Citiraj srecha prvotno napisa Vidi poruku
Mislim da se ne bi trebalo nikoga prozivati za ono sto je ili nije napravio ili rekao. Niti jedan dr ne cita misli,zato smo mi tu da ih pitamo sta nas zanima ako mislimo da su nam trebali reci. Cesto su lijecnici u guzvi pa mozda nesto manje bitno i zaborave spomenuti. A opet se sa druge strane tuzimo kako se negdje drugdje dugo ceka na konzultacije i postupke. Mi smo u iscekivanju poziva za transfer i mogu reci da nam je do sada lijecnik bio i vise nego dostupan. Sto se punkcije tice i nisam bila jako sretna sto se radi bez anestezije ali s druge strane mi je bilo drago sto mi nece trovati organizam lijekovima vec ako ce mi za koji dan raditi transfer.A bolove od punkcije sam prezivjela i bez ikakvih lijekova protiv bolova ili opustanje. Pogotovo mi ne bi palo na pamet uzeti Tramal,a ni Voltaren nije bas lijek izbora s obzirom da pospjesuje krvarenje. Sa zadovoljstvom se nadam da ce nam se koja od 12 stanica oploditi i da ce nam vratiti 2,pa i pod cijenu blizanaca.
Zelim vam svima puno srece!!
meni je bas interesantno da kod dr L sve zene dobiju max 12 JS ili manje niti jedna vise zanimljivo bas