Stranica 117 od 203 PrviPrvi ... 1767107115116117118119127167 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,801 do 5,850 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubek,mislim da su ti ta pikanja normalna..dobro da te jajnici vi se ne bole..mene su isto bolili nekoliko dana nakon transfera,pogotovo kad bi isla piskiti..
    Inace nisam nista osjetila,osim bolova u donjem.djelu leda negdje 7dnt..tek kaf sam izvadila betu sam imala osjecaj kao da M.stize,mozda psiha..

Nemoj previse razmisljati o simptomima,ne mozes znati jel PMS ili trudnoca,pa nema smisla da se mucis..uzivaj u lkencarenju,tako sam ja..

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nisam sigurna, nek se netko
    Javi sa vise iskustva, ali meni dr rekao da bi trebala osjetiti kao dvije vrece pjeska na jajnicima, i kad se hoda da imas osjecaj kao da se nesto bucka!! U svakom slucaju draga, miruj i puuuuno tekucine, samo pij

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Krivo ste me shvatile, sad nemam ohss, al me zanima iskustvo nekog kome su simptomi hipera jako krenuli s rastom bete.
    Sto se simptoma t tice, imam ih od prije punkcije tako da

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa hiper se pojacava u trudnoci... Tako da nije nuzno uvjek los znak!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Krivo ste me shvatile, sad nemam ohss, al me zanima iskustvo nekog kome su simptomi hipera jako krenuli s rastom bete.
    Sto se simptoma t tice, imam ih od prije punkcije tako da
    Bubi moja neshvacena
    Draga, zadnje sto se sjecam, Jezic ti je imala ohss nakon poz bete, lezala je i u Petrovoj neko vrijeme, pa joj probaj poslati pp za konkretno iskustvo. Vidim da je u zadnje vrijeme cesce na forumu, tako da mislim da ce ti odgovoriti relativno brzo.
    ~~~~~~~~~~~~~ da ga izbjegnes

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Bubi moja neshvacena
    tak mi i treba kad:
    a) pisem na brzaka s moba
    b) ne citam sto sam napisala
    c) ne editiram.
    i ovo nisu ponudjeni odgovori, sva 3 vrijeme za mene
    zanimalo me zapravo dal postoji mogucnosti da nemam simptome hipera kad krene rasti beta, a da svejedno budem trudna, ali nisam htjela da me proglasite ludom panicarkom.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa simptomi hipera su slicni simptomima trudnoce.... Ali vjerujem naravno da je moguce da ne osjecas nadutost ili tezinu na jajnicima..,, iako sam ih ja imala a nisam bila u hiperu! Tako da vjerujem da su vece sanse da imas te simptome, iako to ne mora biti hiper!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nadam se da smo se sad razumjeli

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da smo se sad razumjeli
    jes, jes, sve jasno i naravno da su me danas poceli sarafit jajnici. opet. juuhuuu. :smajlickraljicasimptoma:
    Posljednje uređivanje od bubekica : 11.11.2012. at 16:31

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bubek, znas da titram kad spomenes jajnike i hs, aj nek te sarafe zbog T!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure treba mi savjet
    Ovulacija mi je bila 1.11. (odmrzavanje i oplodnja) vračen mi je jedan 4stanični embrij 3d(4.11.)...Ima li smisla sutra vadit betu? Sutra mi je 11dpo3dt...Ako sam trudna biti će pozitivna, zar ne? Ako nisam da prestanem sa utrogestanima....

Ne mogu više izdržat...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mravak jesi primala boostere

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nisam ništa... i danas me ubija lijevi jajnik na kojem sam imala ovulaciju..i ne znam zašto...a nije mi diran...tj. punktiran...sek.IVF je

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Meni se mozdamalo rano cini, ako shvacam dobro prije 7 dana ti je vracen trodnevni embrij!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dobro shvaćaš ....
    da i meni se čini prerano...joj jako sam nestrpljiva...
    Posljednje uređivanje od mravak : 11.11.2012. at 22:00

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam 11 dan nakon transfera radila testic a betu vadila 15 dan, tako da se bojim da ces se samo razocarati, jedino ako imas zivaca igraj se sa testovima! A ako ces se jako razocarati, nemoj ni to

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

joj ... preostaje mi samo čekanje.... ...testove ne radim jer su me zadnju put iznevjrili... 2 dana zaredom negativni ,a ja bila trudna beta je bila 135...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Najbolje, zna se zasto se ceka beta! Drzim ti fige u svakom slucaju!

srecha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Vec sam pisala na odbrojavanju pa cu i tu jer sam tamo mozda fulalla temu. Danas je 9 dnt i primjetila sam smeckasti iscjedak na gacicama. Ima tko kakvo pozitivno iskustvo ili da vec planiram sljedeći postupak?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Srecha smeđa boja znači da krvarenje nije svježe, ja se nadam da nakon muke s HS bude i lijepi ishod

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

U prošli ponedjeljak,05.11. bio transfer...danas točno tjedan dana nakon njega....samoj sam sebi rekla da neću osluškivati nikakve znakove i umišljati simptome kojih ima i nema...no jučer sam malo više bila na nogama, imala goste...pa mislim da sam se malo isforsirala, pa sam navečer osjećala lagane bolove, točnije bockanje na desnom jajniku?!?!Danas ujutro bockanje se malo stišalo, ali još uvijek osjećam taj desni jajnik...pa više ne znam da li je to normalno i da li je to nešto dobro ili loše?!?S obzirom da mi je tek 7.dan od transfera...hmm..ponekad me uhvati onaj osjećaj kao da ću procurit, pa onda opet nestane....Znam da će mi ovaj tjedan biti komaaa...A u idući utorak tek vadim betu!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Richy oces se mijenjat? meni kao da je netko sipku probio kroz desni jajnik u kriza. cak mi i desna noga trne.
    stavi sve na ignore i uzivaj ovaj tjedan u malim stvarima. ja danas uzivam u zvuku kise na krovnim prozorima i mirisu medenjaka sutra cu naci nesto drugo.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj srecha prvotno napisa Vidi poruku
    Vec sam pisala na odbrojavanju pa cu i tu jer sam tamo mozda fulalla temu. Danas je 9 dnt i primjetila sam smeckasti iscjedak na gacicama. Ima tko kakvo pozitivno iskustvo ili da vec planiram sljedeći postupak?
    srecha ja sam 8dnt u noći imala jednu smeđu mrljicu pomiješanu sa utrićima i isto sam već skoro otpisala postupak- u potpisu vidiš rezultat.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Cure treba mi savjet
    Ovulacija mi je bila 1.11. (odmrzavanje i oplodnja) vračen mi je jedan 4stanični embrij 3d(4.11.)...Ima li smisla sutra vadit betu? Sutra mi je 11dpo3dt...Ako sam trudna biti će pozitivna, zar ne? Ako nisam da prestanem sa utrogestanima....

Ne mogu više izdržat...
    jesi?

srecha avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    srecha ja sam 8dnt u noći imala jednu smeđu mrljicu pomiješanu sa utrićima i isto sam već skoro otpisala postupak- u potpisu vidiš rezultat.
    Eh,rijeci ti se pozlatile! Sretno svima!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Richy,pa mozes i ranije izvadit betu..recimo u petak?!
    Meni je isto prvi tjedan prosao kao.od sale,i onda od 8dnt me pocela prati paranoja i odlucila sam se rijesiti psihe i izvadila betu..
    Sretno

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bokic curke, pisala sam i na odbrojavanju,
    28.10 punkcija, 30.10 transfer,
    2.11 brevactide, 3.11 decapeptyl, 7.11 brevactide
    Danas sam radila test i negativan, betu bi trebala u srijedu, jesam li uranila s testom, vec sam luda od cekanja a to znate i same

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Cure treba mi savjet

Ne mogu više izdržat...
    ma ako te svrbi da zaviris slobodno vadi betu i vidi ima li stagod....
    ja sam musko pa sam vec oko 8. dana hodao naoruzan do zuba sa testovima......

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Lottos mislim da bi vec mogla vadit betu, samo mi je cudno brevactid bi se trebao duze zadrzati u organizmu....tako da bi test bez ovzira na trudnocu trebao po meni biti pozitivan! Tako da ja sumnjam da nesto nije u redu sa testom! Ponovi test! Ili betu vadi!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sto se tice krvarenja pisala am vec na drugoj temi! Prvo velika je razlika izmedu smede sukrvice i svjeze krvi! Prosla sam sukrvicu i prije bete i poslje pozitivne bete! Prije bete sukrvica moze biti zbog nakupljene krvi poslje punkcije, ili svjeza krv zbog implantacije! Podlje pozitivne bete , ili puknuce zilice ili hematom! Pobacaj je popracen jakim grcevima i jakim krvarenjem! Uglavnom moja terapija je bila sumeci magnezi, normabel 2mg i utrogestane piti! Strogo mirovanje! Moja mrvica je dobro! Srceko nam kuca!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    jesi?
    nisam još.....za dan, dva....javit ću rezultat....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
    ma ako te svrbi da zaviris slobodno vadi betu i vidi ima li stagod....
    ja sam musko pa sam vec oko 8. dana hodao naoruzan do zuba sa testovima......
    ipak je prerano... još ću se malo strpit...testovima ne vjerujem...

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala J&D, razmisljam dali da ponovim sutra test ili da cekam srijedu betu, danas me boli cijeli dan kao da cu dobit, mislim da cu do ljekarne, po testove, kaj da cekam jutro ili opet danas, jooooj

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ako ce te smiriti kupi test i napravi jos veceras!!! I mene je bolilo kao da cu dobiti i jos me boli, ali onako na mahove, nije konstantna bol bila! Kupi magnezi sumeci, ja sam se preporodila od njega!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tnx idem u ljekarnu, javljam

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ajde drzimo fige!!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Eto ponovila test i opet negativan, ponovit cu jos ujutro, ili da odem betu izvadit, jel mi rano, sutra ce biti 16 dnp i 14 dnt

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Po meni to nije rano! Mislim da mozes ujutro vaditi betu!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

14dpt-nije rano za betu. ali i test bi već pokazao ...

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zaj... testove! Ja sam prije par dana napravila dva primastick testa i oba negativna, jedan poslije podne i drugi sutra ujutro( 13. i 14.dan nakon transfera). Taj isti dan(14.)beta mi je bila preko 300, a ja već oplakala postupak!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ok stvarno, ali stavrno sam rekla da necu traziti nikakve simptome, jer ima previse umjerno induciranih hormona u mom tijelu sada da bi bilo sta bilo istinito... Ali...

Zakljucila sam danas da je brevacid otisao iz mene, ili ako ga ima je u jako malim kolicinima,a jer su mi curke nanovo u bolnom utogestan stanju a ne hsg stanju (velika razlika kod mene)... A i jajnici me danas ne bole niti malo, uopce ih ne osjecam, i cak sam se ohrabrena doktorom jucer danas fino provozala do trgovine, obavila kupnju i na miru se vratila nazad... I sve ok...

I evo sada, prije 10min, perem sudje, nista prestrasno, ne radim nista, i puf uzasno jaka bol u matrnici, ne mogu niti reci da je grc, jer nije to grc, ono bas probadajuca bol iznutra ko da je netko nozem presao preko maternice, toliko jaka bol da sam zajaukala, morala cucnuti i biti tako jedno minuticu... I to je to, polako je prestala i sad vam pisem...
    Tako jesto si stvarno ne mogu umisliti?!
    Imlantacija? Nesto je skroz krivo samnom? 3dn5dt

Nace sam danas bas neka porazena i pesimisticna i asad mislim da je mozda nesto poslo po zlu za vrijeme transfera i da sam mozda ozlijedena?! Eto zabrijavam, ali stavrno nije bilo normalno koliko me bolilo...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

any moje misljenje je da je to implantacijska bol i navijam da je

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ajme, danas se svega događalo dok me nije bilo... cure držim vam fige za prekrasne bete i za strpljenje

Any, meni se jednom isto to dogodilo... stajala sam u boravku, čak nisam niti napravila nekakv pokret za koji bih mogla reći da je zbog toga. uglavnom jako oštra bol koja je prošla i nije se ponovila. Nadam se da će sutra i uzv pokazati da je sve odlično!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Any meni se desilo to isto 4 dnt, kao da me netko zarezao 4 puta nozem od jajnika prema maternici! A ja sam lezala u to vrijeme! Tj ja sam svo vrijeme lezala! Gotovo je nemoguce da si tokom transfera ozljedena jer te nema sta ozljediti, pogledaj i na youtube-u kako ide ivf transfer i vidjet ces da je gotovo nemoguce! To je daj boze implatacijska bol! A mozda se jednostavno i organizam buni na tjelesne aktivnosti, nismo s i isti! Pocni piti sgo prije sumeci magnezi mene je spasio! Ja sam se bila zabrinula sto je dr radio transfer bez ultrazvuka, medutim mrvica je na najsavrsenijem mjestu, bolje ju nije moga vratiti! Ne brini, malo se opusti Ako ne ide kljukni normabel od 2 mg. A obavezno magnezi, ako ti je i sad koma nek zi dragi ode u dezurnu ljekarnu!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Japijem magnezij vec godinama zbog sportske ozljede koja mi grci desni list po noci... Tako da je magnezij moja rutina eto vec dosta godina... Ma mirna sam ja, prepala sam se na minutu jer je boljelo za poluditi... A ne mislim ja da je doktor fulao, isuse stvarno mislimda se moram non-stop opravdavati da ne krivim njega za nista, vise samo to napomenula jer sam lose volje pa zabrijavam...

Znam kako se transfer radi i sve, informirala sam se o svemu... Covjek zabrije svasta kad je nemocan...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma ne moras se opravdavati sto se njega tice ja sam mu vec jedno 12 puta htjela skinut glavu u 3 u noći, ali opet nebi se odlucili za njega da ne vjerujemo! Nemoj biti paranoicna, sve ce biti uredu! Sve sto sam ti do sada rekla bilo je tako, e pa sad ti kazem da ces biti trudna i da se smiris i malo mirujes, i znas da sam u pravu

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Any,
    nemoj piti normabel na svoju ruku. I molim vas da prestanete dijeliti "savjete" drugima o terapiji na temelju onog što je vama liječnik prepisao.

Any, ako boli idi u bolnicu. Iza tebe je stimulacija i treba biti na oprezu.

Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kako je bol dosla tako je i prosla i nema je jos od jucer navecer... Ne pijem normabel nikada, kamilica mi je dogoljna za smirenje, a i nemam potrebe za smirivanjem te male nervoze koju imam odn koju imamo svi dok cekamo sto ce biti...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo mene 1dpt
    transfer 5 x ali pitanja uvijek ima
    nakon punkcije kao da imam povecene jajnike, nekako imam pritisak na mjehur , evo i danas 1dpt pritisak na mjehur, moram cesto mokrit
    jel to od punkcije ili opet imam bakteriju ?
    jel kome ovako bilo ?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

crvenkapica meni je period izmedju punkcije i transfera bio najgori, navise me probadalo ispod desnih rebara pogotovo kad bih isla piskiti. na transferu sam se pozalila doktoru na to, on je rekao da je normalno s obzirom na broj folikula i moj pcos. nakon transfera su se smirili jajnici, ostali su grcevi u maternici koji su se onda smirili, a sad su opet poceli jajnici nikad mira. nadam se da ce ti se uskoro smiriti stanje i da neces morati imati posla i s antibioticima, u sto cisto sumnjam, dosta nas oni nafilaju poslije punkcije s antibiotikom. ako si zabrinuta, javi se svom doktoru. sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •