Stranica 85 od 189 PrviPrvi ... 3575838485868795135185 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,201 do 4,250 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mjesecima sam se nadala da će past ovaj topic, a on sve življi!
    i onda se na jednom mjestu odjednom skupe njih tri (summ, vert, zhabs ) i natjeraju me da poželim neki program za početnike.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    i onda se na jednom mjestu odjednom skupe njih tri (summ, vert, zhabs ) i natjeraju me da poželim neki program za početnike.

zhang, slažem se za jillian. ja ustvari volim vježbati s njom jer mi trenutno paše taj tip vježbi. lagano se izvode, a 30, 40 minuta i repeticije vježbi, ipak imaju učinak. ja se bolje osjećam kad svaki dan vježbam.
    sinoć sam počela s body revolution. prije, prije, dok sam sve te vježbe istraživala sam mislila kako to neću moći i da ću krepati, sad mi ide.
    od svih njenih vježbi, mislim da me najviše izmori onaj bannish fat- tako nekako :neda_mi_se_guglat:

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam bila skoro uvjerena da ce topic ujesen potonuti kao i svake godine do sada, ali cure se ne daju

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

zhang, slažem se za jillian. ja ustvari volim vježbati s njom jer mi trenutno paše taj tip vježbi. lagano se izvode, a 30, 40 minuta i repeticije vježbi, ipak imaju učinak. ja se bolje osjećam kad svaki dan vježbam.
    sinoć sam počela s body revolution. prije, prije, dok sam sve te vježbe istraživala sam mislila kako to neću moći i da ću krepati, sad mi ide.
    od svih njenih vježbi, mislim da me najviše izmori onaj bannish fat- tako nekako :neda_mi_se_guglat:
    ma da me se krivo ne skonta... Jillian je super i sasvim dovoljno za pocetak dok covjek ne stekne malo snage i kondicije..samo kad se dodje do odredjenog nivoa, pocne se stagnirati pa treba nesto mijenjati. To je pjesnik htio reci.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mamitzi to

zhang ti si profesionalna vježbačica, a ja obična amaterka koja se divi

nemam namjeru odustati. uopće, ikada.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    ma da me se krivo ne skonta... Jillian je super i sasvim dovoljno za pocetak dok covjek ne stekne malo snage i kondicije..samo kad se dodje do odredjenog nivoa, pocne se stagnirati pa treba nesto mijenjati. To je pjesnik htio reci.
    e, pa da, tako sam te i shvatila.
    recimo,jučer uz taj body revolution, dolazi mi dijete i pipa me :D i kaže: gle, uopće se ne znojiš! :D
    sjeća se kako sam nekad znala izgledati
    ja ću još ovo odraditi pa onda nešto drugo smisliti.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Garant je čitala samo zadnju stranu, di bi AM tebe zaboravila

zhang ti si stvarno super motivatorica

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mislim da je sad idealno vrijeme za vjezbanje, jer smo vise u kucu i mozemo nekako ugurati i to. a do toplih dana, kada cemo opet po parkovima/setnjama/izletima ima dovoljno vremena za jako dobru formu.

zhang, primjetila sam da sa jillian (relativno) brzo dodes do neke tocke i to je to, za daljni napredak moras nesto mijenjati. je li to onaj plato o kojem vjezbaci pricaju (ne stignem kopat po netu ovih dana)?
    mamitzi, ti si u stvari odlican materijal za vjezbanje, samo si to jos nisi (do kraja) osvijestila

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

AdioMare, ukljucit cu te u slijedecu prozivku i bolje ti je da imas nesto za prijavit.
    Posljednje uređivanje od Storma : 01.11.2012. at 14:09

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pitanje vezano za body revolution: podijeljen je u tri faze, svaka faza ima nekoliko workout-a i po jedan cardio i svaka faza traje 30 dana
    kako se raspoređuju workouts unutar faza- mijenjam svaki dan ili jedan tjedan pičim jedno, pa mijenjam?

jel netko to radio?

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ponedjeljak w1
    utorak w2
    srijeda cardio 1 ( puni mjesec dana traje)
    četvrtak w1
    petak w2
    subota cardio 1
    nedjelja pauza

tako dva tjedna
    onda zamjenip w1 i w2 sa w3 i w4 a ostaviš cardio 1,
    nakon mjesec dana ide cardio 2...
    itd.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala ti puno
    dobro sam počela pa se nešto zbunila guglajući :D
    nadam se da ću uspjeti 6 dana tjedno :/

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cuuureeee... Kak sam ja...plava. Ajme koja sam munjara.

pa ja sam napravila samo 300 ponavljanja. Nisam skuzila da su dvije runde. A tu se pravim vazna...
    s time da je moguce da sam i prvi puta napravila gresku pa radila samo pola od ovoga danas (tj. 150) jer po onom koje mi je vrijeme tada bilo, a kakva forma, lako je moguce... Vidjet cu po drugim treninzima pa cu znati jesam li i prvi puta pogrijesila u brojanju.

ak se ne javim par dana, ne brinite, to sam samo zabila glavu u pijesak

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    primjetila sam da sa jillian (relativno) brzo dodes do neke tocke i to je to, za daljni napredak moras nesto mijenjati. je li to onaj plato o kojem vjezbaci pricaju (ne stignem kopat po netu ovih dana)?
    ma nije to samo sa jillian nego sa svakim vjezbanjem,dodje period stagnacije....kao i mrsavljenjem...onih zadnjih par kila su tvrdokorni....

mi sinoc umjesto pilatesa radile Cross fit Angie - 100 pull upova na TRX-u ,pa 100 sklekova (svercale smo se na lopti ispod bedara),pa 100 trbusnjaka i za kraj 100 cucnjeva...trebalo nam cca 30min pa smo popadale po podu...danas sve boliiii......
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 01.11.2012. at 22:19

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    zhang ti si stvarno super motivatorica

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    zhang, primjetila sam da sa jillian (relativno) brzo dodes do neke tocke i to je to, za daljni napredak moras nesto mijenjati. je li to onaj plato o kojem vjezbaci pricaju (ne stignem kopat po netu ovih dana)?
    Tijelo se opcenito dosta brzo navikava na odredjene napore, a sklono je tome (godine evolucije) da cim manje trosi energiju. Tako da se s vremenom (ako ne mijenjamo vjezbe / rutinu) gubi onaj prvi zamah vjezbanja. Zato stalno treba rotirati vjezbe/treninge/rutine...jer tako tijelo ne zna sto ga ocekuje...
    To bi bilo onako ful ukratko.

Za one koji vjezbaju sa Jill, skroz je ok mijenjati njezine treninge, npr. jedan dan 30ds, drugi dan yoga, treci nmrz, cetvrti bfbm..i sl. Dapace, cak je dobro mijenjati i trenere: Bob Harper, Paul Katami, Cathe Friedrich, Jackie Warner, Chalean, P90 (P90X, P90X2), Insanity.. svatko od njih ima neki svoj koncept i tijelo od tih promjena moze imati samo benefite. Jedino je vazno vjezbati svaki dan, kombinacija moze biti skroz po raspolozenju, vremenu kojeg taj dan imamo na raspolaganju i sl.

P.s. ja se jos oporavljam od svoje matematike..

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ovaj level 2 od jillian je za umret - a radila sam s eyes on Anita..... i umrla

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zhang,
    daj mi preporuci neki trening za muske. vidio muz da deluje, pa bi sad i on nesto.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hady, zašto tako brzo ides kroz program?
    Mozes ti raditi L1 i duze od 10 dana. Ja planiram raditi L1 30DS do kraja mjeseca jer sam slaba s nekim vjezbama, ali cu zato Yogu (šaltam stalno izmedju to dvoje) uskoro prijeci na L2.
    Oduvijek mi je gornji dio tijela slabiji od donjeg i zato nema prebacivanja dok ne savladam vecinu vjezbi za gornji dio tijela.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma da, tako je bolje mislim da je Storma pisala da je radila svaki level po 30 dana.
    ja odrađujem level 2 i callanetics (30 DS 3-4 puta tjedno i 2puta calllanetics) i super mi je, samo nikako jelo regulirat.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nisam zhang, ali imam prijedlog: marta, možda bob ?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fala anamar, sve cu rpijedloge pogledat.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    zhang,
    daj mi preporuci neki trening za muske. vidio muz da deluje, pa bi sad i on nesto.
    ovisi u kakvoj je formi, ako dugo nije vjezbao, onda Bob Harper, ultimate strength training (mislim da se tako zove). To je slicno Jillian (mrvu teze), ali je muski trener pa mislim da je to muskima lakse prihvatiti. A jos bi bilo bolje P90X (ili P90X2) programi traju po 90 dana. Ja ga osobno nisam prolazila svih 90 dan, P90X sam sve treninge prosla, ali ja ne mogu gledati jednu te istu facu toliko dugo
    P90X2 nisam pregledavala, ali cujem da je jos bolji (i zahtjevniji).
    za kondiciju moze Insanity..
    A ima negdje na netu hibrid P90X i insanitya, mislim da bi to bilo super::

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam se ponovno ufurala, napokon, stvarno je teško početi kad prestaneš. kombiniram Jillian i Callanetics.
    Hady, i ja sam umirala na drugom levelu, možda kombinirati level 1 i level 2, na pr. 1 dan level 1, 2 dana level 2.
    Posljednje uređivanje od kinder : 03.11.2012. at 14:19

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa u biti level 1, iako je isto meni bio tezak, jednostavno mi je dosadio, iste vjezbe svaki dan, monotono.... Samo zbog toga

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hady, kombiniraj!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Hady prvotno napisa Vidi poruku
    Pa u biti level 1, iako je isto meni bio tezak, jednostavno mi je dosadio, iste vjezbe svaki dan, monotono.... Samo zbog toga
    mozes slobodno kombinirati sto ti koji dan pase..

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bas si razmisljam kako bih radila 1. dan Yogu L1, 2. dan L1 30DS i 3. dan yogu L2. Znaci sve kombinacije su moguce.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se ponovno ufurala, napokon, stvarno je teško početi kad prestaneš. kombiniram Jillian i Callanetics.
    Hady, i ja sam umirala na drugom levelu, možda kombinirati level 1 i level 2, na pr. 1 dan level 1, 2 dana level 2.
    calla netic negdje vani ili u kućnoj radinosti, koji je dobar na netu?'?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danas: http://www.bodyrock.tv/2011/11/28/it...0-rep-workout/
    trebalo mi je 47:19 za svih 1000 ponavljanja. Tamo negdje u 7 krugu na tuck jumps sam pomislila sto to sve skupa meni treba i doslo mi je da sve skupa posaljem u piksu marmelade i odustanem od 1000, ali sam navinula rage against the machine, rammstein i slicnu ekipu pa sam ipak to nekako prebrodila.
    zadnji puta sam ovaj workout radila 13/01 i trebalo mi je 26:39 za 500 reps. Nije bilo sanse da napravim svih 1000.

sutra cu ubaciti neko istezanje, a za ponedjeljak i utorak se brusim na Tatianu, splitano upper i lower body..

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Bas si razmisljam kako bih radila 1. dan Yogu L1, 2. dan L1 30DS i 3. dan yogu L2. Znaci sve kombinacije su moguce.
    sve
    mozes i koji dan kad imas malo vise vremena ubaciti basnih fat boot metabolism ili no more trouble zones (oba traju cca 55min - prvi je vise cardio, drugi vise snaga).
    jako dobar, a traje kao i 30ds je i ripped in 30. Tamo ima 4 levela..
    pa mozes npr:
    30ds L1
    Ri30 L1
    YM L1,
    pa onda sve L2

Ma stvarno se moze kombinirati sto god ti padne na pamet..

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne mogu vjerovati da ovu temu nisam prije vidjela!

Neko vrijeme sam poprilično redovito vježbala (ako ne svaki onda svaki drugi dan). Krenula sam sa Jill i njenim 30DS i isprobala svašta njenog, ali mi je ipak nekako najbolje sjeo njen NMTZ. Kako su se bližili proljetni dani, a ja dobivala želju za vježbanjem po vani počela sam vježbati Zuzkine vježbe - bile su ubitačne, a kratke, upravo što mi je trebalo...no pred kraj ljeta došla sam do famoznog platoa. Odlučila sam opet krenuti sa Jill i njenim Body revolution, i krenula....ali i stala - znam da su sve samo isprike, ali krenulo je s tim što sam skinula neku zmrdanu verziju (čitaj usporenu) pa mi vježba nije trajala 30min nego 45 , a i ubrzo nakon toga sam se i zaposlila i sada (znam da je jadna isprika) jednostavno nemam vremena....razmišljam da nastavim sa Zuzanom pa makar 3 dana tjedno samo da se mrdnem s mjesta.
    Da se razumijemo, nisam se ja ništa udebljala otkad ne vježbam, čak dapače, trbuha gotovo ni nemam (što mi je i prije trudnoća bio SF), guza još uvijek prkosi gravitaciji i noge su fino čvrste, stanem u 38/40 vel (naspram prijašnjih 44/46), ali znam da se moram pokrenuti da tako i ostane....

....pa sam došla k vama po motivaciju....unaprijed isprike na dužem postu i veselim se druženju s vama...ako me primate
    Eto danas ću odvježbati ovo sa bučicom od 3kg - nemam težu ....javim vrijeme

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Fae, sad si mi na listi i nema nazad cekam raport.
    Sutra cemo prozivku obavit, pa stignete odvjezbat da bar nesto prijavite :kez:

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

joooooj, Ančice, ti si četvrti listić na mojoj sretnoj djetelini
    a stvarno sam čitala samo zadnju stranu!
    (koji je ovo jezik?
    30ds L1
    Ri30 L1
    YM L1,
    pa onda sve L2)

sad ozbiljno: nemam gdje vježbati
    u nekim sam razmišljanjima što ću i kako ću, a onda ću zamoliti zhang ili nekoga da mi preporuči stvarno nešto jako lagano, s u roku keks vidljivim rezultatima

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam samo morala doci vidjeti sta AM radi na ovom topicu :D

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hehe, leonisa, i ja se pitam đe zađoh
    trebalo mi je 47:19 za svih 1000 ponavljanja. Tamo negdje u 7 krugu na tuck jumps sam pomislila sto to sve skupa meni treba i doslo mi je da sve skupa posaljem u piksu marmelade i odustanem od 1000, ali sam navinula rage against the machine, rammstein i slicnu ekipu pa sam ipak to nekako prebrodila.
    zadnji puta sam ovaj workout radila 13/01 i trebalo mi je 26:39 za 500 reps. Nije bilo sanse da napravim svih 1000.
    izvin'te na smetnji, neću više!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jel ima i za ovo google translate? :D
    mislim, ok, kuzim marmeladu i RATM
    Posljednje uređivanje od leonisa : 03.11.2012. at 17:31

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

eeeer
    psihički se pripremam početi
    a nisam dovoljno motivirana za tu muku
    na debljinu sam se skoro pa navikla
    sad čekam neki znak s nebesa
    izbjegavala sam ovaj topik cijelo ljeto
    i sad, štajaznam, čekam nešto
    moram se malo organizirat s vremenom
    tj. morala bih ustat prije bebe, a ona se svako jutro budi u drugo vrijeme
    neću sutra, ali u ponedjeljak ću pokušat

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E ta "nemam gdje vjezbati" je totlno jadna isprika. S Jillian mozes vjezbati i u maloj špajzi.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

stvarno nešto jako lagano, s u roku keks vidljivim rezultatima
    Liposukcija?

A sad za ozbiljno
    pocni sa tibetancima. Imas na yt video da vidis kako se radi. Ukucas '5 tibetans'.
    Oni su dobri za cjelokupni organizam, dovoljno su njezni.
    ali...ne ocekuj velike rezultate, pogotovo bez korekcije prehrane.
    oni su ti tu samo da ti se organizam pokrene.

A ako ipak imas 1m2 za vjezbanje, onda Jillian Michaels: 30 day shred, Ripped in 30 ili Body revolution.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam danas odskakutala 30 DS level 2, opet sam bila na samrti nekoliko zadnjih minuta

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

joj cure dajte se skulirajte, zhang nam je tu kao (moram dodat gotovo) nedostizan uzor.
    mi svi ostali se koprcamo kako znamo i mozemo.
    u to ime - PROZIVKA!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Biž, biž, pa nedjelja je, ne vježba se danas.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam na body rev, prvi tj 4 dan

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

AM, srećo, stvarno ti ne treba neki prostor
    i neće ti se veliki sin sigurno motati oko nogu

rekla sam bila da mi je lagan body revolution. cardio me ubio sad. nije nas bilo doma za vikend, a nisam htjela svekijima skakati po glavi :D i kako se u slavoniji neloše jede , preskočila sam vježbe koji dan.
    ali, navučeš se na to, muž i ja nosimo stvari iz auta i pričamo kako jedva čekamo da vježbamo :D

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja odvježbala 2x ovaj tjedan, jedva sam i to stigla, na poslu mi je ludnica pa sam stalno umorna...

ali morat ću malo pojačat tempo jer kako su dani kraći i prije je mrak nema šetnji vani, ujutro na (sjedilački) posao i vraćam se po mraku

meni se malo ne da vježbati jer sam takoreći vratila liniju od prije oba poroda pa mi sad baš treba motivacija da i dalje vježbam, a naravno da imam još ohoho "materijala" po sebi koji bi mogla učvrstiti

curke koje su zainteresirane za callanetics, vježbamo po dvdima

callanetics 10 years younger in 10 hours (stari dvd s kraja 80-ih) i
    callanetics evolution (novi dvd)

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja sam veceras odskakala svoje, sesti put ovaj tjedan
    trebao je veceras bit odmor, ali sam jucer zaglavila s prijama pa nisam stigla
    nazalost, kad kazem zaglavila mislim i vremenski i u prehrani
    ali ko bi odolio kastelanskoj torti

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam odmjerila i ispipala summer: ne laže! :D

Taman odvježbala. Redovita sam ovih dana.

Zanima me probat callanetics (nostalgična za baletom, a ovo daje na balet), ali nisam skužila koncept. To nije vođeni trening, u realnom vremenu, ili sam ja nešto krivo gledala? Bilo je puno praznog hoda u nečemu što sam našla pod nazivom 10 days bla bla. Cure, kako to vježbate?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    curke koje su zainteresirane za callanetics, vježbamo po dvdima

callanetics 10 years younger in 10 hours (stari dvd s kraja 80-ih) i
    callanetics evolution (novi dvd)
    ja bi jedan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor