Pokazuje rezultate 1 do 50 od 97

Tema: evolucija vs. kreacionizam

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Koliko je meni poznato, u kurikulumu biologije kreacionizam ne postoji, niti u kurikulumu geografije. Biologija - praiskonska juha i evolucija, u fizici se u OŠ ne spominje postansk svemira.

A iz iskustva, klinci to hendlaju tako da svaki predmet strpaju u svoju ladicu i većina ih se ne zamara s kontradiktornošću sadrzaja pojedinih ladica. Nazalost.
    Friški je primjer razgovor od prije par mjeseci s mojim sedmašima na temu evolucije i kreacionizma.
    Oni otvorenijeg uma su rekli: uh, sad ste me zbunili, nisam to nikad tako gledao. I vidis da se u tim glavama svašta vrti.
    Oni drugi su rekli: pa da to nije tak (bog, Adam, Eva), ne bi toliko ljudi u to vjerovalo. I za njih više nema diskusije. Sve "dokazuju" argumentom većine.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mima, ja gledam svaki tjedan knjige i kažem ti što mi dijete daje kao informaciju o tome što su učili. U izbor pričica vjeroučiteljice neću niti ulaziti ali sve se uglavnom vrte oko toga da je netko nekoga ubio. Po meni, apsolutno neprimjereno dobi.

Cubana, misliš li da je prvašima "stvarnih" ljudi jasan?

Ovo je upravo ono što me zanima:
    Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    A iz iskustva, klinci to hendlaju tako da svaki predmet strpaju u svoju ladicu i većina ih se ne zamara s kontradiktornošću sadrzaja pojedinih ladica. Nazalost.
    Friški je primjer razgovor od prije par mjeseci s mojim sedmašima na temu evolucije i kreacionizma.
    Oni otvorenijeg uma su rekli: uh, sad ste me zbunili, nisam to nikad tako gledao. I vidis da se u tim glavama svašta vrti.
    Oni drugi su rekli: pa da to nije tak (bog, Adam, Eva), ne bi toliko ljudi u to vjerovalo. I za njih više nema diskusije. Sve "dokazuju" argumentom većine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •