Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: Svečani meni za proslave i druženja

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Na foru toplih sendviča za djecu... Ja radim pizze u lisnatom. Kupim ono razvaljano lisnato iz Lidla (kad je na akciji ), narežem na kvadratiće (pravokutnike) napunim adekvatnim prilozima, preklopim, stisnem rubove i zapečem. Bude gotovo za 10-15 min.

Ako nam se jede nešto slatko - napravim isto to s Nutellom / pekmezom / ribanim jabukama / višnjama... Bez ovih dodataka za pizzu, jel.

Naravno, ne pali kod onih koji ne konzumiraju lisnato.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Za dječje rođendane nam super prolazi voće isjeckano na komadiće pa ih klinci umakaju u čokoladu.

Apsolutni hit je bila i torta-priča, morali su po torti tražiti ključ od Ivičinog kaveza da ga Marica oslobodi
    A onda su tortu dokrajčili rukama.

Zhabice, može li bob u mahuni (mladi)?
    Peterlin, možeš napisati recept za gris štrudlu s gljivama?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nisam do sad probala sa mladim bobom u mahuni pa ne znam šta da ti kažem.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja volim za prilike kad se sjedi pred televizijom (dakle, nije svečano, npr. gledanje utakmice) napraviti više vrsta namaza - paštetu od tune, humus, sir liptauer, i onda ih špricom za kolače nanijeti na okrugle krekere da se ljudi ne moraju gnjaviti s tanjurima, noževima, mazanjem...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jurana, oprosti, skroz sam zaboravila pogledat sir. Pokusat cu se danas sjetit

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    pikula, ovo bi fuul htjela probati, ali nisam skužila kako se sir drži u prsten? pomoću ćaćkalice neke ili? mislim, u glavi mi je elastičnost sira koji kad ga zavrneš i pustiš, vrati se u prvobitno stanj...vjerojato je važno imati neki spešl sir - mekši, a koji?
    zato moraš uzeti neki mekani sir tipa gauda i motaš ga tak da je spoj ispod, na donjoj strani, kad se kratko zagrije, to se spoji i kad se mrvu ohladi stisne se nazad. Ma nije neki kunst. Probaj uspjet će ti sigurno.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jurana super fora,ali ti sigurno imaš neku super špricu, moja se slama već na gušćoj kremi za kolače.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Zapravo je ona vrećica za kreme, ne šprica.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajd evo i slovenske verzije za zimske dane:
    -hladno predjelo: zaseka i domaći kruh, (onaj no knead se savršeno uklopi),
    -toplo predjelo: savijača od heljde i šampinjona (u nedostatku zbiljskih gljiva),
    -glavno jelo: pečenice ili krvavice, dinstano kiselo zelje ili repa i matevž (zvan i mavta), što je zapravo pire od krompira i graha,
    -desert... nemam neki tradicionalni, nakon ovog uvijek serviram nešto jako čokoladno da da energiju za probavljanje.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jel može recept za savijaču od heljde i gljiva?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Skuhaš heljdu, posebno zdinstaš gljive na luku ili/i češnjaku, već kako voliš, pomiješaš, pa rolaš u savijaču, kore (mislim da stavljam po dvije tanke) prethodno namažeš uljem. Pečeš na 190-200. I to je to.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mishekica ajde mi reci koliko ti ispadne cca tih zalogajčića od lidlovog lisnatog?
    meni nešto prepremalo, ne znam u čemu je fora
    trebala bih bar dva paketa uzeti da količinski bude taman
    a nismo neki žderonje

trampolina živo me zanima ta priča s ključom i tortom
    sakrila si pravi ključ ili?
    što je bilo kad su ga pronašli?
    Posljednje uređivanje od flopica : 09.12.2012. at 07:41

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Obično podijelim jedan komad na 8 dijelova. Nama je uglavnom dosta svakom po dva. Zadnji put kad su mi bili gosti (samo njih dvoje) napravila sam od dva paketa i skoro sve smo pojeli. Dakle, ugrubo, pola lisnatog po osobi? Ali tad smo stvarno svi bili gladni...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam postala malo asocijalna a i činjenica da nam se ne puši u kući je pročistila neka druženja pa nemam česte prilike kuhati za druge
    no ostala je obitelj baš imam uskoro jednu prigodu, neki od recepata ću sigurno iskoristiti!

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

O, pa ni kod mene se ne puši. Zato mnogi "nemaju vremena" ni na kavu navratiti. No, ako je nekome ta cigareta toliko bitna da me radi nje odbija vidjeti, onda mi takva osoba i ne treba.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mishekica , nije da sam strašno utučena ali sam primjetila razliku u odnosu na vrijeme kad se sjedilo uz kafu i ćikalo satima
    nije da nisam i sama uživala, jesam
    sad mi je to nezamislivo, što da radim
    još uvijek sam stava da to ne bi trebala biti prepreka pravim prijateljstvima

da se vratimo na temu - jel ti dovoljno jedno lisnato iz lidla?
    ono se znači više ne valja nego je gotovo za pripremu?
    ja sam malo smotana što se tiče lisnatog
    ne znam onako lijepo sve zamotati, da se ne razmotava...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i uvijek mi nekako s tim lidlovim ispadne bijedna količina...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Onda ti treba više komada.
    Samo ga razmotaš, razrežeš na komade (dakle, ja to na osmine ). Na jednu polovicu (svakog komada) stavim nadjev, ali ne skroz do rubova jer onda curi. Preklopim ovim praznim dijelom i malo stisnem i/ili podfrknem rubove. Ponekad malo pretjeram s umakom :paradajzfrik: pa iscuri, ali nama to ne smeta.
    Mi baš nismo obožavatelji šunke za pizzu pa unutra stavljam kobasice, tipa čajna, i mrvicu sira (najradije mozzarellu) + rajčica sa začinima. Ako je sezona, stavim komadić svježe paprike.

A inače, to tijesto stalno izgleda mlohavo i dok ga punim, mislim kako će se to sve razletiti... No, uvijek se lijepo napuše i baš bude lisnato.

P.S. Možda nisam na početku rekla... Mislim na ovo lisnato, već razvučeno.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    i uvijek mi nekako s tim lidlovim ispadne bijedna količina...
    flopice, imam jedan super recept sa tim lidlovim tijestom, ispadne puno zalogajčića i svi budu oduševljeni.

Na sitne kockice nasjeckam šunku i krastavce, rasporedim ih po razvucenom lisnatom o preko toga naribam sir.
    Zarolam i tako zarolano kratko stavim u led ili na najgornju policu frizidera, nekih 5-10 min, ali moze i bez ovog koraka.
    Izvadim iz leda, namzem razmucenom jajem i pospem sjemenkama (moze i bez jaja i bez sjemenki al ovako je bas efektno)
    I sad najvaznij korak tako pripremljeno narezati ostrim nozem na tanke kriske i staviti da se tako narezano peće.
    Peci dok se ne zarumeni
    Kad se ohradi samo razdvojiti kriske. Imas puno malih sitnih ukusnih zalogajcica koje nikad ne bi uspila tako tanko narezat nakon pečenja. Meni od jednog lisnatog ispadne 15ak zalogajcica, ovisi kako tanko ih rezem.

Izgleda ovako. Dodala sam još par slika u album, ovo je sa proslave zhapčevog drugog rođendnana. Done all by myself

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Na jednu polovicu (svakog komada) stavim nadjev, ali ne skroz do rubova jer onda curi. Preklopim ovim praznim dijelom i malo stisnem i/ili podfrknem rubove. Ponekad malo pretjeram s umakom :paradajzfrik: pa iscuri, ali nama to ne smeta.
    Mi baš nismo obožavatelji šunke za pizzu pa unutra stavljam kobasice, tipa čajna, i mrvicu sira (najradije mozzarellu) + rajčica sa začinima. Ako je sezona, stavim komadić svježe paprike.

A inače, to tijesto stalno izgleda mlohavo i dok ga punim, mislim kako će se to sve razletiti... No, uvijek se lijepo napuše i baš bude lisnato.

P.S. Možda nisam na početku rekla... Mislim na ovo lisnato, već razvučeno.
    Ja isto ovo radim i dosta bude zakusno, mm i ja od jednog lisnatog imamo cijeli ručak. Obično krajeve pristisnem vilicom i najbolje je nadjev stavljat hladan jer kad je vruć onda se tijesto rastopi pa ga je teško prebacit u škrovadu. Najzgodnije je narezat lisnato na komade i sve skupa sa onim masnim papirom stavi u škorvadu. Tamo na komade dodaš natjev, preklopiš, pritisneš krajeve vilicom i staviš u pećnicu. Tako ne moraš prebacivat i mislit se hoće li se rastopit to lisnato pod vrućim nadjevom.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

zhabice, i ja sam bila radila ovako zarolano, ali mi se puno više svidjelo ovako na komade.
    Naravno, kad je hrpa ljudi i hrpa druge hrane, onda je bolje to usitniti.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    flopice, imam jedan super recept sa tim lidlovim tijestom, ispadne puno zalogajčića i svi budu oduševljeni.

Na sitne kockice nasjeckam šunku i krastavce, rasporedim ih po razvucenom lisnatom o preko toga naribam sir.
    Zarolam i tako zarolano kratko stavim u led ili na najgornju policu frizidera, nekih 5-10 min, ali moze i bez ovog koraka.
    Izvadim iz leda, namzem razmucenom jajem i pospem sjemenkama (moze i bez jaja i bez sjemenki al ovako je bas efektno)
    I sad najvaznij korak tako pripremljeno narezati ostrim nozem na tanke kriske i staviti da se tako narezano peće.
    Peci dok se ne zarumeni
    Kad se ohradi samo razdvojiti kriske. Imas puno malih sitnih ukusnih zalogajcica koje nikad ne bi uspila tako tanko narezat nakon pečenja. Meni od jednog lisnatog ispadne 15ak zalogajcica, ovisi kako tanko ih rezem.

Izgleda ovako. Dodala sam još par slika u album, ovo je sa proslave zhapčevog drugog rođendnana. Done all by myself

ovako ja radim pizza pužiće...naribam šunku i sir, dodam kečapa i bosiljka, zarolam, narežem ali ih pečem poležečki....
    dobijem 2 protvanja od tog lidlovog tijesta...možda bi dobila i više da mi se da valjati jako na tanko

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Flopice, ključ je bio napravljen od pereca i bio je skriven po torti. A torta je bila napravljena kao vještičina kuća i okućnica(iz Ivice i Marice). Nagrada za pronalazača ključa je bila neka čokoladica, ali klinci su najviše uzivali u pričanju priče.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

A ček, jesu li oni znali da traže perec ili su tražili bilo što?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    A ček, jesu li oni znali da traže perec ili su tražili bilo što?
    Jok, tražili su bilo što slično ključu Perec smo naravno modelirali da sliči ključu i sakrili ga ispod zeca.
    Na torti je naravno bilo puno detalja pa su se uzvanici raspametili

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ajme, super!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zhabica hvala na detaljnom pojašnjenju, baš mi je to trebalo
    jer imam neku falingu s tim lisnatim, nemam pojma što i kako ali nešto mi ne leži
    valjda ne znam pogoditi omjer punjenja plus što ne znam pedantno zamotati
    pa to sve iscuri, iskelji se, ne mogu fino narezati

sad ću ovako po tvojim uputama
    a ako nakon toga ne ide, onda odustajem...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Flopice, ključ je bio napravljen od pereca i bio je skriven po torti. A torta je bila napravljena kao vještičina kuća i okućnica(iz Ivice i Marice). Nagrada za pronalazača ključa je bila neka čokoladica, ali klinci su najviše uzivali u pričanju priče.
    ovo mi je super ideja
    al ne za mene i moje slastičarske mogućnosti

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zhabica hvala na detaljnom pojašnjenju, baš mi je to trebalo
    jer imam neku falingu s tim lisnatim, nemam pojma što i kako ali nešto mi ne leži
    valjda ne znam pogoditi omjer punjenja plus što ne znam pedantno zamotati
    pa to sve iscuri, iskelji se, ne mogu fino narezati

sad ću ovako po tvojim uputama
    a ako nakon toga ne ide, onda odustajem...
    Pokušaj radit sa što hladnijim tijestom, ja ovo iz lidla držim u frižideru i vadim ga tek prije početka valjanja, tj u ovom slucaju samo razmotavanja. Zato ide ovaj korak u frizideru da se tijesto stvrdne pa ga je lakse rezati nego kad je mecavo, onda se lijepi pa ga ne mozes odvojit od noza pa ne ispadnu tanki pravilni komadi nego sve nesto kecavo.

Ono sto sam pisala za lisnato ko sto misekica radi na samo 8 komada ja punim umakom za bolonjez, zato radim direktno u škrovadi jer se tako minimalno sve skupa iskeca.

trampolina, odlicna ideja!

Lucas, probat cu i tako jednom, obicno slatko radim na takav nacin, nisam probala te pizza puzice, al budem!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

zhabice sviđaju mi se slike jela s vašeg slavlja. Svaka čast!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    zhabice sviđaju mi se slike jela s vašeg slavlja. Svaka čast!
    Hvala!

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako mi dolazi familija na ručak (najčešće vikendom) onda radim domaću juhu, lešo meso, restarni krumpir i paradajz sos (jedan meni), purica s mlincima, ili zagrebačke odreske sa par vrsta salata, ali obavezno ide juha, i naravno obavezno kolač uz kavu...najčešće štrudla ili pita sa jabukama, ili sirom, mak kocke, parfe kocke...
    Ako mi dolazi "mlađe" društvo onda radim razno razne salate (toplo-hladne), punjeni francuz sa sirom, šunkom, krastavcima, lisnato sa raznoraznim smjesama, punjena jaja,i opet naravno neki desert.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Za nasu obitelj je svaki zajednicki obrok mali dozivljaj bez obzira dali smo samo ili u drustvu, jedemo za lijepo postavljenim stolom i hrana je s ljubavalju pripremljena.

Za "masovke" koje ce cesto kod nas odvijaju biramo hranu po raspolozenju i veliki fan sam flying buffeta, evo nekoliko mojih najdrazih jela za hladne dane:

PREDJELA
    - Domaci pate od pilecih jetrica, ukiseljeni lucici, kornisoni, razeni kruh
    - Pecena gusca jetra na mjesanoj salati sa sipkom
    - Pikantna krem juha od mrkve, muskatne bundeve, djumbira, cili feferona i cesnjaka
    - Krem juha od gljiva u crnim kruscicima
    - Punjeni sampinjoni s umakom od crnog vina

GLAVNA JELA
    - Zapeceni patlidzani u umaku od paradajza s rukolom i parmezanom
    - Zapeceno povrce (sve poslozim u veliki lonac i gurnem u pecnicu: patlidzani, tikvice, paprika, paradajz, ruzmarin, timijan, cesnjak)
    - Gulas od divljaci, crveno zelje s jabukom, matses knedla,
    - Beef Wellington
    - Brodeto od hobotnice
    - Punjena guska, prokolice s orasima i kestenima, mlinci
    - Pekinska patka s palacinkicama, mladim lukom, umakom
    - Grdobima sa pancetom, umakom od komoraca i bijelog vina
    - Gratin od mjesanog povrca
    - Coque au vin i ratatouille
    - Pileci fileti s mozzarellom u umaku od paradajza s koricom od ementalera, dukati od palente
    - Spikana pirjana govedja ruza sa suhim mesom i kobasom, mrkvom, krumpirom i lukom

DESERT
    - Strudla od jabuka s parfaitom od cimeta i flambiranim tresnjama
    - Strudla od tresanja ili sumskog voca s toplim umakon od vanilije i sladoledom od vanilije
    - Fritulice
    - Apple crumble i clotted cream
    - Kompot od jabuke, kesten pire, krema od mascarpone i slaga
    - Schneenockerl (paradizet)
    - Sumsko voce, drobljeni bezet, slag
    - Razni sirevi, voce
    - Cokoladna torta s kardamonom i pralinama
    - Domaci truffels od crne cokolade

Za manja druzenja (do 10 osoba) nam je gust pripremiti svicarski ili mesni (bouillon) fondue.

Naucila sam se prihvatiti pomoc u kuhinji od dragih prijatelja koji su kao i mi zaljubljenici u dobru hranu tako da je priprema za druzenje vec dozivljaj.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eto, sad znam što me čeka u beču
    mogu samo zaokružiti?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Apri ako doneses sira I vrhnja kuham sto god te srce zazeli ...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nosim
    ali, sljedeće zime
    sad smo obavili budimpeštu, beč sljedeće godine
    a sir i vrhnje ti mogu poslati po nekome, ako hoćeš

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nakon ovoga što nam je ponudila Maxime mislim da se tema može slobodno ključati

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

X
    mada moji gosti i nisu neki gurmani, njima prase/janje s ražnja je čist taman
    a omiljeno jelo klnicima je kada se nešto vrti kupit mast kruhom, znate ono kada curkaju masti i sokovi, e to oni kupe.
    To im je predjelo.
    Ako se ne vrti onda je najčešće peka, roštilj ili krušna peć u igri i to je mm-ov dio, ja sam zadužena za juhu, salate i kolače.
    To je za obiteljska okupljanja.
    Kad nam dolazi neko manje društvo onda si ja dam oduška s kojekakvim namazima, pecivima i finim salaticama.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    a omiljeno jelo klnicima je kada se nešto vrti kupit mast kruhom, znate ono kada curkaju masti i sokovi, e to oni kupe.
    ja ću stajati s tvojom djecom

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

I ja kažem.

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću stajati s tvojom djecom
    Pridružujem se.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja kažem!

Maxime

Kod nas se isto kod kod Kosjenke janjetina i svinjetina, peka, jede na svečanim ručkovima sa obitelji i to nikad ne spremam ja nego moj tata tj moja mama.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i pronaći dobar catering, bez stresa i jeftinije.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

maxime, wau, wau! super zvuci.
    ti fakat mozes otvoriti riestoran, ako ti dosadi posao kojim se bavis.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure iduci Bozic pripmam narudzbe za catering Gastronomija je moja velika ljubav, ako Vam treba koji recept slobodno se javite.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Maxime imat ću u vidu tvoju ponudu, samo piši i dalje
    nego baš jutros razmišljam kako je jednako važno imati i kome sve to servirati
    mislim nije da bih baš znala spremiti takve specijalitete ali i neke manje grandiozne naprosto nemam priliku ponuditi

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

slažem se s tobom flopice, nemam kome ni ponuditi neka jela.
    recimo ja sam obožavala plate svježeg povrća s dipovim, kad bi to mojim gostim ponudila pitali bi a di je kobasa.
    Drugo nedostatak namirnica.
    Ali ipak mislim da uz kvalitetne namirnice i ljubav prema kulinarstvu, dobro proučavanje recepta da se da sve to skuhati nije problem.

mene u tim pripremama jela za kojekakva svečana druženja ubiju druge stvari, sve spremi, ne dozvoliti da se nagomila suđa, kolače najviše volim vlastite pa i to spremi, da ne pričam i maniju ticina u zadnje vrijeme itd.
    Ali recimo baš bi voljela na miru za nekog kuhat i da im to samo u nekim kastrolama odnesem pa se lijepo doma vratim čistit kuhinju.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    mene u tim pripremama jela za kojekakva svečana druženja ubiju druge stvari, sve spremi, ne dozvoliti da se nagomila suđa, kolače najviše volim vlastite pa i to spremi, da ne pričam i maniju ticina u zadnje vrijeme itd.
    Ali recimo baš bi voljela na miru za nekog kuhat i da im to samo u nekim kastrolama odnesem pa se lijepo doma vratim čistit kuhinju.
    Potpis.

Jednom sam pitala kolegicu za savjet - što skuhati za više ljudi. Njen je odgovor bio da s mesom nikad ne mogu pogriješiti i nek stavim komad svinje u pećnicu. A meni to nije gušt. Em što mi baš nismo neki mesojedi, em što se pitam što ću ako uništim komadinu mesa.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

U subotu smo slavili. Jelovnik: humus, liptauer, pašteta od tune, domaći kruh, frigane lignje s tar-tarom, salata od hobotnice, kiflice sa sirom, zapečene paprike sa sirom, masline. Od slatkog: šape i ganache brownies.
    Šaroliko.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prepisujem svoj meni za božićno druženje kod mene (dolaze mi prijatelji, klasičan božićni ručak obavimo kod familije):
    - muffini od sira i slanine
    - quiche od poriluka
    - domaći sir
    - pršut od jelena
    - krumpir salata s rikolom
    - rolada od špinata punjena sirom
    - salata zelena+rikola+parmezan

glavno jelo:
    - pašticada od jelena s zapečenim žgancima
    - kremasta tjestenina (za djecu)

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi smo isto imali jučer goste, evo menija:

Krem juha od bundeve, kupusa, mrkve i đumbira
    Racclette roštilj (lungić, kobase, sir, tikvice, kuhani krumpir, kiseli krastavci i pržene gljive)
    Salata od cous cousa, maslina, feta sira i kukuruza sa maslinovim uljem i jogurt dressingom
    Quiche od poriluka, kobasica i sira

Slatko je donijela prijateljica, male krafnice i orahnjacu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •