Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Svečani meni za proslave i druženja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Postovi
    6,482

    Početno

    zhabica hvala na detaljnom pojašnjenju, baš mi je to trebalo
    jer imam neku falingu s tim lisnatim, nemam pojma što i kako ali nešto mi ne leži
    valjda ne znam pogoditi omjer punjenja plus što ne znam pedantno zamotati
    pa to sve iscuri, iskelji se, ne mogu fino narezati

    sad ću ovako po tvojim uputama
    a ako nakon toga ne ide, onda odustajem...

  2. #2
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    u radosti ...
    Postovi
    3,922

    Početno

    Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    zhabica hvala na detaljnom pojašnjenju, baš mi je to trebalo
    jer imam neku falingu s tim lisnatim, nemam pojma što i kako ali nešto mi ne leži
    valjda ne znam pogoditi omjer punjenja plus što ne znam pedantno zamotati
    pa to sve iscuri, iskelji se, ne mogu fino narezati

    sad ću ovako po tvojim uputama
    a ako nakon toga ne ide, onda odustajem...
    Pokušaj radit sa što hladnijim tijestom, ja ovo iz lidla držim u frižideru i vadim ga tek prije početka valjanja, tj u ovom slucaju samo razmotavanja. Zato ide ovaj korak u frizideru da se tijesto stvrdne pa ga je lakse rezati nego kad je mecavo, onda se lijepi pa ga ne mozes odvojit od noza pa ne ispadnu tanki pravilni komadi nego sve nesto kecavo.

    Ono sto sam pisala za lisnato ko sto misekica radi na samo 8 komada ja punim umakom za bolonjez, zato radim direktno u škrovadi jer se tako minimalno sve skupa iskeca.

    trampolina, odlicna ideja!

    Lucas, probat cu i tako jednom, obicno slatko radim na takav nacin, nisam probala te pizza puzice, al budem!

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •