
    Pretužno i prebolno je završio taj transfer triju embrija mladoj i zdravoj ženi.

Nadam se da tog humanog i slavnog, tog božanskog doktora ipak malo zazebe oko srca kad se sjeti tragedije koju je na taj način uzrokovao. Nadam se da je taj humani i stručni doktor sada malo razmisli prije nego transferira 3 embrija mladoj i zdravoj ženi, jer zdravlje djeteta i majke su puno važniji od želje doktora da supiej pod svaku cijenu.
    Inesz veliki X na ovo

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Imam grešku u pisanju u zadnjoj rečenici mojeg prethodnog posta. Nisam stigla editirati, pa ponovo postam:

Nadam se da tog humanog i slavnog, tog božanskog doktora ipak malo zazebe oko srca kad se sjeti tragedije koju je na taj način uzrokovao. Nadam se da je taj humani i stručni doktor sada malo razmisli prije nego transferira 3 embrija mladoj i zdravoj ženi, jer zdravlje djeteta i majke su puno važniji od želje doktora da uspije pod svaku cijenu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Inesz,potpisujem te u pptpunosti..
    Nije mi jasno zasto se toliko uzdize taj dr.doslovno ga se poistovjecuje sa Bogom..pa dajte malo cure,zar zaboravljate da ga vi masno placate i da je taj dr.duzan za te pare jednostavno biti dostupan kad god ga zatrebate?!
    On ke tu da odradi svoj posao najbolje sto.moze,ali imamo primjera kada mu odnos i procjena pacijenta i nije bila uspjesna..

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

dizanje bilo kojeg doktora u nebesa, činiti nekog boga od doktora, nazivati ga skoro pa svecem, izjavljivati mu ljubav... to da nije tragično bilo bi komično...
    a taj doktor, kao i svi drugi doktori, je poput svih drugi ljudi i daleko je od savršenstva...
    Posljednje uređivanje od Inesz : 01.11.2012. at 12:25

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja niti sam rekla da je bozanski niti da je cudotvoran, ja sam samo rekla da je kod mene bilo u milimetar sve kako je i rekao i da definitivno sam se uvjerila da zna sta radi! Vjerujem da kao prvo nebi svoje ime uprljao ili riskirao da je mislio nesto lose! To sto se desilo je naravno strasno... I nedaj boze nikome, ali mislim da se to miglo nama svima, kod bilo kojeg doktora, i sa bilo kakvom trudnocom desiti! A pogotovo kod bilo kojeg doktora... Ne zelim ni pomisliti kolikim se zenama desavalao tako nesto, koje nisu na forumu kod svakojakih doktora! Jer pokazite mi jednog prstom koji nije vratil 3 kom nazad! Stoga mislim da je glupo njega prozivati za to... I da ocito da ga zazebe, kad je meni rekao da nece vratiti 3 i sko to zelim da idem negdje drugdje! Smatram da je dr. Napravio puno dobrih i humanih stvari... I da je sekundu pomislio da bi mogao se desiti takav ishod, nebi to ucinio!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ovo se ovito tice mene, niti sam izjavljivala ljubav, niti sam ga nazvala bogom, niti ga dizala u nebesa, ispricala sam svoje iskustvo sa njim! I da smatram da nije moglo biti bolje, e a jocu ja iznjeti trudnocu do kraja ili ne to je drugi par rukava! Placa se i druge pa ne bude ni blizu kako kazu! Placate masno i one u bolnicama preko hzzo-a pa ih boli uvo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •