Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hebaj ga, ina, ne kontam zašto ovi prvi bar atribut ne zaslužuju
    ono, da im neko kaže - alaj ti vera. svaka čast.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    hebaj ga, ina, ne kontam zašto ovi prvi bar atribut ne zaslužuju
    ono, da im neko kaže - alaj ti vera. svaka čast.
    Ja im ga ne mogu dati, ne u dubini duše, tj. mogu dati ono na forumu, ali ja, u stvari, mislim da je to njihova legitimna odluka i da se nisu se odlučili zbog "alaj ti vera" od drugih, pretpostavljam, nego zbog svoje neke interne motifikacije. I zato jer to znači da implicite ovima drugima dajem "ajoj... a kad nisi hrabar" itd. A to ne mogu.

A, sudjelujući u ovim aktivističkim pozadinama znam koliko nisu svi u istim okolnostima... koje ne možeš znati osim ako nisi tom čovjeku intimus - ko onaj gej iz Ciste Provo i gej iz ZG-a, pa da jednome govorim "svaka ti čast" (ovome iz ZG arhitektonskog biroa, koji... se de facto malo izlaže), a ovome iz Ciste Provo kažem "ma... kukavice", a on ima, realno, više za izgubiti, i vjerojatno će dobit po kičmi, za razliku od ZG geja, kojemu se te šanse skroz umanjuju.

A sve i da su u potpuno istim okolnostima, moje je dubinsko uvjerenje da nitko ništa ne mora (dok ne dođe rat ili totalna diktatura) i da zna zašto je nešto odlučio. Legitimno je odlučiti ne izlagati cijelom svijetu svoj problem neplodnosti jer znaš koje su ti snage. Legitimno se odlučiti izložiti, jer tako živiš u miru sam sa sobom, kvragu sve. I jedno i drugo je odluka koja nosi svoje konzekvence, jednako kao i ova druga. I jedno i drugo je bit vjeran sebi, onome što možeš, što želiš i što ne želiš.

Znam da to nije u prilog "borbene stvar" jer kad bi svi tako. Ali, ja tako mislim, prošavši sve ove stvari, davajući anonimke po novinama itd. Jednako tako, legitimno je da drugi misle da su ti ostali "kukavice, komodni itd.". Ali - ja to fakat ne mogu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.12.2012. at 13:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •