Jel ima netko ovaj svijetleći globus:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_29679.htm
Razmišljam da ga kupim, ali ne mogu procijeniti vidi li se na tome išta pročitati, djeluje mi malecko ...
Jel ima netko ovaj svijetleći globus:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_29679.htm
Razmišljam da ga kupim, ali ne mogu procijeniti vidi li se na tome išta pročitati, djeluje mi malecko ...
Joj, ja sam zaboravila na ovo sniženje.U petak sam se slučajno zatekla u Lildu pa sam kupila dva grudnjaka za dojenje po 30 kn, a dragi je uzeo nekakvog uredskog pribora i lijepu košulju dugih rukava za 44 kn. Dobro, ta se mora peglati.
Bilo je i tajica za trudnice, ali ih je ponestalo dok sam došla.
Cure, jel ima tko ovu konzolu?
Vrijedi li?
Iskustva molim :D
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_29666.htm
Hvala na odgovorima! Uzet ću ga onda opet u obzir!
Lani su na forum.hr bili jako loši komentari na tu konzolu.
I mene zanima detaljnije ako ju je netko isprobao.
Posljednje uređivanje od enchi : 13.12.2012. at 17:56
znam,pročitala sam, no tamo je ekipa odraslih koji traže ozbiljne performanse od konzole.
meni treba za klinca,al opet ne bih uzimala ako je grafika ko iz 80-tih i ako treperi i sl.
(tak sam prošle godine pred Božić kupila neke dvd-e za nećake i sina,učenje engleskog i njemačkog.
mislim si,ajde nema šanse da je baš koma, a ono- smeće na kvadrat, sporo, dosadno,grafika ko da ju se radilo u bivšem BRD-u..), a metoda učenja isključivo ponavljanje slušanog-dakle,sredina 60-tih...![]()
Posljednje uređivanje od rosa : 13.12.2012. at 18:16
Pa upravo su pisali da slika treperi i da je grafika loša. http://www.show.hr/forum/showthread....354963&page=24
Imaju u kratkotrajnoj ponudi praline s lješnjacima - mrak su. Unutra je cijeli lješnjak u kremi sa sjeckanim lješnajcima. Kupila sam za probu samo jednu kutiju- ako mi se prodaju, žaliti ću jako
To su ove
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_29757.htm
Mjihov tekuci jogurt je savrsen.... Po meni nazalost takvog nema niti jedna nasa firma... Gust, ne talozi se... Savrsen!!!
ja sam mislila da meggle proizvodi mliječne proizvode za njih![]()
Mi smo kupili konzolu i super je,slika ne treperi,ima 100 igrica,i zanimljiva je.
Za te novce nije loša.
Kupila danas Nilin tekući deterdžent za crni veš, 5 L za 45 KN. To mi se čini odlična ponuda jer 2 L košta 39 KN. A i to mi je najmirišljiviji det. za crni veš od svih koje sam probala (a to su valjda svi na našem tržištu :D )
Meni je Nila stvarno OK. Dobro, s tim deterdžentima zapravo nikad ne znaš što doista kupuješ, ali moj je stav - ako mi već lažu, neka mi lažu mojipa onda kupujem Saponijine proizvode. Povremeno kupim Lidlov MaxiTrat i Formil Aktiv, ako Faks nigdje nije na akciji. Lidlovi su stvarno jako dobri i generalno povoljniji.
Volim Faks jer miriše na djetinjstvo.
Inače, u zadnjih par mjeseci stalno ima Nile i Ornela na ovakvim akcijama. Čak toliko često da neke akcije naprosto moram preskočiti.![]()
Da, nedavno sam kupila i 4 L Ornela u Lidlu na sličnoj akciji.
I meni su Saponijini proizvodi ok. Formil za crni veš sam probala, ali mi veš ima "čudan" miris nakon pranja. Ono što im je stvarno loše je W5 (mislim) Lidlov sprej za skidanje fleka s odjeće, napraviš još veće sr*** kad pošpricaš![]()
Ovaj je u bijeloj boci po imenom pilos!! Pise proizvedeno u hrvatskoj za lidl...nisam nigdje probala kod nas takav... I jeftiniji je nego drugi, ako se ne varam zadnji put smo ga platili 8 kn za kilu, e jedino ne znam jel bio na akciji ali mislim da ne da mu je to redovna cijena, a npr dukatovi budu po 11 kn ali po meni ni blizu kvalitetom, svaki put moras muckati da ne pijes onu sirutku prozirnu! Kod ovog ne!!! Stvarno vrijedi svake kune!! O boze ja se raspisala o jogurtu ko o fizici, ali sta cu kad smo se odusevili! Moj necak ga jede sa medom jer je super gust, isto je odusevljen
Mi isto kupujemo takve (obični i probiotik). Sad sam baš gledala ambalažu. Ne piše gdje je proizvedeno, ali mogla bih se zakleti da sam na nekoj ambalaži pročitala Split.Možda netko od lokalaca zna?
![]()
Nisam isprobala sprej, ali sam uzela prašak protiv mrlja (ono tipa Vanish). Nije baš da sveeee skida, ali mi se čini dobar. Da nekad nešto namočim, možda bi i skinulo sve.![]()
nemam pojma
nego sam vidjela da više nema ni sira ni namaza, samo je jogurt ostao
pa sam pitala voditelja poslovnice i tako mi je rekao
i da nije do lidla, nego do proizvođača
jel to priča o onom siru kaj si kupila 3 palete, pa iznenada nestalo
nešto i dalje da. Ja ne volim meggle. Radi za njih Mils mljekara Split i ta neka bosanska što ste već pisale.ja sam mislila da meggle proizvodi mliječne proizvode za njih![]()
Šteta, onda će valjda Meggle sve preuzeti, njih baš ne volim...
Uđem u LIdl i znam izići da ne kupim ništa. Zadnji puta sam ipak kupila kožni novčanik za 100 kn (mekan, praktičan raspored pretinaca, zadovoljna), neku viskoza-licra ž. potkošulju i burek. Većinu prehrambenih proizvoda uopće ne poznam po nazivu i proizvođaču.
ja idem tam sam ak nekaj vidim da je zgodno, ništ jestivo osim banana nikad nisam tam kupila
vidila sam u novom letku da će opet imati potato wedges
u kratkotrajnoj ponudi
Fascinantno mi je kako su neki ljudi puni predrasuda. I super mi je kako i dalje ima onih koji misle da su Dukatovi ili Kraševi proizvodi bolji od, recimo, Lidlovih robnih marki samo zato što su hrvatski. Ili pak oni kojima stvari iz Lidla nisu dovoljno dobre jer "ne mogu biti tako jeftine i biti dobre".
Ja pak ne podržavam Todorića i kupujem u Konzumu samo kad moram. Uvijek bih prvo izabrala Lidl i njihove proizvode.![]()
Posljednje uređivanje od mishekica : 24.12.2012. at 16:16
Baka, lidl treba upoznat, zato je zivahan ovaj topic.
Lidl je dugo bec moj ducan br 1.
od cijena do ljubaznosti preko ponude - rijetko ih tko moze nadmasiti.
Lidl mi je prvi na popisu dučana, mali minus na cijenu mesa koja je ipak viša nego u ostalim dučanima, te na grobnu tišinu u dučanu, sve ostalo šta god smo probali je za čistu peticu!
Da... jako puno Lidlovih robnih marki također je proizvedeno u Hrvatskoj, a što je još veći paradoks, od strane istih tih naših renomiranih domaćih proizvođača. Lidl ima politiku neisticanja proizvođača na ambalaži. Piše samo "Proizvedeno za Lidl" i "Zemlja podrijetla". Konzum recimo nema tu politiku, i na njihovim robnim markama uredno pišu proizvođači.
Plus je za tisinu!
meso kupim u mesnici, voce domace, ribu u ribarnici - tak da ostatak nadjem u lidlu
Uglavnom često odem u onaj Lidl u Kiki, a tamo ujutro nema puno ljudi, pa se samo ćuju moja kolica, uz moje korake, još ak kolica škripe, a imam taj peh da škripe često, he,he,he... i tu i tamo koje šuškanje sa strane, ponekad stvarno zna biti malo nelagodno.
U onaj drugi u koji idem tamo je uglavnom prometno.
Fala bogu nemam Plodine blizu, he,he,he.
kod nas na otvorenju je bilo strasno puno ljudi i jedini zvuk koji se cuo je bilo suskanje (povlacenje) nogama X100.
neznam jel si mozete zamislit taj zvuk![]()