Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

možda bi onda bilo dobro da cijena vrtića bude svima recimo 600 kn, pa to nije puno...ha, kaj mislite o tome...ovima koji imaju to nije puno onima koji nemaju će naći načina da to izmisle jer nemaju opcije da ostave dijete negdje tih devet sati dok krvnički rade za kikiriki....i opet se ponavljam kako god da bude uvijek će netko biti ne zadovoljan..

ja sam prva bila protiv one besmislice od dohodovnih pragova i ne buloze da neki plaćaju za istu uslugu 0 kn, a neki 1700 kn....ali da razlika nekakva mora postojati, tu sam apsolutno za

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam prva bila protiv one besmislice od dohodovnih pragova i ne buloze da neki plaćaju za istu uslugu 0 kn, a neki 1700 kn....ali da razlika nekakva mora postojati, tu sam apsolutno za
    Ali razlika već postoji. Onaj tko ima plaću 8000kn, taj mjesečno daje 298kn prireza (3600 kn godišnje), a onaj tko ima 3000kn, daje 20kn prireza mjesečno (240kn godišnje). To je po meni ogromna razlika!

Dakle, onaj sa 2.6x većom plaćom daje 14x više samo u gradsku blagajnu, samo za prirez!!!! I sada bi onoga koji daje više opet trebalo opaliti, ma najbolje da daje još 5000kn mjesečno!

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ali razlika već postoji. Onaj tko ima plaću 8000kn, taj mjesečno daje 298kn prireza (3600 kn godišnje), a onaj tko ima 3000kn, daje 20kn prireza mjesečno (240kn godišnje). To je po meni ogromna razlika!

Dakle, onaj sa 2.6x većom plaćom daje 14x više samo u gradsku blagajnu, samo za prirez!!!! I sada bi onoga koji daje više opet trebalo opaliti, ma najbolje da daje još 5000kn mjesečno!
    nije ti baš izračun nešto

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

nije ti baš izračun nešto
    Kako to misliš, zar nije točan?

kolimoli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

možda bi onda bilo dobro da cijena vrtića bude svima recimo 600 kn, pa to nije puno...ha, kaj mislite o tome...ovima koji imaju to nije puno onima koji nemaju će naći načina da to izmisle jer nemaju opcije da ostave dijete negdje tih devet sati dok krvnički rade za kikiriki....i opet se ponavljam kako god da bude uvijek će netko biti ne zadovoljan..

zašto???
    dali bi onda bilo uredu da nadoplata za lijek, hospitalizacija zbog bilo kojeg razloga pa čak i trudnica trebala biti riješena prema istom tom cenzusu??
    dali bi cijena građevinske ili lokacijske dozvole, izdavanje rodnog lista, domovnice, putovnice, osobne ili inog dokumenta iz državne službe trebala biti kategorizirana prema dohotku??

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nemaš pojma o čemu pričaš. Ovo razmišljanje je uvredljivo. Sit gladnom ne vjeruje, uvijek bilo i bit će. Žalosno.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    Nemaš pojma o čemu pričaš. Ovo razmišljanje je uvredljivo. Sit gladnom ne vjeruje, uvijek bilo i bit će. Žalosno.
    zašto misliš da nemam pojma? ja jako dobro znam o čemu pričam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •