Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Pravo žena na MPO nakon navršene 42. godine-molim vaša iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Nije jasno zašto u jednoj klinici u postupak ne može žena sa 42 godine i 1 mjesec, au drugoj klinici može žena sa 45 godina.
    Ovo je jedino svodivo pod moto "living in Croatia", koji i jest i nije loš, ovisno o optici - u nekoj uređenijoj i doslovnijoj zemlji ne bi bile moguće takve iznimke, iako medicina nije 1+1=2 i iako se doktorska mišljenja mogu legitimno razlikovati.

Mislim.... ovdje imaš konkretno različite tretmane i preporuke o tome vaditi dijete iz vrtića ili ne na tako banalnu temu kao dječje gliste (jedni šibnu lijek i ne vade, drugi ono 3 tjedna apstinencije od vrtića i brojni brisevi) tako da... good luck with that.

Nadam se da ćeš dobiti iskustva preko PP-a jer će ti se žene bojati "izlagati svoje doktore" da navlače bijes ovih kojima su odbili postupak u 42+.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.11.2012. at 10:04

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku

Nadam se da ćeš dobiti iskustva preko PP-a jer će ti se žene bojati "izlagati svoje doktore" da navlače bijes ovih kojima su odbili postupak u 42+.
    Ne vidim razloga zašto bi se žene bojale iznijeti svoja iskustva ovdje.

Forumašice, slobodno podijelite svoja iskustva!!!

Ako mpo liječnik odluči da ima medicinskog opravdanja da žena starija od 42 godine da ide u postupak, tada liječnik ne čini ništa nezakonito, niti nemoralno, niti išta što se protivi medicinskoj etici.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Do sad sam zeljno cekala srijedu i konzultacije a sad kad citam da ima i odbijenih lovi me strah! Nekak se glupo osjecam...staro, otpisano...uh!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •