Stranica 65 od 116 PrviPrvi ... 1555636465666775115 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,201 do 3,250 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kyra Ars

peugeot čestitke na trudnoći, i mi smo imali isti scenarij, dvije blastice vraćene i onda se jedna podijelila. Ta jedna su sada moje dvije curice.
    Treća bebica nas je na žalost napustila u 11. tt.
    Tebi želim puno sreće dalje, pokušaj se što više opustiti i što manje brinuti, puno odmaraj i vjerujem da će bit sve u najboljem redu.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anja&ja prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da mi je ovaj nick Denny poznat još iz vremena dok sam samo čitala forum i pripremala se za svoj 1.IVF.......a tvoji postovi su prštali optimizmom...
    Hvala ti na vibricama.
    Nadam se da ste sve tri dobro
    Veliki pozdrav
    Ta sam!
    Iako pored dvije zvrkice više nemam vremena za Rodu, uvijek ste mi u mislima i rado dođem pogledati što ima nova, svaka pozitivna beta me veseli kao da je moja vlastita.
    Poljubac svim trudilicama, a posebno onoj čiji mi je testić donio prvi plus u životu. Znat će ona ko je.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Ta sam!
    Iako pored dvije zvrkice više nemam vremena za Rodu, uvijek ste mi u mislima i rado dođem pogledati što ima nova, svaka pozitivna beta me veseli kao da je moja vlastita.
    Poljubac svim trudilicama, a posebno onoj čiji mi je testić donio prvi plus u životu. Znat će ona ko je.

cmokić i imaš pp
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 15.12.2012. at 20:16

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Denny prekrasne su ti curice. Ja bih voljela imati dvojčeke ali kad bih vidjela i jedno mojoj sreći nebi bilo kraja.
    Evi i 4 dnt prolazi. Još nema one panike ali doći će i ona sigurno

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj peugeot206 prvotno napisa Vidi poruku
    Je je draga, trojke su.

Maco fala ti lipa.
    joj trojke!!!! čestitam od srca!!!
    da znaš samo koliko smo puta muž i ja uzdahnuli gledajući naše blizanke i pomislili ah da se bar jedna podijelila (uvik pogledamo u ovu mirniju i poželimo da se ona podijelila na 2 takve lol). znam da zvuči megalomanski, nakon svih muka presretni smo i sa njih dvije, ali budući da sam stara i da neću više ići niti po moje smrznute js najvjerojatnije, valjda od puste želje tako pomislimo.
    sretno ti bilo!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    uvik pogledamo u ovu mirniju i poželimo da se ona podijelila na 2 takve lol

Nadaj se da bi ti i druga bila mirna! Eno moja L dobrica, mirnica, za poželit, a "kopija" ajmeeee, zvir, troje je moraju čuvat, nemaju veze jedna s drugom!

Ja se često (prečesto) uhvatim u razmišljanju kako bi taj treći izgledao... znam da sam luda ali eto... na neki način je ostala praznina iza njega.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

peugeot, wow! Čestitam!

Vibrice za mirnu trudnoću.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

JUtro cure evo i je spremna ,zadnjih dana nisam baš bila tu pa da koga nebih izostavila čestitam svima na pozitivnim betama a tužnicama veeeeeeeeeeeeliki !

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo mene na sa zakašnjenjem. 5 dnt je u tijeku. simptomi 0 ali sam skroz pozitivna možda je to zbog ovih meni najdražih dana u godini. imam osjećaj da će ovaj Božić biti jakooo lijep i svima to želim..

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pozz cure i suborke evo i mene u ovo kišno popodne,,meni prođe skoro i 9dnt a simptomi svi za tetu mjesećnicu tu samo pojačani ajme jajnici probadaju. bubrezi isto,,,,,a i leđa bole.....rekao mi dr beta u petak al se meni čini da ću ja procurit po švicarskom satu u srijedu uffffff

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Petra P, denii držim za veeeeeeeeeeeeeliku betu!!!!!!!!!!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

deniii i ja sam imala iste takve simptome, točno takve, leđa, bubrezi, jajnici... za procurit... a procurila sam godinu nakon toga.
    P.S. ja sam i u trudnoći svaki mjesec kad bi menga trebala bit imala osjećaj da ću procurit.
    Vidim da nam je skoro isti nick, pa nek ti bude ko i meni, prvi ivf bingo!
    Željkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za najljepši Božić!

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj denny iz tvojih usta u božje uši

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

dobro jutro ... 6 dnt je tu bez ikakvih simptoma apsolutno ništa ali dobro ludilo još nije počelo

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jutro koke evo mene čekam na poslu , kako ste mi sve skupa???? ja dogurala do 16 dnp i 11dnt jučer sam miliju puta išla na wc jer sam imala osjećaj da curim da je vještica stigla, jutros ni ne znam kako sam,,,ma samo da prođe ovo čekanje
    Posljednje uređivanje od deniii : 18.12.2012. at 08:08

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i pitanje jedno. jel koja od vas imala problema sa probavom, u mene je grozno inače se znalo jutri poslije kave sam na wc-u sd jednom u 5 dana, ne znam jel to utrića il od čega al sva sam napuha i neugdan je osjećaj, jel imate neki lijek za to????

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Suhe šljive, smokve, kivi na prazan želudac, Donat...

Citiraj deniii prvotno napisa Vidi poruku
    i pitanje jedno. jel koja od vas imala problema sa probavom, u mene je grozno inače se znalo jutri poslije kave sam na wc-u sd jednom u 5 dana, ne znam jel to utrića il od čega al sva sam napuha i neugdan je osjećaj, jel imate neki lijek za to????

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

denii tebi se približilo vrijeme bete. 11 dnt uh ja mislim da bih već jedan pišnula ali drži se ti još 3 dana brzo će to

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a je šuti sutra bi trebala po mom ciklusu dobit M pa moguće da sutra ak ujutro ne procurim napravim test.......da se malo manje mislim.....dosad je super al ovo zadnjih dana mi baš muka od čekanja,,,kako si ti??? brzo će i Božić?

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

eh da držim se još danas 7dnt .sad će pomalo panika jer ne osjećam ništa bez i jednog simptoma sam. već sumnja kuca na vrata

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

petra p a valjda smo takve sve mi s tim svojim umišljanjima...... ja imam simptome za M al kad se skontam nikad nisam bila trudna pa odkud bi i znala koji su simptomi za T......nadam se da ćemo sve čekalice dobiti najljepši poklon za Božić

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Petra draga, samo polako, svaka je trudnoća različita, a nedostatak simptoma ne mora značiti i nepostojanje trudnoće

Evo, ja sam prva bez ijednog simptoma trudnoće (i to do dana današnjega, sva sreća da imam trbušinu, pa da znam da ih nosim ). Vidim da ti je ß na Božić; hoćeš li ipak ranije otići izvaditi?

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hej BB utješila si me malo. iako i u svojoj prvoj (neuspjeloj) trudnoći nisam ništa osjećala . ali eto kopka me. prvih 7 dana sve mirno ali drugih 7 dana je za poluditi. tko zna što će meni doći do Božića... neki test ću sigurno napraviti a u slučaju pozitive ići ću i betu izvaditi.

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav cure... da se malo javim...
    Vidim Deniii i PetraP da se mucite s iščekivanjem bete. Strašno je kako je svaki dan dug kao godina. Znam da znate da nema pravila sa simptomima, ali probajte se njima ne zamarati. Ja sam recimo u svakom svom postupku imala simptome PMS-a, ali kraće i slabije nego ovaj put. Sad je sve bilo intenzivnije, križa, jajnici, bolovi, napuhnutost, zategnutost, i još mi je tako...
    I Deniii, i meni je probava koma, čini se ništa ne pomaže. Pijem sok od suhih šljiva i smokava, jedem zobene pahuljice, ali ništa...balon...
    Cure moje, želim da vam vrijeme do bete što prije i što bezbrižnije prođe.

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a bila sam super flegma u početku al eto ovo pred kraj me malo trta hvata...a šta se tiče probave evo pijem bioaktiv za ujutro spreman donat mg,,,,,,,a ak ne pomogne e onda ću bome ako budem T u 1mj imat trbuh trudnice iz %tog mj

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

PetraP i Denniii...drži te se još malo, želim vam lipe i velike bete.
    Denny, Pinky, Mojca ...čuvam se ko kraljica . Ma bit će sve o.k. imam dobar osjećaj...
    Svima šaljem veeeeliko

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo da se i tu javim curke moje,,,jučer sam 13 dnt imala pozitivan test sad sam došla s bockanja pa čekam betu negdje iza podne,,,,,,,nego zanima me ako bude pozitivna jel baš baš bitno da se vadi za dva dana opet il kako jel vadim u bolnici a u nas sad ide masa neradnih dana pa nemam pojma kak ću izvesz to ?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Denii, cestitam na plusu i ~~~~~~~~~~ za lipu betu!
    Raspitaj se u bolnici mozes li vaditi betu u pon, a ako ne rade, ponovi ju u srijedu. Bitno je da obje vadis u istom labu, a dobro je da ju ponovis u razmaku od 2 dana, ili ako ne mozes, 4 ili 6 da se moze okvirno vidjeti raste li pravilno.
    PetraP i Blekonja, sad cekamo vas
    Posljednje uređivanje od maca papucarica : 21.12.2012. at 09:58

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure drage moze li pomoc?naime 14-ti dan nakon inseminacije radila sam betu koja je bila 35 pa dan iza 55 i iza taj dan ja dobijem mengu i 2 dana iza znaci jucer ponovim betu da se uvjerim u biokemijsku kad beta 135,znaci uduplala se a ja i dalje krvarim i ne razumjem sta se dogada,jeli imao netko slicna iskustva molim vas?hvala i pozz

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Denii, cestitam na plusu i ~~~~~~~~~~ za lipu betu!
    Raspitaj se u bolnici mozes li vaditi betu u pon, a ako ne rade, ponovi ju u srijedu. Bitno je da obje vadis u istom labu, a dobro je da ju ponovis u razmaku od 2 dana, ili ako ne mozes, 4 ili 6 da se moze okvirno vidjeti raste li pravilno.
    PetraP i Blekonja, sad cekamo vas
    x i čestitam peugeot!

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cure 14dnt beta 1529 ​u šoku sam

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Prekrasna beta draga moja, čestitam od srca.
    Moglo bi biti još duplića iz Cita.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cestitam i ~~~~~~~~~ za skolski nastavak!

Anica0508 nazovi dr kod kojeg si radila Aih. Vjerojatno ces morati ponoviti betu sutra da provjeris je li pocela padati i ev obaviti pregled da dr vidi o cemu se radi. Zao mi je

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Deniii, ovo je prekrasna beta. Čestitam ti!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

anica, beta raste, sto je dobro, ne prekidaj terapiju i zovi dr-a!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Deni jupi čestitam!!!!!!!!!!!!!

Od mog postupka u prvi mjesec ništa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!danas sam išla do dr da se sve dogovorimo kad eto problema ,ja vješticu trebam dobit 3-4.1. a kako dolaze praznici ja sam se htjela osigurat da imam sve doma u slučaju da dođe prije,međutim zamislite ovo ja sad nemogu uć u postupak jer oni nisu naručili lijekove odnosno stižu im tek 7.1.!!!!!ostala sam u čudu sa suzama u očima jer prošli mj su mi rekli da nemogu uć u postupak jer mi menga dolazi iz 15 ( ovaj mj je uranila )! tužna sam ljuta..........razočarana došlo mi je da dr i sestru

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo mene opet...danas zavrsila na hitnoj jer su izljevi ogromni a i bolovi i doktor uvjeren da je spontani u pitanju al eto napravi betu da se uvjeri a beta od jucer kad je bila 135 danas 170 i sam ujutro opet vadit betu,pa ja cu poludit definitivno

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Denii beta je mrak, zelim ti lijepo duplanje i mirnu trudnocu

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

deniiiiiii, čestitam od srca!
    Beta je mrak, jesam ti rekla, sve isti simptomi ko i u mene, to je to!
    Sretno dalje i sretan Božić!
    Betu treba vaditi svaka dva dana jer bi se u 48 h trebala poduplat (ALI I NE MORA!) pa je lakše računat.
    Ako je danas bila 1500, 23. bi trebala bit oko 3000, 25. oko 6000 i 27 oko 12000.
    U ponediljak bi po tome trebala bit oko 4500, ja bi otišla vadit u ponediljak.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Betu treba vaditi svaka dva dana jer bi se u 48 h trebala poduplat (ALI I NE MORA!)
    X na ovo. Tako sam i ja mislila, ali sam pobrkala loncice-petak mi je bio subota cili dan, pa sam shodno tome i pogresno pisala dane Sorry

Anica zao mi je sto prolazis takvo mucenje. ~~~~~~~~~~~ da se sve brzo razrijesi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

anica, nadala sam se da ce biti veci porast bez obzira na krvarenje, cekamo s tobom dalje!

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala vam svima ja sam ok još mi nije sve ovo sjelo jo ja ne vjerujem al happy sam, a denny pala si mi odmah na pamet baš smo imale isti scenarij,,,za betu sam pitala poljaka pa kako su sad neradni dani a kod nas nema privatnog laba izvadit ću betu u četvrtak čisto da vidim jel ok....

svim čekalicma od srca želim najljepši poklon za božić

a ovim s lijepim uzv iskrene čestitke

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

čestitam dupla trudnice!
    taman sam tila reć da je napuhnutost i prđenje meni bio jedini znak trudnoće. nikakve druge simptome nisam imala.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo cure da vam se javim,ipak je rijec o biokemijskoj,beta pala na 34....nadam se da u 2.mjesecu mi nece opet zakasnit s punkcijom i da cu s prvim IVF-om imat vise uspheha...veliki pozdrav svima

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

deniii sretno draga beta je genijalna
    evo ja u iščekivanju ali tek na početku
    sreća da ide Božić, Marijetin rođendan, pa Nova tako da ću do 5.1. valjda izdržati

veliki poljubac svima!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure drage sretan i blagoslovljen Božić,puno zdravlja i veeeeeeeeeeeeeeeeelikih beta vam želim!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sretan vam Bozic drage moje

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cure moje svima vam želim Sretan i blagoslovljen Božić!!!!!!

P.S jel zna netko šta je s PetraP

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Deniii draga čestitam ti na divnoj beti...odlično. Sretna sam radi tebe

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

U mene je ipak bila biokemijska. Idemo dalje...
    Sve najbolje vam želim povodom božičnih i novogodišnjih praznika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •